Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz ZavaBalazs #97885 üzenetére

    Nem az a bajom hogy németeket akarnak vásárolni, mert minden csapatnak meg kell őriznie az identitását. Szomorú lennék ha a Rómában nem lenne olasz, római, sőt, saját nevelés.

    Egyszerűen nincs minden posztra olyan német aki hozza a szintet és hiába mondja sok szurkoló hogy németek kellenek ha az adott posztra csak minőségbeli kompromisszummal lehetne németet tenni. A külföldiek pedig előbb mennek mondjuk Angliába vagy egyéb top klubokhoz magasabb fizuért na meg azok a csapatok ki is fizetik az árukat 50M€ fölött is. Ezért egy Alexis, Verratti, Lacazette stb stb transzfer bármilyen furcsa de csoda lenne a Bayern szurkolóknak.
    Az meg a másik, hogy már a német játékosok sem fognak ingyen igazolni lásd Draxler. Ezzel kapcsolatban az sokak elgondolása, hogy egy német játékos kevesebb fizuért stb is a Bayernbe menne mert megtiszteltetés számára a hazája rekordbajnokánál játszani. Az "újnémet" generáció de pláne nem lesz ilyen, pedig az utánpótlásban egyre többen vannak.

    Az az érzésem hogy a jelenlegi átigazolási, pénzügyi és játékospolitikával a Bayern saját magát skatulyázza be.

    Én szurkolok hogy sikerüljön bevezetni a költségsapkát, hogy a gazdagok ne csak gazdagodjanak és a szegényebbek pedig toporogjanak miközben leginkább megszilárdulnak a frontvonalak. De ahogy nézem ez a Bayernnek sem jönne rosszul hiába van pénz lóvéra, mert "csak ülnek rajta" és így nem lesz über alles... :D

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák