-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz Gépötty #4449 üzenetére
Egyébként leginkább neked céloztam a kérdést, mert tudtam, hogy neked van G1W.
Nem pont ilyen a hang, de hasonló, amúgy valóban nem mindegyik felvételen van rajta ez az "interferencia" vagy minek nevezzem. A kártyaformázást megcsinálom, az egyik fagyás után a beállításokat is elfelejtette a készülék, de az azért nagyon elkeserítene, hogyha ilyen kevés használattól behalt volna az akku, mert heti 2-3-szor használom a kamerát. -
Gépötty
senior tag
Megtaláltam azt a szaggatott zúgásféleséget, amit én tapasztaltam - mint kiderült, az egyik G1W-m csinálta.
Nálam ez kifejezetten csak az indítás utáni első felvételben hallható, a továbbiakon már nincs ilyen hang.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
KL48
tag
válasz Wheelbarrow #4444 üzenetére
Nem működött akkor GPS. Immobilizer van a kocsiban. Ezentúl figyelek minden gyanús jelet, hogy mi okozhatja???
-
Gépötty
senior tag
A fagyást valószínűleg az elpusztult akku okozza. A GS9000-rem is ilyen, sajnos ennek a táprészét is megviselte a halott akku, így már jó cellával is ugyanúgy felmelegszik, amitől lefagy.
A röfögést/szaggatott sípolást én is tapasztaltam valamelyik kamerám felvételein, de mindig csak a gyújtás ráadása utáni elsőkön. Amint véget ér a szegmens, és új felvételt indít, elmúlik. Betudtam szoftverhibának, meg engem nem nagyon zavart (bár ennyire nem csinálta az enyém).
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
havri1
félisten
Az aksija milyen állapotban van? Áram megszakításkor van elég szufla benne, hogy mentse az aktuális filet?
(#4438) Petyus87 : Kártya gépben való megformásáza fat32-re? Esetleg egy reset?
SZerk: Egyforma a nicketek, szóval fordítva Rossz file, rossz leállás esetleg, hibák, fagyások, reset/formázás?
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Első blikkre nekem a Contact filmben lkévő jellegzetes hang jutott eszembe
Általában amúgy az ilyen hibák, meg a megfagyásra is értem, kártyahibára utalnak..
Milyen kártyával használjátok?Haverom most írt a napokban, hogy lefagy, eltűnik minden infó a kijelzőről, és nem is rögzít. Adtam neki egy Transcendet, és működik tökéletesen. Samsung volt benne...
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Ez valami statikus zaj lehet
Másik kocsiban próbáltad?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
-
KL48
tag
Nekem meg a G1WH-val van gondom. A kép minőség jó, de néha olyan videó fileket csinál, ami mintha nem lenne rendesen befejezve, mert nem lehet megnyitni semmilyen lejátszóval. A hang nálam is furcsa dolgokat művel. Én csak úgy hívom: röfög.
Tudtok, valami gyógyírt, vagy "doktort"?[ Szerkesztve ]
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
G1W kamerámmal vannak problémáim.
Olyat csinál a készülék, hogy felvétel közben néha lefagy, megáll a felvétel és megmerevedik a kép, illetve megfigyeltem, hogy azt se szereti, ha lehúzom a kábelét miközben áramot kap a szivargyújtóból és hajlamos a "kifagyásra", néha a képernyője is "bevibrálva megmerevedik". (ezeket régebben nem csinálta, csak most kezdte el)
Továbbá, amikor itthon megnézem a felvételeket és felhangosítom a hangerőt, akkor ilyen fura szaggató "elektromos" hangot hallok, de ez nem mindegyik felvételen hallható. Ez meg mitől van?
Sokan vagytok akiknek ilyen a kamerája, ti is tapasztaltatok hasonlót? Most legutóbb hagytam, hogy az autó leállítása után automatikusan kikapcsoljon, akkor minden normális.
Egyébként nem a fake verzióról beszélünk. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tibcsiworld #4426 üzenetére
Biztonsági felvételre elég a 20 perc is.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
havri1
félisten
válasz Copilot64 #4422 üzenetére
Minél gyorsabb, annál jobb. Class 6 is elég neki amúgy, régebben számolgattuk itt.
Viszont itthon 3x ennyi egy jó kártya, és Transcend sztem nincs is, legalábbis én nem találtam nagyobb üzletekben ezeket a kategórájú kártyákat.
Sandisk-et szvsz kerüld, nekem az összessel bajom volt, Kalandornak is (szerintem kártya hiba nagyrészt a hibáknak amiket írt).(#4423) bul07 : Jogos, főleg amennyibe kerülnek..
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Ha mégis veszel valami oknál fogva a 20s vedd, mégpedig azért mert a 10s nem tudod mondjuk 15s-ra állítani de a 20s-ost tudod 10s-ra a potméterrel
(#4419) Gépötty
Nem új keletű dolog ez a büntetés, engem román kisbuszból dobáltak már meg vizes palackkal is
4-es főúton lakot területen belül mentem 50-55-el és nagy szembe forgalom miatt nem tudott megelőzni , majd mikkor sikerült akkor anyós ülésről dobált a sofőr társ
Na akkor van nálam egy ágyú és nem lenne tilos embert ölniHalálbüntetés dolog meg terelés, terelés az aktuális botrányokról hogy másról beszéljenek(felsorolni is nehéz lenne hogy miről akarnak terelni annyi ügy van), így nem kell komolyan venni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Copilot64
tag
-
Gépötty
senior tag
Hogy lehet valaki akkora gyökér, hogy ha addig sietett míg feltartották, akkor az ebbéli felháborodását azzal fejezze ki, hogy először életveszélyesen szabálytalankodik, majd lassabban megy mint azelőtt.
Mostanában nagyon menő lett az instant bosszúvágy, ez a halálbüntetéssel kapcsolatban is jól megmutatkozik
Na és az, hogy egyesek képesek balesetet okozni, csak hogy ismerkedhessenek, elég eredetiAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
-
bul07
nagyúr
Valami ilyenre gondolsz
10sec
20secAhogy mondja a videóban büntetés a kamionosnak mert előzni mert
Amúgy itt felveti a kérdés hogy menyivel ment a kamerás kocsi autópályán ha a kamion meg tudta előzni, mert ha nincs piszkálva a kamion 90-95-nél nem igen tud gyorsabban menni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
Időzítőt valahogy a tápellátásba bele lehet tenni? 10mp kellene kb, mert fixre akarom tenni a tápot, de ha gyújtásra rakom, már adná is a delejt...és indításkor meg elveszi, majd újraadja. Hamar kinyírná a kamerát szvsz.
Létezik valami ilyesmi?Illetve NFC tag-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Beszerelek fixen egy tabot a kocsiba. Wifis tolatókamera nem lenne rossz hozzá, de akkor úgy oldanám meg, hogy csak tolatáskor adna egy jelet az NFC-s tag-nek, ami indítaná betanítva a toladókamera appját a tabon. Ergo így nem kéne semmit se csinálni, egyből indulna a kamera...#4412) bul07 : Ütközésnél jól bírtad idegekkel..én már anyáztam vna..M0 előzés durva, nem is értem mi volt a terv ott? Vissza a belsőbe, majd lassít a kamion előtt?
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
Mi ez a pangás ???
Két magyar termés , viszont a DVR kritikán aluli(Az enyém tud ilyet amit 3e Ft-ért vettem, remélem nem magyar honba húzták le vele)
Jobbról előzés az M0-n. (pár napos)
Ütközés(8hónapja)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4403 üzenetére
Valahol a policybe, nekem emailban jött régen a tájékoztató.
Amúgy a historyban egy vásárlásomnál rákatt a detailsra, és ott alul ez fogad:havri
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4401 üzenetére
Én 45 napról tudtam, amit 180-ra toltak ki. De, hogy ez most minden vásárlásra igaz, vagy csak az újakra, passz.
Belépve látszik.havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Napelem
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- OHH! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Inakustik Exzellenz HDMI kábel