Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #7495 üzenetére
Fékezz időben!
-
DrTropex
csendes tag
válasz SH4D0W2011 #7597 üzenetére
Akkor a T150 már jobb választás? Vagy t300? (azért nem akarok egyből T GT-t venni, lehet nem is jön be annyira) Soha nem próbáltam még kormányt, illetve volt egy 2004 körül. Volt egy Logitech Wingma Formula force GP kormanyom amit kemény 23.000 Ft-ért vettünk, és már FFB-s volt. Emlékszem olyan erő volt benne, mikor komolyabban el kezdett rezegni, a nagy crt monitort is meg mozgatta az asztalon. Ami viszont nem tetszett az a pedál. Nem is az hogy nem volt vissza jelzés a pedálról, de olyan szinten vékony műanyag volt az egész, és a rajtnál 2-3x tiltasig padlozni a gépet annyit jelentett, hogy csattogtattam a műanyag pedált.
A kormány nagyon jó élményt nyújtott, de a pedál sokat el vett a feelingből. Ez még a mostani pedaloknal is fent áll? -
Gulyopapa
addikt
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #7848 üzenetére
Nem lennék meglepve ha minimum januárra csúszna...
-
30z.Samu
félisten
válasz SH4D0W2011 #7970 üzenetére
Ennek nagyon örülök! De remélem nem csak "előre betöltött" eső lesz, hanem dinamikus időjárás.
Sic Parvis Magna
-
Dr. Venkman
tag
válasz SH4D0W2011 #7970 üzenetére
Szerintem csak az egyik Mission Challengeben van eső, legalábbis én csak ott találkoztam vele. Nem versenyzős, hanem a Northern Isle-n kötött pályán kanyarodós challenge. Tehát amikor nem körbe mész, hanem a közepén kialakított részen. Amúgy gagyin néz ki az eső, remélem az updateben javítanak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #8669 üzenetére
Hümm. Lehet szépen bele fogják pakolni tavasszal az idei GT kocsikat?
-
KaitouP
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #8673 üzenetére
Zseniális komment.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Viper26
nagyúr
-
Forestgreen
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #9145 üzenetére
Elvileg a Nordschleife a hivatalos, de én sem tudom, mi a differencia, mert ugyanaz a hossz...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
v!ct0y
veterán
válasz SH4D0W2011 #9145 üzenetére
A tourist a fizetős része a nordnak. A hosszú egyenesben van egy kis kiálló rész. Onnan indulhatsz ha leteszel jó sok gempát érte. [link]
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #9158 üzenetére
Nem gyenge frissítés azért. Kíváncsi leszek a tavalyi F1-es Mercire, meg erre az új pályára.
A 200 DLC kocsira azt hittem hogy mind új járgány amiket csak így lehet majd beszerezni, aztán látom hogy csak az eddigieket lehet majd igazi pénzért is megvenni.
Facebookon van aki már panaszkodik a DLC-k miatt, nem igazán értem. Elég sokáig nyomták a tök ingyenes frissítéseket, és ez is csak opció.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #9158 üzenetére
Vajon otthon a PS rest módban leszedi magától?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
3L1T3
addikt
válasz SH4D0W2011 #9164 üzenetére
Mindig vannak fröcsögő emberek.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
sultansmith
senior tag
válasz SH4D0W2011 #9167 üzenetére
De ha a Hamilton autójával mész, akkor még a boxutcát is levághatod, nem lesz bünti.
Remélem ez a feature benne lesz a játékban is!Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #9167 üzenetére
Még rosszabb is lett. Senna S-ben sokszor csúsztam bele az előttem haladóba, de úgy hogy kb. meg sem mozdítottam, vagy ha igen, akkor is simán meg tudta tartani a pozícióját, erre dobta a 10 másodperceket. Kettes kanyarban valaki meglökött, úgy voltam vele hogy nem veszem el annyira és némileg a bukótérben fordultam (az autó fele még bőven zölt festésen vagy burkolaton volt), erre dobott valami 2 másodpercet.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #9176 üzenetére
Mekkora SR ratingon voltál mikor ez történt?
-
Carlos Padre
veterán
válasz SH4D0W2011 #9176 üzenetére
Tettem egy próbát vele ma és 4! clean race is összejött sorozatban SR E-ben, pedig ütöttek vágtak megint. Pikk pakk fel is ment az SR-em C-re. Szóval valami javult a büntetési rendszerrel, szerintem próbáld ki.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz SH4D0W2011 #9179 üzenetére
Érdemes, rég élvezem ennyire. Egy sráccal akkora csatát vívtunk az első helyért, hogy utána küldött egy friend request-et
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Nigér
őstag
válasz SH4D0W2011 #9230 üzenetére
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #9262 üzenetére
Mondjuk nem tudom miért nem a Bentley GT3-on vagy a tegnap bejelentett Mclaren 720s GT3-on dolgoznak inkább, esetleg a McLaren Sennán az ilyen Fiat 500-ak meg Mini Cooperek helyett helyett.
-
Lacko66
tag
válasz SH4D0W2011 #9602 üzenetére
De igen csak én egy netes oldalt kerestem ahonnan egyszerűen csak kimásolom a listát. De nem gond, közben egy txt fájlba beleírtam ami kellett.
Meglepődtem, hogy összesen csak 8 ország (plusz a VGT) autói vannak a játékban.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
John_Deere
tag
válasz SH4D0W2011 #9606 üzenetére
Nagyon adja. Bár meglepő módon N200 és sok lóereje ellenére Nordschleifen még kipörgésgátló nélkül is nagyon kezesbárány volt...ez egy muscle car-tól szokatlanul gyanús.
-
edeleny
őstag
válasz SH4D0W2011 #11372 üzenetére
Bár sokat valtoztattak rajta, nekem ez jön be a legjobban.
Az új Atlantai pályán még nem találtam jobbat.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
válasz SH4D0W2011 #11372 üzenetére
SZóval, vedd meg nyugodtan!
Szardíniában egy óra alatt visszahozod az árát!
Kemény gumi, Egy kör 6-os FuelMap-on, vagy végig 2-3-ason. 8.ban csere, tankolás, onnan végig FM1.
Atlanta: 3x kiálni, FM5, ha bátor vagy akkor csak a 15. perc után egyszer cserélsz gumit. De a vége trükkös üzemanyag szempontjából, mert ha túl gyors vagy mehetsz még egy körre, és arra már nem biztos hogy jut.....
Suzuka-t, és a másik Japán pályát is ezzel csináltam meg, Franciába viszont kevés.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- További aktív témák...
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest