-
IT café
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zol84
tag
Sziasztok!
Telefonos appba bejelentkezés után azt írja "előfizetés véglegesítése". Ha végig nyomkodom akkor ugye kéri a bankártya adatokat. De nekem már élő előfizetésem van, júniusban esedékes az éves díjfizetés. Másik mobilon, tv-n működik az app. Mi lehet a gond? -
Marc22
csendes tag
A Disny Microsoft Edge-be megy az 5.1 hangal, ASUS hangkártya a sonic studio kiírja.
-
sith7
félisten
Alien: Romulus megérkezett
-
spiky03
veterán
Mert arra van kötve a külső hngkártyára a végfokok, mert eladtam az AVR-t és áttértem a PC-s processzálásra a Cavern-el. Így ott tudok csak térhangzást elérni.
A Firestickel már nem, mert az egy HDMI splitterbe van dugva, és azt csak este szoktam használni BT fülessel, amikor a gyerekek alszanak.
A rendes mozira a PC+végfokok vannak.Kb ezért kell a PC.
-
spiky03
veterán
Ha ez így van valóban az akkor jó hír.
Mert nálam is csak sztereó, amióta át álltak a böngésző alapú lejátszóra a natív app helyett.
Nem tudod pontosan, hogy milyen kiegészítő volt az? Mert én is letölteném és kipróbálnám.
Igaz nincs erősítőm, ami kiírja, csak végfokaim.
Úgy tudom csak, ha elindítok vmit és honnan szól a beszéd hangja. Ha a centerből akkor jók vagyunk.Utána már csak az Amazon Primenak és a Skyshowtimenaknkellene valahogy 5.1es hangot és akkor minden streaming lenne térhangzás.
-
Marc22
csendes tag
Mért nem szól 5.1 ben Pc-n a film, csak sztereó. Mit kell beállítani neki?
A Tv-n megy atmosban is meg 5.1 ben is. -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker #2585 üzenetére
Jajaja, nagyon béna, de a mostani top TV-k csak 100as lan-nal vannak ellátva.
-
woodworm
veterán
válasz
l.skywalker #2582 üzenetére
Ritka kivételtől eltekintve minden tv-n 100-as lan port van. Ha van 5Ghz-es wifi, akkor a gyengébbek is össze tudnak hozni 200-300Mbit-es sebességet.
Streamingen mondjuk nem lehet korlátozó tényező a 100-as lan. -
Chris0321
veterán
válasz
spleenszuru #2581 üzenetére
Egy próbát megér. Én azért rákérdeznék erre egy tv-s oldalon is, mert nekem is furcsa, hogy a vezetékes része lassabb mint a wifis.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
spleenszuru #2581 üzenetére
Furcsa kombó, hogy a LAN port 100-ra limitált, de a WiFi képes nagyobbra. De nem vagyok jártas a tévékben.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
spleenszuru #2576 üzenetére
Ott valamelyik része a vezetékesnek akkor nem megfelelő. Valszeg a LAN kábel.
A Category 5 pont csak 100Mbps-ig képes, a Category 5e ami már 1Gbps-ig. -
Chris0321
veterán
válasz
spleenszuru #2576 üzenetére
Pont a wifit szokták írni mint gyenge pontot, ezért kellene kipróbálni vezetékkel is.
-
HunChris
senior tag
válasz
spleenszuru #2571 üzenetére
Milyen tv és milyen szoláltató?
-
Chris0321
veterán
válasz
Hello.
Vezetékkel megpróbáltad már használni a tv-t? -
zseko
veterán
válasz
spleenszuru #2573 üzenetére
Háztartás frissítésnél azt kapom, felhasználtam minden frissítési lehetőséget..
Én is. Tiszta vicc. A távol vagyok otthontól vagy mi a másik, azt kell választani, de elképzelhető hogy az is majd valamikor zaklatni fog minket, na akkor mondom le a 'csába az egészet.
-
3L1T3
addikt
válasz
Router restart?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Elfogyott az ötletem, és türelmem is.. prémiumom van, ami be van jelentkezve a PC-men, amibe vezetékkel megy be az internet.
Illetve adott a TV-m, ami mellettem van, és állandóan kidobja.. ugyanaz az internet, csak az Wifin keresztül csatlakozik. Ugyanabból a routerből is érkezik.
Tehát összesen 2 eszköz a 4-ből.Háztartás frissítésnél azt kapom, felhasználtam minden frissítési lehetőséget..
Mi a fenét kell csináljak már vele, hogy működjön, ha már fizetem az éves 35 ezret?
Köszönöm!
-
Adama123
aktív tag
Hivatalos: január 15-től lesz nézhető az Alien: Romulus.
-
azbest
félisten
válasz
Daweeeeet #2565 üzenetére
itt más cégeken, leányvállalatokon keresztül licenszelik a tartalmakat.
Nyugat-euban is vannak országok, amiben pl volt hbo-go, de más országokban meg sky-hoz tartozott az a tartalom. Itthon meg még zavarosabb. Van ami full nincs itthon pedig évek óta van nyugatabbra. De persze akár az is lehet, hogy itt online vod-ra is később jön, és ezért késleltetik mégjobban havidíjasra, már ami egyáltalán valaha jön. Meg néha itt másikon van fenn, mint nyugaton.[ Szerkesztve ]
-
Daweeeeet
csendes tag
Egyszerre nem kerülhetnek fel. A digitális megjelenés mindig megelőzi a streaminget, mert abból folyik még be pénz. Az Alien Romulus október 15 óta elérhető magyarul VOD platformokon. November végén kellett volna felkerülni streamingre az eredeti időpontban, de valamiért csak Amerikában elérhető. Még Angliában sem jött ki. Nem tudom miért nem került fel Európában sehol.
-
fila
senior tag
Az indexen megjelent, hogy mostantól szigorít a Disney
[link]Mondjuk engem (illetve a lányomat) már egy hónapja szivat...
Fire Tv Stickre van telepítve a Disney+ a lányomnál, ugyanazon a hálózaton van, ugyanabban a házban, mint a többi eszköz, és rendszeresen kéri, hogy frissítsem a háztartást. Ráadásul csak az megoldás egy pár napra, ha azt választom ki, hogy távol vagyok otthonról. Persze ilyenkor kódot kér, amit emailben küld.
A másik 3 tv-vel, a tablettel, még a telefonommal nincs baja.Nem tudom mi a francért csinálja, de remélem megoldják az anomáliákat.
Lehet a 3 Asus router miatt van (Aimesh). -
azbest
félisten
-
Daweeeeet
csendes tag
Nincs pontos dátum az Alien Romulus kapcsán, de több európai országba is januárban jön. Spanyolországban pl 27.én debütál elvileg.
-
Adama123
aktív tag
válasz
Rigormortiis #2550 üzenetére
Más országokban fent van magyar szinkronnal és felirattal, nálunk valamiért nem került fel.
-
sith7
félisten
válasz
-
válasz
Nincs még fent.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Az Alien: Romulus felkerült már?
-
headhunter
addikt
Fiók törlés, sikerült már valakinek?
-
3L1T3
addikt
Skacok van rá mód, hogy PC-ről a lehető legjobb minőségben nézhessem a Disney+-t. Nappaliban AppleTV-n nincs ilyen gond, de PC-n bármilyen felbontásban is nyitom meg böngészőből, tuti, hogy valami hulladék felbontáson megy és a bitrate se akkora mint az apple eszközén.Visszaolvastam. Bár továbbra is csak 1080p-t kapok
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Másnak is akadozik az app az elmúlt két napban?
-
contaxg
veterán
Másnak nincs gondja az account elérhetőségével?
Nálam egy végtelen ciklusba kerül az oldal és semmit nem tudok tenni.
Edge, Firefox, Windows 10 vagy 11. , telon Safari, tök mindegy mivel.
Szerkesztve: Telón Safarival 1 perc után!! bejött az oldal.[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
A Diseny+ -on, hogy veszik a feliratkozás lemondását?
Ugye ha most lemondom, akkor a ciklus végégig (pl. 12.25-ig) még él, és nem szünteti meg azonnal?
A lemondom gombra még nem nyomtam rá, de előtte erről nem ír semmit. Máshol ez a lemondás gomb mellé rögtön oda szokták írni. -
Ronam
addikt
Sziasztok,
Skeleton Crew-t kezdtük el nemrég nézni, de valamiért DV helyett HDR-ben kezdi el lejátszani a tv. Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gond? (LG G3)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hege1234 #2536 üzenetére
Ezért nem találtam, ha nem megy a lejátszás, csak áll a videó, akkor nem hozza elő a sok vackot
Gondolom ez nem Disney+ videó volt, mert ott nekem mást hoz, de az 1800K az árulkodóan hangzik a fájlnévben.
SkyShowtime viszont így néz ki nekem is
7830K_1080 stb
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
válasz
-=RelakS=- #2535 üzenetére
developer menü
F12 gomb
majd a network tab -
Hege1234
addikt
válasz
Harbinger85 #2533 üzenetére
chrome-ba pedig jól tölti be az 1080-at
[kép]
nálad ez itt csak 480p
(432p 860-as bitráta)?(skyshowtime error-t dob nálam, ha ki van kapcsolva a widevine és aktív a playready..)
-
Hege1234
addikt
streaming-hez pc-n edge-et kell használni
edge://flags/
widevine-t letiltani > playready-t aktiválni
(így érhető el mindenhol a legjobb minőség)
lehet kelleni fog az edge újraindítása is
[kép][ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
válasz
Harbinger85 #2529 üzenetére
Szerintem!
[link] -
pkaresz
őstag
válasz
Harbinger85 #2527 üzenetére
Nem lehet, hogy a DRM rendszer miatt nem jó a felbontás?
-
Harbinger85
aktív tag
Nekem is 27"-os monitorom van, de csak FHD. Nem tudom melyiken lehet rosszabb. Egyébként ez a "hiba" szándékos lehet, valamit benéztek... Egyébként csak azért vagyok aktív tag mert majd fél éve cirka 1000 Ft/hó, ha tudom hogy így elcseszik megnézem azt a pár filmet amit akartam.
Nem hagyom annyiban, rájuk írok és megkérdezem mitől jött elő ez a jelenség.
-
bon
őstag
válasz
Harbinger85 #2524 üzenetére
Dehogy jobb, Windows 11-es konifigon néztem 27""-os 4K-s monitoron és csapnivaló volt a minősége a Kóbor alakulatnak!
Kipróbáltam apple tv-N ott viszont kiváló a minősége 4K-s tv-n.
-
Chris0321
veterán
válasz
Harbinger85 #2524 üzenetére
A gép adatai amin nézem rajta van az adatlapomon. Win 11 van fenn, azt nem tudom átírtam-e ott azóta. Nézegettem mostanában ott is sorozatot, filmet és én nem tapasztaltam minőségromlást. Mobilon ezt nem szoktam nézni, csak PC-n egy 24"-os FHD monitoron.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #2521 üzenetére
Még múlt hónapban is tuti min. 720p volt, a Deadpool & Wolverine-nél nem volt ennyire szembetűnő. Random belenéztem más műsorba, olyanba is,a mit néztem és hát... rosszabb. Android-os mobilon hibátlan, bár tény valami 720p-e hajazó 18 vagy 9:9-hez arányú. PC Windows 10 Edge-ből vagy Windows app-ból ellenben borzalmas.
Kíváncsi lennék Chris0321 milyen rendszerről nézi. létezik hogy Win11 alatt jobb a képminőség?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
spiky03 #2522 üzenetére
Hö, tényleg 5.1.
Vasemberrel néztem... hallgattam meg, de ritka bénán használják
Pl amikor Vasember néz egy rakás túszt, akik mellől ordibálnak a túszejtők. Vált a kamera, most már Vasembert szemből nézzük, a túszejtők elvileg hátulról ordibálnak, de még mindig szemből jön az ordibálásNéha van hátul valami zörej, oszt annyi.
-
spiky03
veterán
válasz
-=RelakS=- #2521 üzenetére
Igen ott és az.
Pl a Maxon volt, a Netflixen is van -igaz kell hozzá egy külön kiegészítő a böngészőbe, valamint a Disneyn is lett. Legalábbis én úgy hallottam, hogy pl a beszéd a centerből jött és nem a ként frontbol.
Ezért is kértem itt egy megerősítést aki AVRen keresztül nézi, hogy nála mit ír ki sz AVR? Mert én végfokozok így sajnos nincs egyéb visszajelzésem csak a hangfalakból érkező hang. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Harbinger85 #2519 üzenetére
A "Mi lenne, ha..." sorozat elején nagyon feltűnt az életlenség, de a nyáron (tavasszal?) még tuti, hogy olyan 720p-re felváltott.
Ha már van, akkor én az alkalmazást használom, és abban néztem. Mellé megnyitott youtubbal teszteltem a felbontást, és 420p-re állítva volt kb azonos.spiky03
5.1-es hang streamingen pc-n? -
spiky03
veterán
válasz
-=RelakS=- #2516 üzenetére
Fura, nekem nem tűnt fel amikor belenéztem.
Akkor úgy látszik, hogy lett 5.1es hang de a képet meg elrontották volna?Este én is belenézek majd PCn.
Amúgy az 5.1es hangot valaki megtudja erősíteni, hogy tényleg az van már Win alatt?
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Tanúsítom. Legalábbis ma elkezdtem nézni a Skeleton Crew-t és annyira recés és életlen volt a kép hogy csekkoltam és igen 480p! Disney+ "app", dettó - bár ott ellenőrizni nem tudom, de a szemem szerint igen. Nem értem, a nyáron néztem több SW sorit, tavaly ilyenkor több filmet. Nem hiszem hogy 1080p volt, de tuti 720p-nél magas bitrátával totál élvezhető volt! Most kb. AppleTV szint mielőtt kapott appot.
Szerintem kész vicc, hogy a gagyinak csúfolt Sky tűéles 1080p-t add, a Prime Video is OK hisz van igazi appja Windowsra. Netflix-et jó rég néztem, AppleTV app szintén jó, bár állati bugos ahogy a stáblistához érve oda-vissza ugrál a film.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
Belenéztem az appban, semmi problémát nem tapasztaltam. Nincs gond a neteddel?
-
-=RelakS=-
veterán
Jól látom, hogy a Disney+ már csak a 480p-t támogatja, ha számítógépen akarja nézni az ember?
Deadpool pl csak annyiból volt jobb a youtube 480p-hez képest, hogy nagyobb a bitráta (kevésbé blokkosodik) -
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Az X akták végig feliratos? I évad igen.
Köszi!
-
spiky03
veterán
Kérhetek egy megerősítést, akik rendelkeznek AVR-el és PCn nézik a Disney+t, hogy tényleg jól hallottam és van már itt is 5.1-es hang?
Mert most belenéztem a Deadpool 3ba és a centerből szólt a beszéd és nem a frontokbol mint korábban.Köszönöm
-
zseko
veterán
Nálam már nem is engedi használni, azt írja 'felhasználtad a háztartás összes frissítés lehetőségét', így a 'távol vagyok az otthonomtól' opciót kellett használnom. A vicc, hogy a saját tévémre is ezt írja. Egyébként stick-en használom, a tévén csak beállítottam, mert a stick egyszerűbb.
-
bulek
tag
Na ide is beért a háztartáshoz tartozik-e a készülék?
Kaptam egy 6 számjegyű kódot és használhattam is -
spiky03
veterán
válasz
eL Geri #2503 üzenetére
Igen sajnos ez a helyzet.
Én is egy Amazon Firesticken használatam amíg megvolt az AVRem. De átálltam PC processzálasra és végfokra.
Mondjuk nekem elég a full hd meg az 5.1es hang, mert nincs se 4K megjelenőtöm, se atmos kiépítve.
De érdekes, hogy a MAX megtudta lépni, hogy böngészőben is megy az 5.1-es...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Linux kezdőknek
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- Politika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...