Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz Citroware #96069 üzenetére

    A Liverpool meg volt nyolcadik is nem olyan régen, szóval azért talán még mindig a Chelsea felé billen a mérleg nyelve, ha teljesítményről van szó.

    Igen, vannak olyan futballisták, akik adott klubhoz akarnak csatlakozni, és nem a fizetést veszik alapul. Csakhogy ők már rendkívül kihalófélben vannak, ahogy a klubhűség is egyre ismeretlenebb fogalom. Viszont szerinted egy brazil vagy dél-amerikai játékos mennyire lesz hű adott klubhoz, mennyire fog kitartani adott választása mellett, ha eleve azért jött Európába, hogy pénzt keressen? Futballozni Dél-Amerikában is lehet, de pénzt keresni Európában lehet a legjobban. Dani Alves egyik percben arról beszél, hogy nem a pénzért futballozik, majd nem sokkal ezt követően a PSG-hez igazol, imádott Pepje helyett egy másik sejk dollárhegyeit választja.

    Tudom, hogy miről beszélsz, de Chelsea - Liverpool párhuzam kapcsán vicc a Real - Barcelona párost említeni, mert míg az utóbbi két fél kb. egyenrangú (bár nyilván egyes szakértők szerint a Barcelonának már befellegzett), addig a Chelsea és a Liverpool egyáltalán nincs egy szinten.

Új hozzászólás Aktív témák