- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
ujabb update jon ^.^
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
<Lacy85>
addikt
Na látom a bünti rendszer is fénykorát éli.
Monza, célegyenes. Csóri megelőz, és szépen beáll elém úgy, hogy van kb. 20cm a 2 kocsi között. No problem, majd kicsit kitérünk jobbra (út bal szélén vagyunk).
Erre a másik f@szparaszt mellém jön úgy, hogy szintén van 20cm a kocsik között.
Aztán az út végén persze elkezd úgy kanyarodni, mint öreganyám szemüveg nélkül, és esélyem sem lett volna elkerülni a koccanást. Már kaptam is a 4 sec büntit.
Azzal gondolom semmi baja nem volt a gépnek, hogy gyakorlatilag le lettem szorítva az útról.
Mostanában hanyagoltam az online versenyeket, de most sem lettem róla meggyőzve, hogy erőltetni kellene... -
<Lacy85>
addikt
Skacok. Kamera beállításokat nem lehet valahogy "elmenteni"?
Minden egyes játék indítás után be kell állítanom a külső kamera nézetet, mert állandóan vissza rakja alapra...
Nem tudom, melyik patch után őrült meg, de régebben ezt nem csinálta. -
<Lacy85>
addikt
válasz John_Deere #8736 üzenetére
Nem lesz PS5 bejelentés idén. Jövőre is erősen kérdéses. Mi a francnak sietnének vele?
A mostani úgy fogy, mint eddig soha egyik sem, alig 1,5 éves a Pro, grafikailag nyugodtan oda lehet még tenni a PC mellé, na meg persze úgy dübörögnek a játékeladások, hogy hülyére keresik magukat rajta.
Van még bőven tartalék ebben a generációban. -
törölt tag
válasz John_Deere #8738 üzenetére
A következő generációban szerintem már nem lesz életképes a Polyphony jelenlegi felépítése amúgy. Már most sem valójában, ennyi idő alatt mások 50 pályát meg 300 autót raknak egy játékba dinamikus időjárással és kidolgozott egyjátékos móddal.
[ Szerkesztve ]
-
John_Deere
tag
válasz #42308056 #8737 üzenetére
Végülis, Gran Turismo, szóval nem off:
Nem tudom...nem is merültem bele a statisztikákba, annyit tudok, hogy ebből minimum több mint kétszer annyit adtak el, mint pl. a Win-exkluzív Forza M7-ből. Kb. 4,3 millió eladott példánynál tartott a játék, mikor legutóbb láttam asszem.
Tekintettel arra, milyen mocsok sok idő kell Nekik egy játékhoz, én elvetném azt, hogy egyhamar offline-orientált GT-t hozzanak ki, mikor látszik tisztán, hogy az online-esport irány nem is annyira bukó, mint amennyire részükről tűnt.
A GT League itt is inkább Creditfarmolásra jó, mint offline élményre szvsz, olyan módot, mint amilyen előző részekben volt, meg kizártnak tartom, hogy hozzáheggesszenek, mikor a napnál is világosabb, mennyi minden hiányzik a játékból, mert késtek a fejlesztéssel (pályák, autók, hó-eső, stb.).
Nem mondom, hogy rossz lenne, de egyszerűen hihetetlenül hangzik így magamnak mondogatva. Mind egy újabb számozott GT éveken belül, mind offline erősítés a Sporthoz. -
törölt tag
válasz John_Deere #8736 üzenetére
Állítólag kacsa volt a devkites hír. Szerintem ebben a generációban még jöhet egy offline orientált Gran Turismo, ha más nem egy combosabb DLC a Sporthoz.
-
John_Deere
tag
-
<Lacy85>
addikt
-
bandiie
aktív tag
Hány kör után kezd emelkedni a büntetés 1 secel? Ritkán kapok, de akkor jó lenne tudni mikor kezdi, hogy tudjak taktikazni...
-
KaitouP
nagyúr
Holnap jön az 1.15 patch, íme a lista:
New Vehicles:
• Aston Martin DB 11
• BMW M3 Sport Evolution
• Eckerts Rod & Custom Mach Forty
• Ford GT 40 Mark I
• Gran Turismo Red Bull X 2014 Junior
• Gran Turismo Red Bull X 2014 Standard
• Honda RAYBRIG CONCEPT-GT (GT500)
• Lexus au TOM’S RC F (GT500)
• Lexus RC F GT3 (Emil Frey Racing)
• Mazda RX-7 GT - X (FC)
• Nissan GT-R Nismo
• Nissan MOTUL AUTECH GT-R (GT500)
• Nissan Skyline GT-R V-Spec (R 33)New GT League Events:
• Nissan GT-R Cup
• Red Bull X Junior Series
• All Japan GT Car ChampionshipsNew Course:
• Tsukuba CircuitTrailer -t tessék: [link]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
v!ct0y
veterán
válasz John_Deere #8724 üzenetére
5 be volt egy pár.
-
ProEvoFan
nagyúr
Olvastam, hogy elvileg tavaszig 50 autót igértek ingyen.Ezzel a mostani patchel meglesz az ötven.Ezután vajon mi lesz?Fizetős dlc csomagok?Vagy bejelentik a további ingyenes tartalmakat?
-
tabaga
tag
válasz hitchins #8718 üzenetére
Akkor realizálódott a büntetés. Nekem is volt olyan, hogy mentem egy teljesen tiszta versenyt, semmi pálya elhagyása , ütközés, majd mégis romlott a besorolásom. Valószínűleg jelentett valaki jogosan, es akkor vált láthatóvá, hogy lejjebb csúsztam egy kategóriát.
[ Szerkesztve ]
-
tabaga
tag
válasz hitchins #8710 üzenetére
Verseny után tudod jelenteni az adott felhasználót a vélt, vagy valós sérelmekért, aztán a bunti csak később realizálódik.
Amúgy azt vettem észre, hogy féktavom rosszabb a többiekenel, meg azonos autó esetében is. Hogyan lehet a legrövidebb ez fékezni? Forzaban emlékszem, hogy úgy jobb volt, ha nem teljesen nyomtam le a féket, hanem ilyen 85% volt, de itt ez nem vált be. Az ABS -t kellene kikapcsolni es úgy lehetne metereket nyerni, vagy nektek mi a bevált módszer?
-
törölt tag
válasz hyperspace #8712 üzenetére
GT kategóriából csak a Blancpain bajnokságot követem úgy-ahogy. Ők csinálnak majd 24 órás futamot Spában. Meg gondolom megint lesz Nürburgring 24 órás a WTCR után pár órával.
Hétvégén pedig startol az F1, bár már kvázi véget is ért a szezon így hogy Hamilton megint majd' 7 tizedet vert a mezőnyre a semmiből...
(#8713) v!ct0y: Az utóbbi időben mindig jött új vonalvezetés vagy pálya. Remélem valami valós helyszínt sikerült összerakniuk az elmúlt két hónapban Monza óta, de nem vennék rá mérget.
[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
válasz #42308056 #8708 üzenetére
Sztem ez túlzás. Szerintem elég csak GT4-es v. GT3 szintig butítani a grafikát ehhez.
Amúgy is a játékmenet a legfontosabb, nem a grafika. Már akinek...PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
törölt tag
válasz hyperspace #8707 üzenetére
Simán meg lehetne oldani pedig, csak úgy nézne ki a játék mint az első Gran Turismo
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami kérdezni a GTS kapcsán, nem tudom hogy másnak is megfordult-e ez a kérdés.
Ugye van kétjátékos (osztott képernyős) módja és VR módja. A fejlesztők nem gondoltak ennek ötvözetére is?
Kb. olyasmi lenne mint a Dirt Rally-ban a co-driver mode. Ezt pontosan úgy képzelem el, hogy az első játékos vr sisakot visel és a sisakban látja a haladását (és forgathatja a fejét, stb.) míg a 2. játékos pedig a tv-n látja a haladását, teljes képernyőben.
Nem tudom, miért nem gondolhattak erre, sztem lehetne értelme. (mert nem kell még egy PS4 és játék árát kifizetni...) Bár gondolom még több erőforrást igényel az biztos...PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
tabaga
tag
válasz hitchins #8704 üzenetére
Szia!
Lehet, riportolt valaki, és amiatt ugrott.
Én most SR kategóriás vagyok, és úgy vettem észre, hogy itt nem büntet annyit, enged kis kontaktot, de a mai versenyeken 2x-3x is leloktem ívről embereket ( pl. mert engem is kiloktek) és nem adott buntit. Fura.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz 6absbulldog #8696 üzenetére
En most futottam egy clean race-t. 50% bonusz penz de SR level nem valtozott
Mondjuk tegnap ugyanez volt csak a clean versenyzes jutalmaul lejebb ugrott az SR levelem.
?!
Nem tudom ilyenkor sirjak vagy nevessek.
Most inkabb nevetek... tegnap nem annyira volt vicces.[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Ford GT 1.13 vs 1.14
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
eisento
addikt
na 4 honap utan ma sikerult nyernem versenyt + fastest lap is az enyem volt. orom bodotta van
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -