-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Mind2 a kínai tömeggyártás szülötte, a magasabb ár nem feltétlen garancia a megbízhatóságra.
Amúgy ha bele férne a keretbe én is azt venném.
Valami márkásat [link] Elméletileg kezeli a 64gigást is, egy youtube videóban láttam.
Van egy hasonló kamerám, itt vannak a felvételek amiket készítettem vele. [link]
Give them hell Ukraine!
-
hatala
tag
Több G1W-ről is olvastam hogy hibás lett, többek között ezért gondoltam egy mini 0806-ra hogy beruházok.
Az árát nem tartom vészesnek, csak jól működjön, tegye a dolgát.
Még 2-3 kérdés.
Milyen márkájú kártya ajánlott ezekbe és mekkorát kezel, 64 Gb pl. valamint hogy milyen felbontásban van értelme használni egy értékelhető felvételhez?
Hd-Fhd?Köszi!
-
TaaT
nagyúr
A mini 0806 egy elég komoly szerkezet, ennek megfelelően az ára is az. Hogy megéri-e azt neked kell eldöntened.
Viszont ott vannak a G1W variánsai mint arany középút, ha azok is lefedik az igényeidet akkor kevesebb pénzből is megúszhatod a dolgot.
Give them hell Ukraine!
-
hatala
tag
Sziasztok!
Újak nekem ezek a kütyük, de szeretnék egy ilyet az autóba és a mini 0806 típust néztem ki a Gearbest-en.
Olvastam az összefoglalót, de van esetleg valakinek ilyen, van róla tapasztalat?
Megéri ezt a modellt venni?
Fontos hogy kicsi legyen és le lehessen kapcsolni a kijelzőt, amolyan fekete dobozként menjen csak a háttérben, ezért is néztem ki ezt.
Köszi a tanácsot előre is. -
Moleman
addikt
válasz pattantyu #4793 üzenetére
[Link]
Pont az a célunk, hogy a szivargyújtót elkerüljük, mert egyrészt útban van az utastéren keresztül kígyózó kábel, másrészt elég bizonytalan csatlakozást ad (bár nekem sose volt problémám vele, sokáig használtam egy kesztyűtartóba rejtett szivargyújtó-lengődugóval a kamera saját tápját).
Gumikéderen azt értettem, ami az A oszlop szélén tartja a kárpitot/takarólemezt, tehát még az autón belül van, nem a külső szigetelés, amit általában kédernek hívunk, csak nem jutott jobb eszembe.
Biztos megcsinálja bármelyik autóvillanyász is, de ő se igen tudja különbül.[ Szerkesztve ]
-
pattantyu
tag
válasz Moleman #4788 üzenetére
Huh. Le tudnád írni kicsit bővebben? Mi az a biztosíték kivezetés, meg az usb táp? A szivargyújtós? Meg a gumikédert se értem annyira. Tehát az ajtó, meg az autó közt kell vezetni?
Céges számlára megy, tehát inkább az a fontos, hogy szép és jó legyen. Persze első körben én is megpróbálhatom.
-
Moleman
addikt
-
pattantyu
tag
-
Moleman
addikt
válasz pattantyu #4775 üzenetére
Én minden alkalommal leveszem (na jó, az itthoni teremgarázsban nem), tartóstól, szinte semmi idő bedobni a kesztyűtartóba, a kábelezés nálam is fixre van kötve, a napellenzőből jön ki.
A Xiaomihoz szerintem van/várható olyan firmware, ami támogatja az automata indulást, valami ilyesmiről volt már szó itt. -
bajvan2
tag
válasz pattantyu #4775 üzenetére
Zavar a zsinór probléma nálam úgy van megcsinálva, hogy kárpit alatt van körbe biztosítéktáblába vezetve. Semmi nem látszik belőle. Indul, megáll magától, nem kell foglalkozni vele semmit.
Vidéken a tartó fent marad, csak a kamerát húzom ki belőle, másfél másodperc. Neccesebb helyen leveszem a tartót is, ez 5 másodperc. Előbbi eset sem feltűnő, de utóbbinál tényleg semmi jele, hogy kamera volt fent. -
válasz Petyus87 #4781 üzenetére
És milyen összefüggést vélsz felfedezni az képminőség és az fps között? Merthogy az csak a másodpercenkénti képkockák számosságát adja meg. A képkockák minőségét nem befolyásolja. Az inkább az optikától, és a tömörítéstől függ. Egyénfüggő, de 20-25 fps felett már folyamatosnak látszik a mozgás.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Petyus87
aktív tag
A termék saját weboldalát felkerestem és ott vettem észre, hogy ez csak 20 fps-t tud.
Megtévesztett, hogy rengeteg pozitív visszajelzést olvastam erről a kameráról, a youtube-os felvételek nem voltak mérvadóak, de nem akarok gyengébb minőségű kamerát, mint a G1W (HD 30), ugyanis az 30 fps-t tud. -
Petyus87
aktív tag
Kérdés.
Kameráknál számít az FPS szám? -
pattantyu
tag
Sziasztok!
Elég régóta gondolkozom azon, milyen kamerát vegyek a kocsiba, és biciklire.
A gondom az, hogy nem tudom mennyire kivitelezhető az, hogy simán bedugom a kamerát a szivargyújtóba, kirakom, aztán hagyom menni, majd kiszálláskor simán a helyén marad. Az áramellátásra bekapcsolni képes kamerák elvileg pont erre valók. Viszont engem egyrészt zavarna a madzag, másrészt félnék, hogy kilopják.
Ezért nem értem, hogy mások miként tudják használni ezeket a kamerákat. Ti hogyan csináljátok?
A másik, hogy szeretném ha bicajozás közben is lenne valami, ami megvéd, ha bajba kerülök. Nem találtam eddig olyan kamerát, ami jó lenne autós kamerának, meg sisakra, vagy kormányra városi bicajozásnál is.
Van egy goprom, tehát csak városi bringához és autóba kéne a kamera. Más helyzetekben a goprot használom.
Eddig a következő kamerák jöttek szóba:
- Xiaomi Yi - Nincs auto start/stop áramellátásra
- Mini F9 bullet actiona camera - Jó lenne, de itt sincs autó start/stop, meg azt írják nem csinál túl jó felvételt
- SJ1000 - Mindenben ok, de nekem kicsit nagynak tűnik. Nem tudom kocsiban, meg sisakon se elképzelni. A rögzítés se tűnik túl átgondoltnak.
- Mobius - Nagyon tetszik, de nem vízálló, illetve ha ilyet vennék, akkor megpróbálnám beszereltetni, hogy még kevésbé látszódjon, akkor meg csak autóba lenne jó.
- SJ4000 - Elég gyorsan elvetettem, a Yi sokkal jobbnak tűnik, talán idővel tudni fogja az auto start/stopot is, akkor meg mindenben veri, még árban is.
- Mini 0806 - Nem rossz, de ezt is be kéne szerelni, vagy nem tudom, félek, hogy emiatt törik fel az autót.
- G1WH - ugyanaz a gond, ami a Mini 0806-tal.
- Felmerült bennem még az is, hogy a budget gopromat nem adom el (vettem helyette egy hero 4 silvert), hanem csak városi bringázáshoz használom. Csak akkor más talán jobb a Yi, olcsóbb, és tud looprecordot is.Szóval mit lehet tenni az ellen, hogy ne lopják el a kamerát. (Tudom, el kell rakni, de mindig?!) Illetve szerintetek melyik jó ezek közül az én céljaimnak.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz JJ hunter #4770 üzenetére
Mondjuk nem ajánlott kategória ez a kártya, de nem is rossz fajta, sebesség is ok, nem hinném, hogy ebben az esetben ez a baj. De ezt kizárni csak egy kártyacserével tudod.
Nincs kéznél másik? Formázni se kell, 1 blokk menjen rá, és máris meg tudod nézni, hogy jó e.[ Szerkesztve ]
havri
-
JJ hunter
aktív tag
Szia!
Kingston 32gb cl10es kartya van benne.
Eddig nem neztem, vagyis nem figyeltem ezt. Mostanaban volt elemezni valo dolog. Igy vettem eszre. Elso alkalomkor a kameraban formaztam meg a karit, aztan a g szenzor atallitasat kovetoen formaztam ugyancsak a kameraban.Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
G1WH-n tapasztalt mar valaki olyat, hogy a felvetelek nem folyamatosak?
A napokban megneztem par vidit elemzes gyanant, es akkor tapasztaltam, hogy a felvetelek kozott hianyoznak szakaszok. Par mp-tol egeszen 4-5perces lyukak vannak. Erre tud valaki megoldast vagy magyarazatot?
A beallitasaim a kovetkezok: 3perces szelet, motion det. kikapcsolva, a G szenzorom is ki van kapcsolva. A masik erdekesseg, h kikapcsolt g szenzor mellett is irasvedette teszi a mappakat.
Neha ranezek utkozben, h megy-e a felvetel, es van, amikor egyaltalan nem villog a piros potty, tehat nem vesz semmit.
A valaszokat elore is koszonom!Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
rover45
őstag
Vannak rajta új felvételek. Rögzíteni tud rá.
Most kifogom cserélni első körben a kártyát egy szintén 32Gb class 10 Samura.
Leformázom a kamerával, aztán meglátjuk mi lesz. -
rover45
őstag
Mini 0805 ...
1 hete azzal szórakozik, hogy menet közben kikapcsol.
Most feltettem a legfrissebb április végi sw-t, de ugyanaz.
Egy fixen beépített táp van alátéve. Ami gyújtásra kap áramot, így gyújtáskor bekapcsol a kamera, és rögzít(ene) míg bent a kulcs a gyújtáskapcsolóban.
Először azt hittem a jó idő hatására túlmelegszik, de fullra klímázva is ezt csinálja és egyáltalán nem meleg a készülékház.
Rögzít (20-40 percig hiba nélkül) egyszer csak hallom a csilingelést, hogy kikapcsol. A töltésjelző világít továbbra is, tehát áramot kap.
Ilyenkor microusb kihúz, visszadug és 3-5 percig ismét rögzít :s
Ötlet? -
tahepa
senior tag
válasz tibcsiworld #4755 üzenetére
Városi használat a cél...ahol azért ritkább 80 + 80 -as tempó. Este pedig rendszerint a vackomon tartózkodom.
A hatóság pedig magasan lexarja az én felvételemet bármely vitás ügyben (tapasztaltam sajnos)
G1WH (Banggood) gépem amúgy volt már....azt sem használtam este....[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
Kérdés, hogyha mész 80-al, és a szembejövő is, akkor a 160km-es összsebességnél látható lesz e valami? Esetleg a rendszáma! Esetleg alkonyatkor, vagy éjszaka a sötét homályon kívül valami?
Az tuti, hogy a bíróság nem fog belekötni, mert sem rendszám, sem felismerhető személy nincs a felvételen, de pontosan dupla ennyiért (adómentesen, mert megoldják) a g1wh éjszaka is tűrhető felvételt készít, ...
Csak jó szándékkal, nehogy később kidobott pénznek ítéld meg ezt a 20 dodót!
-
tahepa
senior tag
Tudom ócsó , hulladék...még a FHD-t sem tudja stb....de 5200 pénzért (couponnal) nincsenek brutális elvárásaim.
Tehát főleg felhasználói vélemény érdekelne igazán.
Előre is köszönöm. -
KL48
tag
G1WH-ban már a harmadik garnitúra akksi adja meg magát rövid idő alatt. Nem tudtok esetleg valami megoldást a kondis "C"-vé alakítás lehetőségéről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vaku topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- FSP 750W Hydro K PRO 80+ Bronze tápegység - 58 hónap Alza garancia
- Lenovo ThinkPad P52s,15.6",4K UHD,i7-8550U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN10
- HP OMEN Gaming 16-wf1003nt - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i9-14900HX, RTX 4080 (12GB)
- HP OMEN 16-xf0777ng - ÚJ - 16" QHD GAMER laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)