Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Ibráékra meg mertem volna esküdni -> elbukom.. a köcsög olaszokkal meg nyerek wattafak
-
törölt tag
Piszok jó ez az olasz csapat.
-
addikt
Ez a Candreva szerintem a világ egyik legjobban elkallódott játékosa, sokkal nagyobb tehetség annál, mint amilyen csapatban bolyong. Bárcsak elhozták volna a Liverpoolba.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Én megmondtam.
Évről évre agyonajnározzák ezt a belga válogatottat.
Az egyéni képességeket nem vitatom, de csapatként semmi... -
DeathAdder
veterán
A legszarabb olasz csapat.....
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hat, ez brutalis. Azert a belgaktol ennel sokkal tobbet vartam... Az olaszok meg kellemes meglepetes.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
venember83
nagyúr
Nagyon érik a belga gól.
Mégse.
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz #20655360 #81182 üzenetére
Azért ők nagyon mélyről jöttek fel az elmúlt években
2010-es VB-selejtező
2008-as EB-selejtező
2006-os VB-selejtezőElőbb-utóbb biztos ki fog fizetődni hogy ennyire rámentek az utánpótlásra, de mivel 3 védőjük is lesérült az EB előtt, ezért ez valószínűleg nem ezen a tornán lesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezek a lerántások.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DeathAdder
veterán
Hozzadmábe origit meg carrascot faszom....
-
máyköl
veterán
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezt az Eb -t ne a németek nyernék... Náluk volt igazán a megszokott, meggyőző játék.
Spanyol is ma rémgyenge volt, ez a belga olasz kettős egyike sem tűnik komoly ellenfélnek, Anglia-Portugália a németeket nem hiszem hogy meg tudná fogni. Egyedül a franciákban látok sanszot, hogy felvegyék velük a kesztyűt. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #81183 üzenetére
Zseniális, csak valaki tanítsa meg neki levenni a labdát, vagy passzolni, vagy lőni. Lukaku legalább le tudja venni úgy hogy csak 3 méterre pattan el a labda.
Fáj nézni a belgákat.
szerk.:
máykel: Már én sem lepődnék meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ennyit az agyon hype-olt belga csapatról...
Ok, nincs vége, de ezeket pl. a németek felzabálják. -
venember83
nagyúr
Hogy ment el Hazard, felrúgni sem tudták... Viszont a csatárokkal eddig megbirkózik a védelem.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz Motion_Blur #81168 üzenetére
Ez bunda ...
-
NyxNyxNyx
addikt
Lukaku eddig is ennyire agyhalott volt? Kb mintha nem tudná mi a dolga egy csatárnak. Vagy ennyiből áll a csávó, hogy belövik neki a tizenhatoson belülre aztán hátha beszenvedi? De Bruyne is kurva szar. Alderweireld meg már többet hibázott, mint egész évben összesen.
Nem túl szimpatikus most így ez a belga csapat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz máyköl #81163 üzenetére
Én sem. De ez a Juve védelem annyira jó, és összeszokott, főleg, hogy még Contéval is jól megértik egymást, hogy akármilyen gagyi elöl a válogatott, nagy bajban már nem lehetnek.
Csapatként jobbak az olaszok, pedig a belgák jobb játékosokból állnak össze. Mondjuk Lukaku helyett Origi játszhatna, mozgékonyabb és jobban cselez.
-
DS39
nagyúr
Ez minden EB VB esetén előfordul a helyszíni közvetítés miatt az MTV-n.
-
DeathAdder
veterán
Jaja nagyon szar igy meccset nezni
Más: ugy latom a belga csapat edzőben is hasonlít az angolra lukaku nagyon darabos, alig mozog. KK is egy vicc
-
venember83
nagyúr
Milyen gyönyörû passzt adott Bonucci. Pirlo sem szégyenkezne egy ilyen után. Juvét idézô támadás volt. Meglepôdtek a belgák.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ilyenkor mi van?
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
Gundel 2mp-el előre bemondta a gólt
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #81165 üzenetére
Hacsak a belgák el nem Witsel-ik..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Richard!
addikt
Hamar el fognak fáradni a digók. Szétfutják őket a belgák.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Enzolord
addikt
válasz #84221696 #81160 üzenetére
Mint Valderrama bajusz nélkül..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
Ez a Fellaini pont úgy néz ki ezzel a séróval, mint egy új traktor!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Marchisio? Verratti? Giovinco? Berardi? Balotelli? El Shaarawy?
Komolyan, mit akar ez az olasz válogatott Pellével és Éderrel elöl? Meg ilyennek miért jut szerep, hogy Giaccherini? Úgy ki fognak kapni, mint a huzat.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Erdekes adatok
[link] -
NyxNyxNyx
addikt
Hogy a brébe nem kezd Dembele?
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #81155 üzenetére
Van racio abban amit mondasz, de remelem nem lesz igazad. Rengeteg idejuk van meg bizonyitani, epphogy kijottek csak egy sikeres futball reformbol.
Kompany hianyozni fog azért a vedelembol ma.
Egyebkent benne van a mecsben h nagyon ratyi lesz. 1-1 vagy 0-0.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #81149 üzenetére
Kurva erős kerete a belgának, de valahogy angol csapat szindrómám van velük kapcsolatban. Tele vannak PL játékosokkal, ezèrt jellemző lehet rájuk amit Hegedűs Henrik mondott, h mire elkezdenének egy nyári tornát már el is bukták...mert a seggükön veszik a levegőt.
Hülye angolok, angol hülyék
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #81151 üzenetére
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
itouchfan
senior tag
Svédország kaput eltalalo lövés nélkül áll 1-1re.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
venember83
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz venember83 #81140 üzenetére
Semmi. Nem is arra irtam, varom az esti meccset.
máyköl: A keretuk bivaj. Most majd kiderul, hogy valojaban ez mire eleg. Persze, hogy mondenki kivancsi rajuk.... Ok vezetik az egyebkent minden realitast nelkulozo FIFA erosorrendet.
Don't Tread On Me
-
szami777
addikt
válasz máyköl #81146 üzenetére
Azota hazard ev jatekosa lett a plben, igen utana szar volt de most megint magar talalt. De bruyne sztem egy zseni, 2 eve o se volt sehol, azota bundas assist kiraly meg city alapember lett. lukaku ugye a vbn nem is jatszott nagyon azota meg rugott kb 40 golt. Szal azert vannak ott nevek, csak a forma legyen meg es tudjanak csapatkent jatszani.
Nem a mai meccs fogja oket bearazni, hanem az egesz eb, en sokat varok toluk.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
szami777
addikt
válasz máyköl #81142 üzenetére
Vb-n nagyobb volt a füstjük, mint a lángjuk, de mocskosul erős a keret, főleg a támadórész, bár azért ott sem voltak rosszak, és az eltelt 2 évben pedig minden kulcsjátékosuk pengébb lett.
Szerintem az emberek inkább kíváncsiak rájuk, mintsem túlértékelik őket, bár magunk között szólva én a top4-be várom őket.
Keretérték szempontjából is Európa top5 csapatában vannak már, asszem negyedikek.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Hihetetlenül idegesítő, ez az idétlen nyávogó zene...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
KubanitoS
veterán
válasz #20655360 #81134 üzenetére
Én ugyanezt a spanyolokról mondanám inkább el. Ez az össze-vissza, értelmetlen tiki-taka baromság (meg a sok flegmázás), amivel előre ugyan nem haladnak, de tartják a labdát, na ez inkább a futball meggyalázása. Ennél egy klasszis pl német csapat összehasonlíthatatlanul korrektebb. Határozott, kemény támadójátékkal, sok góllal. Ha ehhez még ellenfél is párosul, mint az ukránok voltak, akkor adott a kiváló mérkőzés.
Nagyon szorítottam a cseheknek, meg is voltak a lehetőségeik, de nem sikerült gólt rúgni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
MPowerPH
félisten
Nem baj, remelem a Belgak jol megverik az olaszokat. Kivancsi leszek az O jatekukra, ha mar eselyeskent vannak kikialtva.
Don't Tread On Me
-
törölt tag
Áhh, ezek a csehek. Undorító, focinak nem nevezhető vmit játszottak.
Nem bántam vna ha kapnak 6 gólt. -
szami777
addikt
válasz DeathAdder #81126 üzenetére
Dettó.
Túl sok az irányító játékos, mindenki gólpasszt akar adni.
De most komoly, ennyi dudás egy csárdában nem fér el: Iniesta, Silva, Fabregas egyszerre a kezdőbe.Megértem hogy Matát nem vitték ki, viszont Morata helyett Torres vagy Costa jobb lehetne, mert őket talán jobban ki tudnák szolgálni a középpálya spílerei.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
zzZ
-
Viszlát
addikt
válasz venember83 #81129 üzenetére
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
venember83
nagyúr
Sikerült gólt szereznie a Barcának szerencsére. És még Suárezt vagy Messit sem kellett pályára küldeni.
-
Enzolord
addikt
No de ilyet... Pique gólt fejelt, az első a nyakában Ramos...
-
MPowerPH
félisten
Csak osszejott... Majdnem sikerult.
Don't Tread On Me
-
szami777
addikt
Valaki mondja mar meg a spanyoloknak h nem kell bevinni a kapuba a labdat, be lehet loni 6-7 meterrol is.
-
MPowerPH
félisten
Az mi szereles volt?! Bravo.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #81120 üzenetére
nálam hamarabb jön a hang egy kicsivel (upc dig.kábel)
-
Viszlát
addikt
válasz MPowerPH #81114 üzenetére
En igazabol nem vagom miert nem jatszik tokosebben a cseh valogatott, a spanyolok a szokasos tikitaki meddo verunalmat toljak. Aztan ha a csehek felernek a kapu ele akkor rogton van helyzet. Elso felidot nem lattam, de a masodik alapjan ez siman nyerheto a cseheknek, de igy csak magukra huzzak a
katalanokatspanyolokat."How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
DeathAdder
veterán
M4en a hang másnâl is tolódik?
Rohadt idegesítő, a BL meccseken is szinte âllandó... -
szami777
addikt
Gyenge ez a spanyol meccs. Tobbet vartam. Foleg a tegnapi német-ukrán utan.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Azert a spanyolok nagyon ott vannak. Durva kulonbseg van a ket valogatott kozott.
Don't Tread On Me
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz vzsryl #81108 üzenetére
A hivatalos mediaklikk-es m4 stream elég jó. Valamennyit csúszik, de inkább másodperceket, mint perceket.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Van az EB-re valami értelmes stream? (nem akad, nem késik perceket) Az előző VB-n nem volt sajnos ilyen. Egy TV-t tartunk a házban, és nem akarom azt, hogy az asszonynak mindenben igaza legyen, cserébe napi 1-3 meccsért. Ha PC-n is tudnám nézni, akkor helyre állna itthon a rend.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
MPowerPH
félisten
-
veterán
-
itouchfan
senior tag
válasz Tibiajax #81103 üzenetére
Nem a tiédre akartam válaszolni amúgy És nekem is tetszett a poloja, nem arról van szó... Csak ez a vita hogy ki miben van... Abban van amiben jól esik neki.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
válasz Tibiajax #81101 üzenetére
Őszintén szólva engem pont nem érdekel hogy mibe van az edző. Ha melegítőben érzi jól magát, legyen abban, ha öltönyben, akkor abban. Csak tudjon hatni a jatekosaira és legyen tekintélye.
-
Tibiajax
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest