- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Na most beleszaladtam egy 64GB-os Samsung Pro SDXC kártyába, ami notebookkal tök faszán megy, de a kamera azt sem látja, hogy betettem volna egy kártyát. Vajon mi lehet az oka? FAT32 van rajta. Egy detto ugyanilyen típusú csak 32GB-os kártya simán megy a kamerában is és a notiban is.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Ciccuka
veterán
-
pakfong
tag
válasz Ciccuka #23197 üzenetére
Most akkor neked szivargyújtóról megy sima töltővel, vagy hardwire kit-tel van kötve a szivargyújtóra/a szivargyújtó biztosítékára? Ha a szivargyújtó gyújtás nélkül is feszültség alatt van az autódban, valszeg ott lesz nálad a probléma.
Nem találok infot arra, hogy az A800s tudná-e azt az üzemmódot sima szivargyújtós töltőről, ahogy te akarod használni.
Az A800-nál és Pro-nál a 7. oldal utolsó pontjában le van írva ez a mód:
A800 manual
Viszont A800s-nél szerintem nincs ilyen.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
WaterWave
veterán
válasz Ciccuka #23193 üzenetére
Érdekes, akkor valszeg nincs jól bekötve... Ahogy áramot kap, annak egyből mennie kell és csinálja a felvételt.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pakfong
tag
válasz Ciccuka #23193 üzenetére
Nekem semmi gond nincs az A800s-el, mondjuk csak szivargyújtón van, egyelőre.
Tűző napon se esett le a helyéről, pedig többször is átragasztottam a fóliát, ráadásul egy része a fekete pontozott felületen van, amin meg se tapad.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Ciccuka
veterán
-
Pá
addikt
Az alany: A500s hardwire kittel.
Ma este 11 körül ért ide Budapestre a nagy vihar, ami be is indította a parkoló kamerát. Az érdekes része, hogy innentől valamiért átváltott normál módba és nem kapcsolt ki, hanem elkezdett rendesen menetrögzíteni. Most tök véletlenül vettem csak észre, hogy megy, az esti kutyasétáltatásnál.
Eddig még sosem csinált ilyet, mindig normálisan működött a parkolós része. (parkoló mappába tette ezeket és le is állt a video kb 1 perc után)
Szóval tegnap délután mentem utoljára a kocsival, akkor le is állt a rögzítés, ahogy kell. Ma este 11-kor beindult a viharra, de nem a parkolós folderbe mentette a videót, hanem a normal mappába és még órákkal később is ment a felvétel, mintha vidáman autóznék.
Nektek volt ilyen és mitől lehet ez? Attól is félek, hogy így esetleg le is merítheti az akksit, nem tudom mennyire működik benne a feszültség figyelés, ha eleve azt hiszi, hogy most nem parkoló módban van, hanem normál menetvideót készít.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Egy jó ismerősömnek szeretnék segíteni választani. Sajnos angolul nem tud, olyan kellene ami magyar felülettel bír és ne fixen beszerelhető legyen, mert két kocsija van, így be tudja rakni a másikba. 30 ezer lenne a felső határ.
Tudtok vmi jót javasolni?Köszönöm!
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Yany
addikt
Vantrue N4 tapasztalata van már itt valakinek? Ajánlott?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Borsó96
csendes tag
Üdv! 70mai Smart Dash Cam Pro-nál mért nem elérhető a Driving Routes? GPS modullal együtt vettem egy éve kb. Köszönöm a segítséget előre is!
-
at11
aktív tag
Szia, vannak kifejezetten ilyen tolatókamerák, belülre is teheted :
https://www.detektorbolt.hu/extrak-kiegeszitok/autos-kamera/tolatokamera
-
lohn
tag
Hellósztok!
A 70mai Smart 1S-t néztem ki apósnak, de Pancsermeste fotója és cscope videója után mégse mondanám neki, hogy slattyogjon be érte a Mediamarktba.Ha jól látom a következő a 70mai M300 lenne, van valakinek ezzel tapasztalata?
Esetleg hasonló árú, képernyő nélküli kamerát melyiket ajánljátok?
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
merqree
őstag
válasz Akar_olina #23178 üzenetére
Nem figyeltem, napközben a tűző napon áll az autó.
-
merqree
őstag
válasz Andreas2 #23173 üzenetére
MioVue kamerám van.
Be van fixen kötve, autóvillamossági emberrel csináltattam, mivel az autó alig pár hónapos. Számlával bruttó12700 forint volt.
A parkoló módot a kit-en lévő DIP kapcsolóval lehet állítani, 6, 12 és 24 óra időtartamra.
Folyamatosan rögzít a Parking nevű mappába, és felülír, akárcsak vezetés közben. A G szenzor, akárcsak menet közben "vezérli", hogy mely file-ok ne legyenek felülírva.
Maga a kamera, amikor formatálja a memóriakártyát, három részre "osztja", ami a menüből állítható: PARKING, FRONT, REAR. -
Willie
őstag
Sziasztok!
Sose volt fedélzeti kamerám, előre biztosan veszek majd, illetve hátra is tervezem. Ugyanis most fogok autót cserélni, ami kombi lesz, de nincs benne se radar, se kamera.
Viszont van a csomagtartóban szivargyújtó, arra gondoltam, hogy rákötnék egy fedélzeti kamerát, amire WiFi hotspoton keresztül rácsatlakoznék és alkalmazáson keresztül látnám a képet parkoláskor. Létezik ilyen vagy csak az én agyszüleményem?Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
at11
aktív tag
válasz #52221184 #23167 üzenetére
Dehogynem, a Thinkware U1000-nek külön radarja van erre:
https://us.thinkware.com/accessories/radar-module/A BlackVue meg mozgásérzékeléssel oldja meg, de ott van bootolási idő, ugyanis különben lemerülne az akksi hamar.
-
-
WaterWave
veterán
válasz sambenez #23164 üzenetére
Az rendben van, de a hozzászólás utolsó részét nem tudom hova tenni?
Pont azt nem rögzíti ami a fontos.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Pikaa
aktív tag
válasz kapitany69 #23124 üzenetére
Egyelőre csak szivargyújtóról működik, szóval még nem próbáltam azt az opciót.
-
Sátán44
addikt
válasz purechill #23161 üzenetére
Még én sem csináltam, de talán segítségedre lesz. Hwkit beszerelés
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
purechill
csendes tag
Sziasztok!
70mai Hardware Kit beszereléséhez szeretnék kérni instrukciót, melyik kábelt (power cable, ACC cable, ground wire) mire, hova kell bekötni?
Sajnos nem értek az autóvillamossághoz, ezért kérnék segítséget!Köszönöm szépen!
-
WaterWave
veterán
Érdekes amúgy, olvasgattam és nézegettem videokat a 70mai 800 vagy 800s modelljeiről..
Azért vannak gyerekbetegségek.. Vagy inkább érthetetlen dolgok.Első, hogy a 800 már csak hardwire kitt-el rendelkező beszereléssel működik a parking surveillance módban (firmware frissítés miatt)
Ezt még lenyelném, mert ha belegondolok logikus, legyen egy aksija külön a kamerának. Ámbár nem logikus azonak akiknek már be van szerelve a kit nélküli verzióval.De ami számokra felfoghatatlan, hogy nincs benne mozgásérzékelés, csak G szenzor bekapcsolás.
Magyarul beállítja az ember a G szenzort a megfelelő értékre, utána aktív a parking surveillance... Ha megkocogtatod az ablakot rá 10 másodpercre kezdi a felvételt a kamera.
De pont arról maradsz le ami a lényeg, hogy mi volt az ütközés pillanatában. 10 másodperc alatt 10x elhagyja a helyszínt a kárt okozó... Ezt mégis hogy gondolták a kínaiak?Ez kb olyan sarkítva, mintha olyan kamerával szerelnék fel egy bankot és úgy programoznám be, hogyha megtörténik egy rablás, akkor a rabló távozása után 5 perc múlva indítsa a felvételt a kamera...
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
cscope
csendes tag
-
yng80
csendes tag
válasz Pancsermeste #23138 üzenetére
Köszi! Azért aggasztó, mert sajnos kintről látszik a tükrön, hogy erősen be van kábelezve és az is, hogy nem csak egy klasszikus kockaladás panorámatükör van rápántozva, hanem vmi komolyabb érték. Egy napi tapasztalat után még a hátrányára írnám azt is, hogy mivel nem szorosan a szélvédő mögött van, ezért beletükröződik az autórádió kijelzője jelentős teret kitakarva a felvételen. Valamint így érzékenyebb a szélvédőn lévő koszra jobban, mintha szorosan előtte lenne. Gondolkodom, hogy lecserélem egy klasszikus, könnyen eltávolítható verzióra.
-
Careesh
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy 70mai A800S készüléket és nekem kritikán aluli a képminőség ! Valaki tudna segíteni miért van ez?
Itt egy felvétel:
https://www.youtube.com/watch?v=bhcpCJdje9I -
zeon.hu
nagyúr
70Mai pro, nem megy a felvétel (No rec), be is mondja.
SD kártya gond lehet?
(Kép van, a "No rec" felirat balra fent)
Ha telefonnal csatlakozok rá, akkor mindkét eszközön látszik a kép, eddig ilyenkor kikapcsolt a kamera.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Pancsermeste
őstag
Az enyém nem olyan "márkás", kb. fele annyiba került, mint a Lamax, de ha drágább cucc lenne, akkor se venném ki az autóból. (Sajnos az autóban keletkezett kár is nagyobb lenne, mint maga a kamera értéke.) Nagy macera lenne mindig ki-be rakosgatni, főleg a pontos beállítás miatt.
Mondjuk ezeket a tükröseket talán kevésbé veszik észre, nem annyira feltűnő.-= Pancsermeste® =-
-
zsorizs
friss újonc
Olyan valakinek kellene kamerát ajánlanom aki nem tud angolul és a technikai kérdésekben sem túl járatos.
Az itt ajánlott 70mai vonal az szimpatikus lenne, csak nem tudom, hogy magyarítva vannak-e a menük. Ha jól értem akkor az applikáció sem magyar, de van egy magyar nem hivatalos változat. De nem szívesen javasolnék olyan alkalmazást ami nem elérhető a Play Store-ból.
Mi lenne a jó választás ebben az esetben? Ha lehet, akkor legyen opció hátsó kamerára is.
-
Akar_olina
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Mio Mivue A30-as hátsó kamerát a kocsimba, most épp parkoló üzemmódban figyel. A gondom az, hogy nagyon meleg, szinte süti a kezem.
Elöl egy Mio Mivue 788-as van, az is meleg szokott lenni, mikor épp felvesz, de most, parkoló üzemmódban nem annyira az, csak langyos volt, mikor fél óra után visszanéztem rá. A hátsó viszont forró.
Normális dolog ez?
Köszönöm a válaszokat!
-
yng80
csendes tag
Üdv, a napokban beszereztem egy Lamax S9 kamerát. Az érdekelne, hogy ez ilyen és ehhez hasonló visszapillantó tükörre fogatható, és annak funkcióját is ellátó kamerákat ti parkolás előtt el szoktátok távolítani? Picit macerás visszarakáskor folyton újra beállítgatni, de olyan értéket képvisel, amit már nem szoktak ajánlani, hogy a kocsiban őrizetlenül látható helyen legyen.
-
törölt tag
Azért az autóvillamosság, nem márkaspecifikus.
Ahol biztos mindig van áram, az a vészvillogó!
Aztán a szivargyújtó alapból csak gyújtásra működik. (de van állandó áram alatti is)
Ezeknek mindegyiknek elég erős a biztosítékja,és a kocsin belüli biztosítéktáblán van.
Ezekre kötve a Hardware KIT, biztos jól működik. -
SZATA
senior tag
válasz kapitany69 #23132 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy egyszer az önkiszolgáló mosóban is bekapcsolt a gőzborotvázás alatt. Viszont nálam van egy olyan is, ha a kulccsal a zsebemben közelítek az autóhoz, akkor bekapcsol a világítás.
Na, majd még próbálkozom vele.
A szerelőm csak Toyotával foglalkozik, és ha jól tudom, a fejegység környékéről vette a tápot.
[ Szerkesztve ]
-
kapitany69
újonc
Igazad lehet, csak sajnos én ehez már kevés vagyok. Írtam pm-t.
-
sambenez
Topikgazda
válasz kapitany69 #23129 üzenetére
Lehet mégis rossz a bekötés. Meg kellene nézni biztosan van-e fesz azon a szálon ami a kameránál fixre van kötve. Lehet akkor kap feszt amikor a belső világítás bekapcsol. Így viszont nem jó a bekötés.
-
kapitany69
újonc
válasz kapitany69 #23128 üzenetére
Gyújtás levétel után mondja angolul a parkolási üzemmód 5 perc után dumát és ki is írja,majd képernyő és az oldalsó led is kialszik. 2 perc múlva oldalról nagyon megmozgatom-semmi, majd kinyitom az oldalajtót de nincs autovilágításra kapcsolva az utastér lámpa és becsapom az ajtót-semmi, autómatikusbekapcsolásra állítom az utastérlámpát és újra kinyitás után becsapom az ajtót-és láss csodát elindul a parkolási felvétel mert kipiroslik majd zöldre vált az oldalsó ledje. Ilyenkor mi van?
-
kapitany69
újonc
És ha úgy az ablakot leeresztve oldalról jól megmozgatod? Persze ne nyisd ki az ajtót! Ezt azért mondom mert az ajtó kinytáskor nekem a világítás is felkapcsol az utas térben és én direkt azt néztem hogyha ott hagyom valahol akkor ha beletolatnak ferdén oldalról akkor is vesz-e? Megyek és kipróbálom a motorháztető lecsapását. Majd írok.
-
sambenez
Topikgazda
válasz kapitany69 #23126 üzenetére
Ha gyújtás levétel után mondja hogy bekapcsolja, akkor jól van bekötve.
-
kapitany69
újonc
válasz sambenez #23122 üzenetére
Nem tudom. Csak azt tudom hogy ha gyújtás nélkül a lemerült kamerát beteszem a helyére akkor betudom kapcsolni, tehát szerintem kap gyújtás nélkül áramot. Utazás után pedig mondja hogy 5 perc múlva bekapcsolja a parkolási üzemmódot. Esetleg tudsz valakit aki ránézne a bekötésre?
-
SZATA
senior tag
válasz kapitany69 #23124 üzenetére
Nekem egy erőteljesebb csomagtérajtó lecsapás beindítja a parking surveillance videót, ha High sensitivity-n van a beállítás.
-
kapitany69
újonc
Szia! Én is pont ezt vettem hardware kittel. Neked sikerült parkolási üzemmódban felvételt produkálni, mert nekem high sensitivity beállítással csak akkor ha kézzel lepattintom a kamerát a helyéről és kicsit megmozgatom. Nálad is nehezen lehet parkolási videót produkálni?
-
SZATA
senior tag
Nálam mostanában frissült az A500S firmware-e. 1.0.10ww
Létezik, hogy levették a felbontást 1920x1440-re? RC06-tal használom.Esetleg az app nem egészen kompatibilis a új fw-rel, és ezért ajánlja fel kizárólag ezt a felbontást? A kamerán magán még nem néztem, mert most jutott eszembe, hogy eltérhet.
-
sambenez
Topikgazda
válasz kapitany69 #23121 üzenetére
Biztosan jól van bekötve?
-
kapitany69
újonc
válasz kapitany69 #23120 üzenetére
Az előbb elfelejtettem megemlíteni hogy az A500s-t mikor felfelé kipattintom a helyéből persze vigyázzva, hogy neszakadjon meg a tápellátása, na ekkor a felfelé pattintáskor kezd csak parkolási felvételt csinálni. Már azon is gondolkodtam, hogy nem lenne jobb kiszálláskor egyből visszakapcsolni a készüléket, hogy vegyen egyfolytában mint út közben, akkor biztos meglesz ha valaki parkoláskor meghúzza. Mivel a xaomi 70mai hardwarekit figyeli állítólag az aksi lemerülési szintjét így ha több napig nem indulok el akkor lekapcsolja, hogy ne merüljön le. Másoknak is kiírja ha gyújtás nélkül lép a menűbe ahol a parkolási üzemmód van, hogy nincs is a parkolási kábel csatlakoztatva vagy csak nekem? (Persze gyújtással a menüben már beenged a parkolási részbe)
-
kapitany69
újonc
Sziasztok! A500S Dashcam Pro Plus autóskamerám beszerelve parkolási üzemmódban csak akkor csinál felvételt ha leszedem a helyéről. Ha leállás után 5 perccel ránehézkedek az elsőkerékre vagy oldalról lökdösöm a yarist a leengedett ablak felső részének támaszkodva teljes erőmból akkor sincs parkolási felvételem. A beállításoknál a high sensitivity van beállítva és mégse reagál a G-senzor.
EZ CSAK AZ ÉN KÉSZÜLÉKEMNÉL VAN ÍGY? -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, A500s+hátsó kamera szett.
Rendeltem a hátsó kamerához hosszabbító kábelt, mert a gyári rövid.
Ami érkezett, bár szintén 4 pines, de vagy 3x akkora, mint a kamera csatlakozója.
Meg tudnátok mondani, hogy pontosan mi a neve a hátsó kamera 4 pines csatlakozójának, honnan tudnék rendelni egy olyan 3-4 méteres hosszabbítót?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
NGA
addikt
Sziasztok a 70mai pro gps modullal tudja a sebességet és koordinátát?
-
WaterWave
veterán
Köszönöm a választ... be is szerválok egy ilyenre amit linkeltél.
Hyundai i20 N-line
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #23115 üzenetére
Ki tudja mennyire fejlett a fedezeti rendszere, mennyire figyel mindent vagy mennyire sérülékeny akár onnan is(Nem a sok sok éves hibridekre gondolok)
Egy új kocsinál ami nagyon fejlett simán eltudom képzelni hogy figyeli a felvett áramerősséget, és mondjuk a kamera meg egy combosabb telefontöltő ami fullra van terhelve esetleg már át is lépheti a védelmi szintet, már ha van ilyen benne, de ezt a rendszert jól ismerő tudhatja, vagy a gyártó
Egy 7-8-10milliós kocsi esetén(Bár nem tudom mennyi a belépő új hibrid) kifizetni azt a pár ezer akár tízezer forintot egy rendes villamos szakinak aki garanciát is vállal a szerelésére szerintem bele kel hogy férjen
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #23113 üzenetére
Nézd meg a kocsid könyvében abban benne kell lenni a biztosíték tábla kiosztásának
Ha a szivargyújtód csak gyújtásra kap feszültséget akkor érdemes annak a biztosítékára bekötni.
Ha az nem ilyen akkor érdemes egy olyat keresni ami nem létfontosságú a kocsi szemszögéből, pl ha a rádió csak gyújtásra üzemmel akkor annak a biztosítékáraEsetleg ha elárulod a kocsi pontos típusát akkor akinek van kedve kikeresi a biztosíték tábla kiosztását és akkor lehet segíteni hogy melyikre
Viszont ha hibrid vagy full elektromos a kocsi lehet érdemesebb szakemberre bízni
Amúgy a kocsid biztosítékának megfelelő ilyen kábelt érdemes beszerezni akkor tényleg se perc legyen bekötni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
WaterWave
veterán
Sziasztok.. Nem 70mai tipusu kamerám van, de mivel megakarok spórolni egy 12v aljzatot szivargyujtótöltővel, tud nekem valaki leirást adni, hogy melyik biztositékra kell bekötnöm a kamerát, hogy gyujtásra kapjon 12 voltot? Vagy ki kell mérnem multiméterrel? Vagyy vigyem autovillamosságiba? Nem fontos a parkoló üzemmód, csak gyujtasra kapjon áramot.
KÖszi elore is a valaszt.
-
_NCT
addikt
Sziasztok! A500S a videók lejátszása közben micro laggot tapasztalok, mind1 hogy letöltöm vagy a készüléken játszom le. High Endurance Sandisk 64 GB Class 10 kártya van benne. Mi lehet a gond? Wdr On, High Compression On, 60Hz a képfrissítés.
Firmware a legfrissebb,1.0.10ww.
[ Szerkesztve ]
-
koanla
aktív tag
-
Ciccuka
veterán
válasz Peathee #23106 üzenetére
Nekem se kapcsol be magától mozgásra a 70mai 800S (be kell kapcsolni a gombjával külön). Pedig a 70mai Pro hibátlanul tette a dolgát.
Az a mappa amolyan miniatűrök. Sokaknak teljesen feleslegesen foglalja a helyet, de nem lehet vele mit kezdeni nagyon egyelőre.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
koanla
aktív tag
Sziasztok,
elvesztettem egy Viofo A118C kamera talpat.
Ha valakinek netán lenne ilyesmije elfekvőben, engem nagyon érdekelne. Szóval ha van valakinek ilyenje és nincs már rá szüksége, az küldjön egy üzenetet, legyen olyan kedves.Köszönöm az esetleges segítséget előre is!
-
Peathee
senior tag
Sziasztok,
A800s-ről lenne két kérdésem:
- Másnak is előfordult már, hogy nem indul el a felvétel? MA néztem meg a kártyát és több óra videó hiányzik egy hosszú utamból, pedig a kártya nincs is megtelve.
- mi az a ".s_Front" mappa? tele van kb 20Megás alacsony felbontású másolatokkal.Köszönöm!
-
Pancsermeste
őstag
válasz sambenez #23104 üzenetére
Óóó, hát annyit azért nem akartam rá áldozni... - főleg azért sem, mert ez még mindig nem teljesítette volna az igényeimet. (nem a képminőséget illetően)
Igazából kb. 30K-ban húztam meg a határt, ennyiből szerettem volna az S1-nél jobbat, ami ráadásul nem csak DashCam, hanem visszapillantó tükrös tolatókamera is egyben. Szóval akciókamera mellé még mindig kellett volna valami tolatókamerás rendszer - ami ha eleve benne lett volna az autóban, akkor persze teljesen mást választottam volna.-= Pancsermeste® =-
-
sambenez
Topikgazda
válasz Pancsermeste #23103 üzenetére
Én erre egy akciókamerát használtam. Egy Gitup Git2 pro-t.
Dashcam helyett is teljesen megfelelt, csak túlzásnak tartottam. Annál nem volt gond az olvashatósággal sem.[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
A500S-nél már valóban jobban olvashatók a rendszámok, de az S1-ről volt szó, aminél nappali fénynél sem túl jól olvashatók... (szerintem elég határeset a használhatóságot illetően, bár egész közelről azért ezzel sincs nagy probléma)
Persze én nem csupán azért cseréltem le az S1-et. Mindenképpen olyan kamera kellett, ami nem csak használható felvételeket készít (pl. incidensek esetén), de olyan képminőséggel rögzít, amit pl. egy szép tájon történő áthaladáskor élvezhető minőségben lehet majd visszanézni. Nos, ez a jelenlegi DashCam-ek esetén erősen határeset, bár tény, hogy ezek nem is erre a célra készültek.-= Pancsermeste® =-
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest