- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
venember83
nagyúr
válasz forceberg #168608 üzenetére
Érthetetlen ilyen középpályával...
-
-
válasz forceberg #168368 üzenetére
Ezt irtam Peterhappy-nek: egy bizonyos szint utan le kell cserelni a sportigazgatot, mert utana mar nem kepes minosegi igazolasokat hozni. Nalunk ez mar lezajlott, ugy tunik, az FTC most ert el ide. Ha csak a bajnoksag a cel, semmi gond, az a mostani allomannyal is simaliba - de azt hiszem, nem csak ennyi a cel.
Mi nem valtottunk idoben, vissza is fejlodtunk.https://www.coreinfinity.tech
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz forceberg #168305 üzenetére
Na igen én se vagyok a híve a nagy igazolgatásnak ilyen téren de alighanem az lehet az ok amit mondasz: nem maradhat ki több év siker nélkül. Ez tényleg a 19-re lap esete...
Amúgy a fórum sajnos a magyar társadalom lenyomata: itt is a gyűlölködés megy, nem számít csak lehessen valakit utálni, mutogatni rá. Sokan többet foglalkoznak más csapatokkal mint a sajátjukkal, "igazi" szurkolók (ez utóbbin mondjuk legalább röhögök).
Més que un club!
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #168303 üzenetére
hát azért az is opció lenne, ha ilyen pénzügyi helyzetben nem vernek el 150 milliót új igazolásokra - ráadásul zugügyvédi stílusú pénzügyi konstrukciókkal, miközben pl. még mindig nem fizették ki malcomot.
---
az intert a kínaiak nem tudják finanszírozni rendesen egy ideje, egyrészt a kínai pártállam miatt, másrészt meg az evergrande csődje is betett a suningnak, azért költött el a csapat idén 16 milliót (!) új igazolásokra összesen + tavaly is 2 key playert buktunk anyagi okok miatt.sportszakmailag kikezdhető megafizetés mellett betliző igazolásokat nyélbe ütő vezető
pár év kihagyással ez legalább 20-30 éve az inter modellje (mínusz korrupt vezető)
szerk:
most épp a digitalbits (fő mezszponzor) nem teljesítése miatt is szív a csapat.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
pohár
félisten
-
LyonnaisFan1
őstag
-
venember83
nagyúr
válasz forceberg #167929 üzenetére
Szerintem a Juventusnál rontották el. Tutti.
BenHans: Nem tudom, mi lesz, elég rossz a torinói helyzet.
A következő játékosok bizonyosan nem lesznek ott a Sassuolo elleni idénynyitón:
- Kean (eltiltás)
- Rabiot (eltiltás)
- Pogba (sérülés)
- McKennie (sérülés)
- Chiesa (sérülés)
- Kaio Jorge (sérülés)Még meg sem kezdődött a szezon, s már ennyi a sérülés. Pogba és McKennie sérülése miatt mindenképpen kellene egy valamire való középpályás, aki nem Paredes. De persze ez nem egyszerű, mert feltehetően Arthurnak is kell majd fizetni a bérét x százalékban, az egészet bizonyosan nem tudja átvállalni a Valencia. Mellé még Ramsey is bő 3 millió euróért lépett le, nagyon nehéz az idei mercato a sok léhűtő miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #167653 üzenetére
A Zetet adja is a szpojler1 csatorna.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
válasz forceberg #167528 üzenetére
Az igazán siralmas nem a teljesítményük, hanem az, hogy olcsóbbak sokszor, mint a velük azonos minőséget képviselő magyarok. Amint egy magyar klubvezető meghallja, hogy a Vidi, vagy a Fradi meg akar venni egy magyar játékost, azonnal 2x a szorzó.
Ott volt nálunk Szendrei: a csávó pont oda való, ahová most ment (mb2), de 600e eurót fizettünk érte a Kispestnek, hogy aztán balfaszságai okán csak padozzon, majd eladjuk az MTK-nak - nyilván kevesebbért.
https://www.coreinfinity.tech
-
válasz forceberg #167524 üzenetére
Szvsz Tokmac a múltkor is szar volt, nem nagyon értem, miért állandó kezdő.
A többi: szvsz ugyanaz zajlik most, mint amin a Vidi is keresztül ment. Voltak sikerek nemzetközileg is, de egy bizonyos szint elérésekor váltani kell a vezetőségben, hogy lehessen tovább fejlődni, különben visszapattanás lesz.
Azon sem lepődök majd meg, ha magyar lesz a következő edző és visszaestek. Meggyőződésem, hogy Szabics kinevezése a felcsúti csüngőhasú zsebramszesz ötlete volt, mondván a magyar edző is van olyan jó, mint a külföldi - noha 1000x bebizonyosodott, hogy ez fasság.https://www.coreinfinity.tech
-
Pkc83
őstag
válasz forceberg #167524 üzenetére
Tokmac a legnagyobb fos az egész csapatban. Jó ha egy meccsen van két jó megmozdulása. A lövése szép volt az első félidőben illetve a beadása de ezen kívül a szokásos balfaszkodás. Nincs ez a csapat még összerakva az tisztán látszik. A Tobol ellen kijött a lépés de azon kívül az orosz vezetése alatt én még igazán jól játszani nem láttam a Fradit.
Ezt a siránkozást napok óta a sok légiós miatt nem nagyon értem. Az a pár tényleg jó Magyar játékos még a Fradi számára is elérhetetlen anyagilag, a fiatalokkal meg egyenlőre még bajnokságot sem lehetne nyerni nemhogy bejutni valamelyik csoportkörbe.
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #167150 üzenetére
jut eszembe, a venezia meze eléggé fasza lett, pedig az aranyat nem szeretem ruhán:
(kár hogy csak a b-ben lesz látható)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Soulfly842
addikt
válasz forceberg #167026 üzenetére
Igen, elgondolkodtató.
Más:
Real Madrid: Rodrygo, Éder Militao és Vinícius Junior is hosszabbít a klubbal hamarosan. Mindannyiuk kivásárlási ára 1 milliárd euró lesz. Előbbi két játékos 2028-ig, Vinícius “csak” 2026-ig ír alá. (Fabrizio Romano)#165757
Ancelotti tényleg egy zseni. Ezekhez a hatalmas fordsításokhoz és a végső Bl győzelemhez ő is kellett, ez nem vitás.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #165875 üzenetére
nézd, szerintem messi a legjobb gól/lépésszám statban, úgyhogy megérdemli az aranylabdát idén is.
-
venember83
nagyúr
válasz forceberg #165862 üzenetére
Így nem lesz olasz vb-győzelem...
Ringman: Becsülendő a szándék, csak nehogy a vezetőségnek nagyobb szüksége legyen a pénzre a tulajdonosi célkitűzések miatt. Škriniar 27 éves, 5-6 jó év még lehet benne, ha Inter-szurkoló lennék, biztos örülnék a maradásának.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz forceberg #165750 üzenetére
na, még kiderül hogy okos ember ez a Gyuri
+ atee_13
persze, van bőven igazság abban, amit mondtok, de pl a City akkor miért nem nyer X éve BL-t egyszer sem, valami miatt mégsem a legjobbak, mindig ráfogni, hogy jajj nüansznyi dolgok döntenek, kissé elcsépeltszóval, akkor inkább azt mondom, hogy van sok remek csapat és nincs legjobb
és mit értünk az alatt, hogy jobban, én például a remek védekezést is jó játéknak fogom fel, na pfff
na de most inkább lépek focizni
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #165685 üzenetére
igen, küzd, bár megtört a pályaíve a korai várakozásokhoz képest.
nem mintha a mostanival is bármilyen szégyenkeznivalója lenne
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #165610 üzenetére
egyrészt lehet utánuk csinálni
másrészt lehetnek bármilyen erősek sok ilyen bl végigfutásra nem számítok, mert a bajnokságukból egyre inkább szuperligát akarnak csinálni
tegnap is egy szarrá pihent fél találkozott egy olyannal aki március óta 3 naponta győzelmi kényszerben játszik, és nem 40 éves hobbifocisták ellen, aztán rá vagyunk csodálkozva mitől nem elég élesek
-
wihay
tag
válasz forceberg #165602 üzenetére
Nah jah, de az is igaz h nem minden évben játszanak BL az angol csapatok.. Jó lett volna ez a cím az angol labdarúgásnak..
Most mondhatni lehet, leadta a pool valamilyen szinten. Salah is hatalmas terhet viselt magával.. Keita-t el kéne adni, kabaré volt a tegnapi meccs.
Spurs-Pool donto kabaré volt De nagyon ritka a jó jobb szélső már..
-
Redneck
nagyúr
válasz forceberg #165551 üzenetére
Szerintem is rendesen benne vannak hogy ez így alakult. Mindhárom csapat.
Noukoum:
Ha már bevitték a védelmet az ötösig, miért nem próbáltak második hullámban érkezőknek visszagurítani? Mert nem voltak.
Mindenki ész nélkül ment a sűrűbe a kapu felé, és egy négyzetméteren x emberrel próbáltak körömpasszokkal még közelebb jutni. Ez a legtöbb csapatnál nem vezet semmire.mephi666:
Van ilyen, majd jövőre... Mindkét oldalon voltak jó és gyengébb teljesítmények, de a Poolban ma nem volt átütő erő. Ebben ma Klopp is benne volt, bármennyire is bírom. Látványos volt hogy a tizenhatoson belül megállt a tudomány.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
IreN!CuS
őstag
válasz forceberg #165118 üzenetére
Ez mondjuk inkább az edzőn meg azon a szakin múlott aki 3 játékost vett egy posztra
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #165102 üzenetére
adathalmazból generált modell, ami minden esetben topligák átlagos játékosainak átlagos teljesítményét veszi alapul
az a kevés aki konzisztensen felüllövi a topligákban az átlagon felüli helyzetkihasználó (pl. messi, kane, haaland, bappe)
ha pedig van egy szar csapatod, amiben egy középszer Demba Ba-d, Papiss Cissed fél-fél szezonban felválta embertelenül felüllövik akkor nem hosszabbítasz a csapat edzőjével 8 évre, mert szezon végén megelőzte a BL győztes cselzit, hanem látod hogy itt mégsincs minden rendben, és jött is következő évben a valóság, egy 41 pontos majdnem kiesős szezon
-
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #164787 üzenetére
évente 100-150napokat kihagy sérülés miatt, 20 meccs alatt meg 1 gól összejött neki a laligában jó pénzt csinált belőle a dortmund... az a lényeg, hogy a saját árát jól be tudja lőni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #164760 üzenetére
bealudtam szívesebben láttam volna továbbra is a Leeds/Burnley közül az egyiket pl-ben, mint a kék retkeket...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
wihay
tag
válasz forceberg #164760 üzenetére
Jobbak voltak a középcsapatok idén mint az Everton lényegében ennyi..
Ebben a játékosokban sokkal több van, ki tudja ki fog maradni Liverpool-ban De ennyit erről. Mondjuk tényleg el tudom képzelni mit gondolnak a pool szurkolók, mert igazuk is van.
"Liverpool-ban mindig is volt/lesz,csak egy csapat van!!☝️ Ès az nem a zeverton,mehetett volna oda ahovà való!!A championship-be..☝️"
-
IreN!CuS
őstag
válasz forceberg #164692 üzenetére
Most mit kell már itt szítani a tűzet - én ide poénkodni jöttem nem sírni a valóságon
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #164666 üzenetére
hát én mindjárt elsírom magam, képzelem ha olajfúrótoronyék megkeresték volna hogy figyu gyerek megnégyszerezzük a béredet, legjobb játékosokkal lehetsz egy csapatban, hazai kupák, toronymagas bl esélyesség, de áhh kösz de kösz nem
eszembe jut amikor ben foster lenyilatkozta hogy ő soha nem is akarna válogatott lenni, mert a klubjára koncentrál, neki a klub a minden, aztán jött egy kapus dögvész, behívták és büszkén igent mondott
vagy amikor jesus navas legendás honvágytól való küszködését a sziti ajánlata elfeledtette
amúgy klopp sem kért béremelést amikor hosszabbított, de ő is mondott olyanokat hogy sok pénzt költeni nem izgalmas, pogba átigazolási árát is pocskondiázta, aztán amikor felkérdezték a van dijk, alisson igazolások után akkor ő maga ismerte el, hogy hülyeséget beszélt
"Did I change my opinion? Yes. It's better to change your opinion than not have one at all."
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #164409 üzenetére
Nem volt az tizi, var se nézte
Ui: amott meg Antonio szólója után szöglet maradt el
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #164376 üzenetére
----
DeathAdder és bandus: Nézzétek majd vissza, megéri, Pellegrini szabadrúgásai meg mentése miatt is, meg ahogy a labdát 20 centire taszítja a gólvonal mindegy honnan pattan.
De lehet várni kell az összefoglalóra, mert még most csomagolják a 3 napi hideg élelmet a munkához a szerkesztők. A sima lesz olyan hosszú mint a bővített szokott.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bandus
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #163802 üzenetére
tök jó csere volt, eredményt tartani jött, jó labdatartó, és 2x is eldönthette volna, egyszer a vonalról baszta ki a védő, másodszor a kapus védett hatalmasat, nem rajta ment el, inkább fdinho ha valakit elő kell venni, de ő is adott egy gólpasszt fodennek, csak el kellett volna találni a kaput
mindig van az évnek egyetlen
napja, órája, pillanatanéhány perce amikor kinyilatkoztatják hogy pep mekkora kókler, a további 365 napban lehet bármilyen overkill, az nem számítaz összes többi edzőnek ennél jóval több is tartósabb megingásai vannak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...