Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
-
luigi106
tag
válasz Major Lion #9394 üzenetére
Köszi. A fehér meg gondolom az semleges.
És még egy kérdés. A név mellett pedig van egy zöld jelzés, olyan mint a térerő az mit jelent. -
luigi106
tag
Azt leírná valaki aki tudja hogy mit jelölnek a futam végén az eredményhirdető táblán az sr alatt a piros a fehér és a kék színek konkrétan? Már hogy a szintek nem csak a betűkkel vannak jelölve,hanem a betűk színesek. Van akinek fehér stb.
-
törölt tag
Szeptember 22-én újabb Gran Turismo Sport World Tour event, lehet majd szurkolni Fuvarosnak.
-
luigi106
tag
válasz Major Lion #9387 üzenetére
Köszi a tanácsot, igen ez így működik. A többieknek is köszi.
-
Major Lion
senior tag
válasz luigi106 #9386 üzenetére
Szerintem nem fog elindulni. Töröld a lemezest, aztán húzd le a digitálist. Egyébként a játék a profilodhoz kapcsolja a szintedet, meg az autóidat, mindent, szóval bárhol letölthetnéd a játékot, ha bejelentkezel a ps fiókoddal ott lesznek az autóid
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy nekem most megvan lemezesen, és arra gondoltam megveszem digitálisan, hogy ne kelljen állandóan lemezt cserélgetni. A kérdésem az hogy a lemezest törölnöm kell előszőr, és utána kell telepíteni a digitálist, vagy mi a teendő, hogy megmaradjanak az eddig elért szintek, eredmények és autók. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz Major Lion #9383 üzenetére
Jó kérdés.Nekem már nem számolja, de emlékeim szerint annyira kevés xpt ad, hogy ez elhanyagolható.
-
Major Lion
senior tag
Magasabb DR illetve SR szinten több experience pont jár a versenyekért?
-
FUTURE87
csendes tag
Tervezek venni egy használt GTS-t, fogok azzal tudni játszani online? Nincs olyan, hogy ha valaki már beregelte egyszer akkor másnak már nem megy utána? Hogy működik ez használt játékoknál?
-
Carlos Padre
veterán
válasz Major Lion #9379 üzenetére
De erre azért oda lehetne figyelni, hogy ne érje meg nekik. Két collosion 8mp, az meg hogy felpaszíroz ketszer csak 3-4mp.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9378 üzenetére
Ezért nem játszom soha ezeken a pályákon, semmilyen Tokyo vagy ovál pálya nem érdekel.
-
Carlos Padre
veterán
Heti race: Tokio Raceway. Még mindig működő taktika, hogy ahol csak tudnak felraknak a falra. A második kör után kiléptem, szarom le az SR-em.
-
Quentaro
tag
válasz callmeakos #9376 üzenetére
Nyugi, lefutott a fő FIA event, és most dedikáltan ilyen kísérleti (bemutató) szezon van: gumikopás, setup... light damage. Nem szabad komolyan venni.
Kell a változatosság.https://GTFever.EU
-
callmeakos
veterán
Nem értem mi a halál f.száért (elnézést a vulgaritásért) tették be a fejlesztők a permanent damage-t, basszus összejöhetett volna egy dobogó a mostani manufacturers versenyen erre 3 kanyarral a vége előtt nekem jön a hülye megsérül az autó annyira, hogy lelassulván a fél mezőny megelőz. Nem látok az idegtől hogy ilyen gyökérséget mért kell csinálni, holott tudják hogy még B SR ranknál is dodzsemeznek a majmok.
All→M8
-
hitchins
őstag
-
Lacko66
tag
válasz Carlos Padre #9368 üzenetére
Leteszteltem a kapcsolatomat, rendben van. A ping is 34ms ami szerintem teljesen jó. Többször is megcsináltam a tesztet, mindig ugyanaz az eredmény lett. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy miért rak ki időnként a rajtrácsról. Ma este is mentem pár versenyt de most szerencsére semmi gebasz nem volt.
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Hogy áll a GTS? Bekerült már azóta a controls beállítások állításának a lehetősége? (deadzone, pedal saturation, stb.)
Több mint fél éve abbahagytam a Trustmaster T300-esemmel a játékot, mert egyszercsak az összes autó, csak félgázon ment teljesen lepadlózva, és ugye nem tudtam semmit se csinálni. Míg a Dirt rallyban és a PC2-ben be tudtam állítani satiration-t úgy hogy újra teljes gázon gyorsuljanak az autók.
De a GTS-ben mit tudtam volna csinálni?! Gariztatni nem volt kedvem akkor se...
(A PS4 alap oprendszerében miért nincs és nem is volt lehetőség a kormány alapbeállításait módosítani, mint a Windows-os gépeknél azok a driverek?? (pl. Logitect Profilerben is be lehet állítani a deadzone-t és akkor annál az autós játéknál is tudott érvényesülni, ahol nem is volt külön opció a játékon belül...)PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Lacko66
tag
válasz Carlos Padre #9368 üzenetére
Nem vettem észre egyik cuccomon sem (PC, laptop, konzol) hogy kimaradna vagy szakadozna a net. Mindegyik kábellel csatlakozik egy Archer C8 routerhez.
A játékon belül láttam valami kapcsolat tesztelőt, azt majd időnként megnézem mit mutat játék közben.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Megint kidobott a rajtrács 4. helyéről, most a Red Bull Ringes versenynél. Mitől van ez ? Az a baj, hogy rontja az SR-emet, megnéztem a GT Companion mobilos app-ban. Így nehéz lesz feljebb lépni.
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9365 üzenetére
Kipróbáltam, teljesen kiszámithatatlan... kisodródtam és büntit kaptam... ami a legjobb hogy ez a pálya van most FIA versenyen is
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz Major Lion #9362 üzenetére
Nem oké, de nem bünteti ha kisodródsz. A belső ívet viszont szigorúan.
-
Lacko66
tag
válasz Major Lion #9362 üzenetére
Tegnap került fel pár videó erről. A célegyenesben még falnak is koppan a kocsi vagy pedig direkt mandinernek használja, mégis megy egy 1-perces kört. Ez kvalifikációs kör de ha itt nem büntet akkor szerintem versenyen sem fog.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=PpNg6BXnJiI
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #9361 üzenetére
Hogy érted? Ha kimegyek a pályáról az oké?
-
Carlos Padre
veterán
válasz Major Lion #9360 üzenetére
A belső ivre figyelj nagyon, azért büntet.
-
Major Lion
senior tag
Valaki el tudná magyarázni mikor jár büntetés a Daily Race-n a Red Bull Ring-en? Csávó előttem kimegy a piros területre, én a rázó köveken maradok, fél másodperc bünti. Következő körben kimegyek vele én is, semmit nem kapok, utána megint próbálok pályán maradni, rázón a jobb kereket, bal már a piroson, 1mp bünti. Nem vágom mikor és mennyire lehet kimenni. Ugyanez a szopás a cél egyenesre fordító kanyarban. Hol kapok büntit, hol nem.
-
gabigyerek
senior tag
válasz Major Lion #9358 üzenetére
Nem akarom egy kormánnyal egy lapon említeni, de az analógos irányítást játékélmény oldalról veri.
Ha már körrekordokat akarunk dönteni, ott valóban kevés lehet egy idő után a pontosság hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Major Lion
senior tag
válasz gabigyerek #9354 üzenetére
Én még nem próbáltam, de most hogy így mondod megnézem majd, viszont nem tudom elképzelni, hogy olyan pontos lenne mint az ujjam a gombán
-
gabigyerek
senior tag
válasz sultansmith #9356 üzenetére
Köszi a meglátásokat, akkor nem szoktatom magam rá erre az irányítási módra teljesen.
PS4
-
sultansmith
senior tag
Nem pontos, lassú, ebből egy opció is sok.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Keller16
aktív tag
El tudom képzelni, hogy single playerben hasznàlható, multiban viszont tutira felejtős.
-
gabigyerek
senior tag
Sziasztok,
Tegnap szedtem le a játékot és még csak most ízlelgetem. Nem is akarok nagy hülyeséget kérdezni, majd beletanulok, csak annyi, hogy a sixaxis mmotion controller mozgatás bigyusz iszonyat megtetszett. Ugye most kezdvén nincs kormányom, de ezzel a technológiával teljesen élvezhető az egész, nektek mi a véleményetek róla? (már aki használja). YT néztem pár videot, és nem volt róla rossz visszhang.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9352 üzenetére
Neked erről van egy statisztikád, vagy honnan tudod, hogy ez egy elenyésző méretű csoport? Az Xbox csoport mérete még kisebb mint a PS, ott még is van ez a fetaure. Nekik hogy volt rá idejük?
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #9348 üzenetére
Ettől a szemellenzős minden user error hozzáállástól ki tudnék rohanni a világból
(#9349) Major Lion: Nekem pl. azért van brit profilom mert amikor vettem a PS3-at, magyar store gyakorlatilag nem létezett.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9348 üzenetére
Lehet ez is megoldás, de én pl nem akarom elveszteni a trófeáimat és nem akarok állandóan ide oda lépkedni, ha kell egy játék a másik fiókomról stb.
-
Major Lion
senior tag
válasz Oppenheimer #9346 üzenetére
Azért történt már olyan szerintem a történelem folyamán, hogy valaki mondjuk egy másik országba költözött
Csak úgy mondom, hogy nálam pl konkrétan ez történt, és ha felmész az xbox live oldalára, akkor a FAQ-ban úgy fogod megtalálni az ország változtatás lehetőségét, hogy "Mi történik ha valaki egy másik országba költözik?" Válasz: katt ide és változtasd meg.
Most egy másik ország store-jához vagyok kötve. Nem mindenkinek azért van angol profilja mert olcsóbban akar vásárolni. Lehet csak ott él. De lehet 3 év múlva már máshol fog.Egyébként nem hiszem, hogy ez olyan huszad rangú kérdés lenne, mert tele van vele minden fórum: miért nincs ország váltás és miért nincs nickname váltásra lehetőség. Kettő rendkívül egyszerű dolog.
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #9346 üzenetére
De ha te Nagy Britanniában élsz magyarként akkor nyilván brit fiókot csinálsz, hiszen fontban kapod a fizetésed és UK feltöltőkártyát tudsz venni a helyi Konzolvilágban. De ettől még GT Sportban szeretnél magyar zászló alatt játszani.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz #42308056 #9342 üzenetére
Inkább azért mert a userek elenyésző része csinál mindenféle régióban profilt hogy forintokat spóroljon. Ez egy balkáni szokás, és a piac elenyésző része. Nem fognak szuper szofisztikált régió kezelést beletenni ennyi usernek, mert nem fontos use case, van ezer más priósabb dolguk, elhiheted.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
callmeakos
veterán
válasz Carlos Padre #9344 üzenetére
Mi baj lenne? Ingyé zseton, mert egy másik ember a UK-ből megnyerte a bajnokságot
All→M8
-
Carlos Padre
veterán
válasz callmeakos #9340 üzenetére
Ezt én is megkaptam, mi baj vele?
-
callmeakos
veterán
válasz Major Lion #9341 üzenetére
Kérdeztem már korábban is hogy lehet e váltani, mert váltottam volna, de nem lehet. Eredendően ez egyébként a PS fxszsága, hogy magában a PSN-en belül nem lehet a nemzetet változtatni, de ennek fényében azért nem lett volna rossz, ha van erre egy opció a játékon belül, ha már ennyire komolyan veszik a dolgokat.
Nincs ezzel komolyabb bajom, nem ezen fog múlni a világ sorsa.
All→M8
-
törölt tag
válasz Major Lion #9341 üzenetére
Mert jappánok. Más oka nem lehet.
-
Major Lion
senior tag
válasz callmeakos #9340 üzenetére
NA ez az amitől még kivagyok.. miért gondolják, hogy csak azért mert valamelyik országba regisztráltam a PSN fiókom, én azt az országot is akarom képviselni
Gondolom te is ott élsz, vagy csak vásárolsz, mindegy is, de lehet te is váltanál, de ugye nem lehet, mert.... na erre még egy normális választ nem találtam sehol.
Ilyenkor irigylem az xbox-osokat és nem értem hogy a japánok miért vannak ennyire lemaradva user experinece-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Ma 4-szer dobott ki a rajtrácsról a versenyválasztó menübe, ezek közül egyszer a 4. helyről indulhattam volna a Blue Moon-on.
Ez szívás és ilyenkor rontja az SR-emet is ?Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Lacko66
tag
Nem.
Persze ha sok órát csak azzal töltenék akkor biztos jobban kiismerném de például egy daily race után ha beülök abba akkor van bajom rendesen. Nem sűrűn hajtom csak ha tényleg nagyon ráérek és éppen ahhoz van kedvem.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Major Lion #9335 üzenetére
Aha, értem.
-
Major Lion
senior tag
válasz ProEvoFan #9334 üzenetére
Szerintem nem ugyanarra gondolunk. Én nem a jogsis leaderboard-ról beszélek, hanem Time Trial. DriveClub-ban tudtunk bajnokságot inditani haverokkal, itt ezt nem tudod megtenni ami nonszensz. Online a játék és mégis azt érzem egyedül vagyok.... ha érted mire gondolok. Azon kivul hogy a haverok matricáit fotoit megnézhetem, a legfontosabbat nem: hogy milyen gyorsak
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Major Lion #9331 üzenetére
Volt, csak törölték egy patchben, mert megjelenés óta változott egy-két autó fizikája. Gondolom az emberkék azóta nem próbálták újra, hiszen a medálokat nem vették el.
-
Lacko66
tag
Stage 6 és Stage 7 kész, a 8-as van hátra ahol nagy örömömre lesz 1 rally-s feladat. Persze nem full goldra csinálom ezeket, első cél az ajándék autó mert nekem nagyon kéne az az új 20 millás Ford. Imádom ezeket a régi kocsikat, a Miurát is gift car-ként sikerült megszerezni. Aztán majd ha lesz kedvem és időm akkor visszamegyek javítani az eredményeimen, kivéve a rally feladatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
Biztos ez is yamaucsi kattanása, mert tényleg semmi értelme, szar a fizika, szarok a rally autók. Ez rá vall.
Legnagyobb ? számomra egyébként az, hogy miért nincs LEADERBOARD. Érthetetlen, hogy egy ilyen játékban nem tudom megnézni a társaim idejét a pályákon.
-
Lacko66
tag
A Stage 6-ból már csak ez a 7-es feladat hiányzik. Éjszakai rally 2 kör és minimum 3. hely. Már több kocsival is próbáltam, youtube videókat néztem hátha kell állítani valamit a kocsin de passz. Nem egyszerű úgy irányítani azt a tetves kocsit ha a kerekek alig vannak a földön. Meg fogom csinálni mert tovább szeretnék lépni. De azért remélem ilyen rally vagy a másik "kedvencem" a drift nem sok lesz.
-
Major Lion
senior tag
válasz Lacko66 #9324 üzenetére
Azokat utáltam én is a legjobban, de legalább a régi szopatós jogsis versenyeket idézte, ugyanis ami a GT Sposrtban van jelenleg az kb a vicc kategória, zéró kihívás. Elsőre lehet őket hozni, de max három négy próbálkozás.
-
Lacko66
tag
Komolyan mondom eltörném kezét-lábát, aztán élve elásnám azt aki ezeket a kotsog rally-s feladatokat berakta a campaign-ba.
-
Major Lion
senior tag
válasz ProEvoFan #9322 üzenetére
Ez még egy fokkal azért jobb szerintem, igaz ahogy látom ez is frusztráló és kell hozzá szerencse is, de legalább arra épül, hogy milyen ügyes a játékos. A grindelős trófeák meg arra épülnek, hogy mennyi időd van játszani, ami totál agyrém. Nem ezzel kéne a játék mellett tartani az embert.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Major Lion #9321 üzenetére
De inkább ez a kiszámíthatóság, mint a pl a Dirt4 egyik online trófeája.Ott egy szintet kell lépned online tierben, ami 7 pont megszerzését jelenti.Nos, ehhez háromszor kell lenni egymás után győztesnek vagy két első helyezés mellé elég egy második hely is.Ez nem tűnik nehéznek?Pedig az, ha nem vagy nagyon ügyes, hiszen általában online 4/8 jövünk össze, erre is várni kell perceket (akár tízet is) és ha harmadik vagy annál hátrébb végzel, mínusz pontokat kapsz...levon a meglévő pontjaidból...szerintetek?K* idegesítő.40 verseny alatt nulla pontom van...aki ezt kitalta, elmehet a #+"@€ba.Emiatt lőttek az ottani platinámnak.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz #42308056 #9320 üzenetére
jaja, de ugye ez elvileg egy online játék elsősorban, na most ha jól emlékszem 700xp körül jár ha első vagy mondjuk egy daily versenyen, de ugye nem tudsz mindig első lenni, szóval kapsz pár száz XP-t, amivel évek múlva leszel lvl50, nem normális. Na mindegy, lenyomom háromszázszor a Blue Bay Speedway-t aztán meg lesz a platina
-
törölt tag
válasz Major Lion #9319 üzenetére
Ha offline is jászol de nem grindolsz akkor is esélytelen. Csak azt tudom erre mondani, hogy jappánok
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Major Lion #9315 üzenetére
From 0 to 20 – 18’372 XP
From 20 to 25 – 18’442 XP
From 25 to 30 – 38’944 XP
From 30 to 35 – 85’139 XP
From 35 to 40 – 219’848 XP
From 40 to 45 – 549’962 XP
From 45 to 50 – 1’413’000 XP -
törölt tag
válasz Major Lion #9315 üzenetére
Kb. a 40-es szint a fele ha jól emlékszem. 49-ről 50-re kell valami fél millió azt hiszem. Hajrá
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Major Lion #9312 üzenetére
Elvileg akik anno glitchel lecsalták, azokat bannolták.
Most nem találom de ha gondolod megkeresem a leggyorsabb legális farm lehetőséget, ami igen, ovál pályán van.Aszem' 8250XPt ad 12 perces versenyen.Én ezzel csináltam. -
törölt tag
válasz Major Lion #9312 üzenetére
Az egyik liga versennyel elég jól lehet XP-t meg pénzt farmolni, régebben volt téma, aztán persze én voltam a g*ci mert kitaláltam egy fél afk módot amivel 12 percenként kellett pár gombot megnyomni.
-
Major Lion
senior tag
Trófeákkal hogy álltok? Úgy látom a legnehezebb trófea a lvl50 megszerzése lesz, nincs most valami trükk XP szerzésre? Online versenyekért nagyon keveset ad, ovál pályán meg nem akarok egész nap körözni
-
hitchins
őstag
válasz bghistvan #9305 üzenetére
Nem tudom de elvileg versenyen azzal tudsz menni amid van a garazsban azt meg vagy megveszed vagy megnyered (daily gift)
Ha most kezdted akkor meg olyan tul sok nem lehet.
Lehet hogy hulyeseg de mintha lenne olyan resz a jatekban talan valami free run ahol barmelyik geppel mehetsz de ezt csak tippelem mar nem emlekszem. -
Lacko66
tag
Ma engem is rögtön kilöktek az első kanyarban, pedig fasza 4. helyről indultam. Csak 8.-nak tudtam bejönni. Nem túl régóta megyek online versenyeken, összesen kb 60-on indultam eddig és mindig megpróbáltam vigyázni a többiekre de sokan le se sz...ják a fair playt. Nehéz lesz itt feljebb jutni az biztos.
A másik, hogy ma mentem volna a Gr.2-ben is és be is rakott a startlistában a 12. helyre de amikor kezdődött volna akkor kidobott a főmenübe. Nem nyomtam cancel entry-t, nem nyúltam semmihez. Nem tudom, hogy ez mitől lehet.
-
bordi10
senior tag
-
bghistvan
senior tag
válasz hitchins #9302 üzenetére
Okés 😄
Tetszik egyébként....de valami ismét nem tiszta,tegnap annyi autóm volt mint a nyű...ma frissített egy csomót és a kocsik 70%-a eltűnt.
Eddig bármelyik autóval tudtam menni,most meg nem,ennek vajon mi lehet az oka?
Töröltem majd újra raktam, úgy ahogy az első játéknál....de továbbra is kevesebb jóval a kocsi 😔 -
Nigér
őstag
Üdv!
Akinek a Collectors Edition verzió van meg, elmondaná, mi az a 3 kód benne?
Két GT-s kód van, gondolom azok megosztva a zseton, kocsik, sisak, matrica, ilyenek.
Meg volt a dobozban egy harmadik, nem GT-S kód, na az mi lehet?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest