Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #85473 üzenetére

    Ha nem láttad akkor ne mondj inkább ilyeneket. A pool egy rakás fos volt ahogy attól tartottam és le is írtam itt korábban, teljesen megáll a tudomány a támadni nem akaró, védekező csapatok ellen. A 16-osig alig tudtunk elmenni, végig a burnley uralma alatt volt a mérkőzés. Cou, Stu minden szart rádurrantott 80 méterre a kaputól, de egy épkézláb helyzet nem volt. És pont ezért nem ér lófaszt se ha elverjük a szitit, arsenalt, spurst...... magasról leszarom, hogy rangadót nyerünk, ha ezeket sosem fogjuk tudni abszolválni.

    Burnley gyönyörűen demonstrálta hogy mennyire egyszerű jelenleg megverni ezt a Poolt, klopp meg sajnos ebben sosem jeleskedett, ez a nagy negatívuma. Bíztam benne h ez idén változni fog és tanul belőle, de ez nem lehet így sikeres a PL-ben, mert egy pool ellen lazán lesz minimum 10 ilyen felfogású kiscsapat oda-vissza, a conte, mou féle luxusbuszokról ne is beszéljük, van egy olyan érzésem hogy szét fognak szopatni.

    Nincs mit szétfutni, nincs kit pressingelni csak fel van állva a védelem, és már a 16osig sem sikerül elmenni olyan szinten megáll a tudomány.

    A kloppi foci és a feltolt proaktív védekezés (már ha működik) pedig előrevetíti hogy kevesebb lövést engedünk az ellennek mint egy átlag csapat, de ha mégis át tudnak menni rajtunk, akkor nagyobb arányban kapjuk a gólokat, mint mások.
    Dortmundál is pontosan ugyanez volt, és ezért voltak jogos aggályok hogy ezt hogyan fogja tudni megoldani, egyelőre úgy fest hogy sehogy. (bundásra nem jellemező az ennyire buszozás)

    Bajnoki címről meg ne beszéljünk már, a top3 fényévekre van tőlünk minden tekintetben (és NE EGY MECCS alapján vonjál le konzekvenciát)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák