- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz
hunhool1979 #49 üzenetére
Köszi, így jobb ajánlat mint a tradingshenzené
-
spect80
senior tag
válasz
hunhool1979 #39 üzenetére
és ez vajon az a verzió, amin nem lehet launchert váltani, csak widevine l3-at tud és nem megy rajta az android auto?
Ja és esimet nem kezel
[ Szerkesztve ]
-
Spark_777
tag
Na erre varjatok gombot...a konkurencia nem a teljes eu- ban alkalmazza ugyanezt az akkus trükköt...
[ Szerkesztve ]
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Mikemend
senior tag
A fő csoportban volt pár trükk, a kínai e-sim megoldás is szóba jöhet, de ugyanitt van egy külföldi oldalra is link, ahol az aktuális romok fent vannak, de az gyalulja a jelenlegi rendszert, így csak türelmetleneknek ajánlott.
-
Mikemend
senior tag
Ha valakinek drága, vegye meg fél-háromnegyed évvel később, és máris százzal olcsóbban. Az akku meg ne legyen gond, amikor egy 100 W-os töltővel tényleg fél óra alatt feltöltöd.
Konkrétan két töltés után már el is felejtettem az éjszakázós töltéseket, és a Honor Magig 6 Pronál az 50%-os töltöttségre is legyintek, hogy jó lesz az még egy napig.
A MagicOS nekem bejött, a HM6P kamerája abszolút megfelel nekem, este gyönyörű képeket lehet vele lőni. A 7-esnél sem hiszem, hogy ez romlana, de valószínűleg én kihagyok 2-3 generációt, mert nagyon meg vagyok elégedve a hatossal, plusz most az tényleg jó árban van, aki tuti telefont keres.
@Vikthor: egyes visszajelzések alapján a Magic OS 9-ben ezt javították, de sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, nekem elég a full HD.
[ Szerkesztve ]
-
Kérdés, 4K 60 fps videó esetén ugyanúgy ejti a képkockákat mint a Magic 6 Pro?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
guriga1234
addikt
Ez mitől szuperzoomos telefon?
-
hunhool1979
tag
Ha valaki az akksi miatt kesereg, az innen ( [link] ) meg tudja venni a global verziót "eredeti" akksimérettel
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
bollokcs80 #37 üzenetére
Igen,a "pofátok nagy" külösen igaz az országra 🤣🤣🤣
Hu de sok lesz az off,a nagy testvér meg csak figyel.. -
-
Sirus86
aktív tag
Akku tipust es forma tipust is neznek, par honapja Münchenben kiszedettek velem az AA-s USB-n at toltheto akkumat (eger), mert azt mondtak, hogy ez bombanak minosul. (AI vezerelt security szkenner rinyalt). ez az akku Nikkel Metal Hibrid Akku volt. Fel akartam vinni a kezipoggyaszba.
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
bollokcs80 #34 üzenetére
Persze de akkor is vérlazító,h a most vásárolt Poco x7 pro ára egy péntek-szombati fizetésem.
-
DithenS
senior tag
Jó ez a telefon, a Honor hivatalosan mindig magas áron nyit, de a szolgáltatóknak nagy kedvezményekkel adják, amiből a vevő is profitál... Nekem konkrétan 28 ezer Ft-ért oda adta a Yettel a Honor 200-at és nem emelkedett az előfizum ára...
Plusz a Honor telefonoknak megvan az a tulajdonsága, hogy nyárra szintén lejjebb viszik az áraikat. A Honor Magic6 Pro most 320.000Ft! Az megéri! Ez is majd nyáron kb ennyibe fog kerülni. -
Mr.Pinter
újonc
Ma 11 órakor indult az értékesítés a német Honor-nál.
- 300€ hirlevélre elő-feliratozó kedvezmény kupon
- 100€ Trade-In extra bónusz
- 100w töltőfej grátisz!
- 180 napig csere teló (javítás esetén) grátisz!
- Vezeték nélküli töltő 30€ (100 helyett) Bundle-ba
- Honor Watch5 68€ (150 helyett) Bundle-ba
- gyári tok 10€ (30 helyett) Bundle-baMost lett egy Lunar Shadow Grey szürke Magic 7 Pro-m:
- Gyári szürke tokkal
- Gyári 100w vezeték nélküli töltővel + 100w gyári töltőfejjel
- Watch 5 karórával!!! 1007.60€-ért !!!
(amiből még majd 5% Cashback vissza fog jönni)
Tehát 1007.6 - 160.87(adó) = 846.73€ aminek 5%-a 42.33€ így végül 965.27€-ba került a Magic 7 Pro a fent felsoroltakkal.Nem jampizásból, csak mutatva, hogy olcsóbban is be lehet hivatalos úton, konkrétan gyártótól is szerezni a "kéjszülléket".
Én Magic 5 Pro-ról váltok.
A zsugorodott akkuval kapcsolatban most hallottam először, kicsit fáj is... De ha bele gondolok, hogy a nem szilicium-karbid 5000mAh akksis Magic 5 Pro-m is 11 óra Display On Time-ot hoz mai napig akkor konkrétan nem izgat a dorongléc méregetés kinek mekkora akkuja van... Ilyen töltésteljesítmény mellett főleg hidegen hagy.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hát pont a 7 tulajdonságai miatt vettem 6-ost (326e-ért).
Nem hiszem, h sokan próbálták, akik tudatlanságból v pénzért szidják. A suite szerencsére fölösleges, de nekem kimondottan tetszik egyszerűsége (miért is lenne „fos” attól, h a 90-es évekre emlékeztet, amikor minden működött). AI-t eleve nem akarok, a rendszer fluid (ellentétben a samsunggal) és sorra kapja a frissítéseket, nincs tele soha nem javított bugokkal (samsung), a fotó/videó felvételekkel meg semmi bajom. Nyugodtan vegyetek 6pro-t, a 7-es legyen a biztonságtalanság (AI) mániásoké.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
smassz
csendes tag
Sziasztok!
Arról lehet tudni, hogy ez is MediaMarkt/Emag-on kereszül lesz elérhető, vagy esetleg direktben a Honortól? A fentebbi angol, német kedvezmények, ajándékok miatt vagyok kíváncsi.Köszönöm
-
macikos
addikt
Német Honor oldalon: 200 eur kedvezmény + ajándék 100W-os töltő
Angol oldal: 200 font kedvezmény + ajándék 100W-os töltő + 100 font készülékbeszámítás
Magyarország: Nincs töltő egyáltalán, még pénzé se -
rdt89
addikt
Ez egy minimálisan módosított Honor6 pro. Arra jó ez a készülék, hogy lenyomja az elődje árát.
Többet vártam
-
rtrace
junior tag
Miért lenne verhetetlen?
Csomó telefon jött már ki azóta annál komolyabb 5x kamerával, de szenzorzoomra képes 3x-ek közül is van már ami lepipálja azon a nagyításon.Szerintem ha csak 1 telefotó kamerát tesznek rá, akkor az inkább legyen 3x, mint 5. Fontosabb, hogy melyik használható sokrétűbben, mint hogy a fix látószögekkel amúgy is kevésbé értelmezhető átfogást növeljék.
-
Plug Life
senior tag
550 ezerért szinte lopás 😂
-
spect80
senior tag
Tavaly ugyanennyiért volt a 6 pro, nem lepett meg az ár. Az akksi mérete viszont egy erős érv a váltás ellen.
-
hdavid1
tag
Szóval 550-ért max 3x zoom.
Ez megint nem lesz jó év a telefonoknak szerintem. -
koxminator
senior tag
https://www.notebookcheck.com/Kamera-Flaggschiff-mit-200-MP-Periskop-Tele-Kamera-Honor-Magic7-Pro-startet-mit-Launch-Rabatt-in-Europa.946953.0.html
"The Honor Magic7 Pro is finally also available in Europe, albeit with an adjustment. The battery shrinks from 5,850 mAh to 5,270 mAh. According to the fee, this is due to the fact that for smartphones with larger batteries, retailers incur additional costs due to labeling requirements, which would therefore refuse to sell the Magic7 Pro at 5,850 mAh. After all, the battery can also be charged wirelessly in the European version with up to 100 watts via USB-C or with 80 watts."
Ez megerősíti az elméleteteket.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Akksiügyben van néhány elméletünk, persze nincs hivatalos indoklás, de alapból az van, hogy az air shipping esetén a 20Wh a határ, ami alatt nem kell speciális, veszélyes csomagként kezelni a szajrét (ez kábé 52XX mAh). Ha ennél nagyobb a telep (cellánként, de a Magic7 Pro egy cellás akkuval jön), akkor erősen ugranak a szállítási költségek, vagy lehet körbehajózni vele a Földet. Az a tippünk, hogy a Lite árába belekalkulálták a magasabb szállítási költséget (és ez egyben magyarázza is, hogy a Magic6 Lite-hoz képest nem változó hardver ellenére nem csökkent annak az ára), a Prónál viszont nem akarták fentebb tolni még ezzel is az árat.
Ez persze mind spekuláció, volt pár órányi chatgpt/google kutakodásunk a témában, meg felhívtunk néhány partnert, akik légi úton hoznak be ezt-azt, ebből ezt matekoztuk ki. Simán lehet, hogy vakvágányon vagyunk, de legalább egy elméletet felállítottunkBog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Ádám16
addikt
válasz
bollokcs80 #10 üzenetére
Az a teló nem egyenlő a Vivo X200 Pro-val, aminek van mini verziója?
Én arra lennék nagyon kíváncsi. -
-
bollokcs80
Korrektor
Szerintem a csúcskategóriában az OP13 feltette a lécet szép magasra, azt nem sikerült megugrani a Honornak (a Samsungnak meg pláne nem fog, amilyen hírek jönnek az S25 kapcsán).
Engem külön bosszant az egyedi töltési megoldásuk (illetve az, hogy PD-n nem lehet 20 wattnál többel tölteni egyiket sem). A kamera jónak tűnik, az árcímke viszont igen vastag, én sem rohanok érte a boltba.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
primakut
csendes tag
Nagyon küzdenek, hogy S25 ultrát vegyek.
-
koxminator
senior tag
Ez most valami új dili lesz, mert más gyártók más telefonjánál is különbségek vannak akku kapacitásban.
Vivo X200 Pro globál oldalán:
Battery
[ES/IT/CZ/PL]
This product uses a single cell design:
Typical capacity: 6000 mAh(3.84V)
Typical energy: 23.04 Wh
Rated capacity: 5865 mAh(3.84V)
Rated energy: 22.53 Wh
[Austria and Hungary]
This product uses a single cell design:
Typical capacity: 5200 mAh(3.77V)
Typical energy: 19.61 Wh
Rated capacity: 5095 mAh(3.77V)
Rated energy: 19.21 WhMagyarul aki majd ilyet akar, ne itthoni verziót vásároljon.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Arpi
csendes tag
Honor Magic6 Pro-m van és teljesen elégedett vagyok vele.
Komolyan elgondolkodtam a Magic7 Pro cseréjére az első cikk után.
De az ár és a csökkentett kapacitású akku azonnal elvette a kedvemet a cserétől.Nyilván az is számít, hogy ezzel az akkuval meddig bírja, mennyit sikerült optimalizálni a teljes telefon hardveres/szoftveres ökoszisztémáján...., de az ár az rossz vicc.
Ezen kívül:
1. Szoftveresen sosem volt annyira jó telefon, mint egy pixel.
2. AI-ban messze el van maradva a többit nagyágyútól.
3. A Honor Suit program egy 90-es évek szinvonalú fos.
4. Magyaroszágon nem lehet kapni hozzá a gyári vezetékmentes töltőjét, tehát a vezetékmentes töltés támogatott, de nem használható. Rossz vicc.
Van bőven ellenszele az 1300eurós árnak.Majd a rossz eladási adatok után a Magic8 pro már többet fog adni kevesebbért.
Kivárom..., ráérek.[ Szerkesztve ]
Létezik élet cél nélkül?
-
joey04
titán
Hát ezt így kenjék a hajukra.
-
AkosKJ
tag
De mért is kell csökkenteni az aksit? Azért ezt leirhatná a cég vagy valaki nem értem a miértjét.
Szomorú pedig ilyen telefont szerettem volna, akkor majd nézzük a többit ami jön. Árat is túlzónak érzem 400-450 közt lenne "reális" vagy ha ennyi akkor legalább egy tablet vagy okosóra mellé kB 80-100 ezret értékben. -
Nagyon tetszett a Magic6 Pro, amíg a videós bemutatókon és a DXO-n felfújt kamera pontszámon túl nem néztem: a fórumokon inkonzisztens és néhány esetben közepes kamerás teljesítményről írnak (itt is), valamint a szoftver is béna és lassan érkeznek a frissítések.
Minden más tekintetben viszont jó készülék (edge kijelzővel is), úgyhogy a mostani 800€ körüli ára csábító ajánlat lehet másoknak.A Magic 7 Pro a kiherélt akkuval és az arcpirító 1300€-s nyitó áráral nem tudom mit gondoltak. Ez a márka nem egy Apple vagy Samsung, hogy ennyire a többi kínai márka felé pozícionálhassa magát.
Külön nevetek mindig a hivatalos webshop-jukon, ahol egész évben több száz eurós kupon van mindig a telefonokra. A Magic v3, (Fold) is úgy 2000€, hogy a német webshopban állandóan lejáró és megújuló 300€/400€-s kupon van rá, plusz ajándék vackok.
Szerintem erről a nyugati vásárlóknak nem a "premium" kategória jut eszébe, de a tapétáról frissen lejötteket lehet bevonzza. Kint viszont régebb óta kultúrája van az idealo/geizhals/guenstiger (német árgép/árúkereső) weblapoknak, ahol pontosan látható az ár diagram, így nemigen tudnak becsapni senkit. -
Ádám16
addikt
Ez top lett.
Nálam hasonló árazás mellett egy S25+ esetén az döntene, hogy ez hány évig kap szoftveres támogatást. + A M20P telómon találkoztam először a 3D arcfelismerővel, amit nagyon megszerettem. Onnan iPhone-ra váltottam, itt is zseni. Nálam plusz pont a többiekkel szemben, hogy ők alkalmazzák ezt a technológiát. -
novinyul
veterán
Nagy kár a kisebb akkumulátor miatt
Az árán meg meg sem lepődtem
Xiaomi 14 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középpontban a Honor AI áll, van pár jó és egy sajnálatos változás.