Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapitany69
újonc
Szia! Én is pont ezt vettem hardware kittel. Neked sikerült parkolási üzemmódban felvételt produkálni, mert nekem high sensitivity beállítással csak akkor ha kézzel lepattintom a kamerát a helyéről és kicsit megmozgatom. Nálad is nehezen lehet parkolási videót produkálni?
-
törölt tag
A pirosat az elakadásjelző biztosítékjához( ott mindig van áram), a sárgát(ami csak gyújtáskor kap áramot) azt a szivargyújtó biztosítékjához "kötöttem". Csak simán bedugtam a biztosíték mellé a kábelvéget. A feketét meg agy csavarhoz,ami a karosszérián van. Nekem így működik.
-
feel2006
tag
Szia,
A képe szép, ez tetszik benne.
A HW kit bekötés/beszerelés könnyedén megoldható bárhol, pláne ha veszel hozzá előre Késes biztosíték elosztót.
16GB-os kártyára 2h fért a kisebb felbontáson és a nagyobb felbontással is 1ó10p.
A rögzítése 1 hónap után stabil a fólia és az arra ragasztással, gyári cuccaival, igaz felhelyezés előtt babapopsitörlővel ami mindent is lehoz, letörölgettem, majd utána még 2x áttöröltem ablaktisztítóval, és úgy tettem fel, ügyelve a kosz/zsírtalanításra.Ami nekem csalódás volt:
- Android 11-en-a gyári app-al. pl. nem lehet az útvonalat szinkronizálni, mert az app szerint nem tudja a kamera a jelenlegi up2date fw-el. Amivel kaptam, más telefonnal tudta még az elején 3 hete.
- 4:3 szintén furcsa..
- Valamint a parkolás mód működése érthetetlen (lökdösöm, megemelem a kocsit, lecsapom a csomagtartót semmi) pedig hardwire-el van bekötve. De ha pl. a kamera előtt törölgetem a szélvédőt indulás előtt akkor meg rögzít. Szóval ez is inkább nem, mint működik.
- állítólag A500-ban volt timelapse a parkoló módban, néha hasznos lenne, ha elérhető lenne az A500S-ben, sajnos ez sincs.
- A videokon ami 580MB/3perc, de a rosszabb minőségen 380MB/3 perc is azt látom visszanézve (felmásolva telefon/gépre), hogy a gps sebesség kiírása a videón 1-3mp késéssel jelenik meg. Tehát megálltam és még 1. mp-ben 7, 2.mp-ben 4, 3.mp-ben 0km/h -val megyek, miközben már a videon áll a kocsi.
- hiába 2,4-es Wifi van benne, a kocsiban ülve wifin lemásoláskor 1 videó 2 és 5,7MB/sec-el jön, tehát majd 2-3 perc mire egy 3 perces videót áthúzok telefonra.
- színeket alap beállításokkal kicsit túlszaturálja néha.
- észrevettem, hogy kikapcsolt hang beállítással is néha induláskor hangot ad, néha nem, így gyakran figyelni kell a led-et, hogy mi a helyzet.
- elöfordult már 10-ből 2x, hogy elindultam, nem érzékelte, és csak 5-700m mulva kezdett el rögzíteni.
- csillag garázsos autónál, indulás után néha 20-60mp kell mire a videóra GPS adatok kerülnek, addig éled a GPS pozicionálás.Mindentől független, szerintem jó ár értékű, szép képet adó, GPS-es Dashcam 78$/23eFt-ért HW kit-el, Ali-ról Lengyel raktárból 7 nap alatt itt volt.
Bízom benne a supportja jó lesz és fejlesztenek és lesz 16:9, és jobbak lesznek a fent leírt furcsaságok.
röviden ennyi.
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem egy hónapja van meg, és szeretem. Egyetlen baja (de lehet hogy orvosolják valamikor frissítéssel), hogy 16:9 képarányú felvételi lehetőség nincs csak 4:3-as, ha ilyet szeretnél, akkor mindenképpen utófeldolgozás szükséges.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest