-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Ibráékra meg mertem volna esküdni -> elbukom.. a köcsög olaszokkal meg nyerek
wattafak
-
törölt tag
Piszok jó ez az olasz csapat.
-
Ez a Candreva szerintem a világ egyik legjobban elkallódott játékosa, sokkal nagyobb tehetség annál, mint amilyen csapatban bolyong. Bárcsak elhozták volna a Liverpoolba.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Én megmondtam.
Évről évre agyonajnározzák ezt a belga válogatottat.
Az egyéni képességeket nem vitatom, de csapatként semmi... -
DeathAdder
veterán
A legszarabb olasz csapat.....
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hat, ez brutalis.
Azert a belgaktol ennel sokkal tobbet vartam... Az olaszok meg kellemes meglepetes.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Nagyon érik a belga gól.
Mégse.
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz
#20655360 #81182 üzenetére
Azért ők nagyon mélyről jöttek fel az elmúlt években
2010-es VB-selejtező
2008-as EB-selejtező
2006-os VB-selejtezőElőbb-utóbb biztos ki fog fizetődni hogy ennyire rámentek az utánpótlásra, de mivel 3 védőjük is lesérült az EB előtt, ezért ez valószínűleg nem ezen a tornán lesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezek a lerántások.
-
DeathAdder
veterán
Hozzadmábe origit meg carrascot faszom....
-
máyköl
veterán
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezt az Eb -t ne a németek nyernék... Náluk volt igazán a megszokott, meggyőző játék.
Spanyol is ma rémgyenge volt, ez a belga olasz kettős egyike sem tűnik komoly ellenfélnek, Anglia-Portugália a németeket nem hiszem hogy meg tudná fogni. Egyedül a franciákban látok sanszot, hogy felvegyék velük a kesztyűt. -
-
törölt tag
Ennyit az agyon hype-olt belga csapatról...
Ok, nincs vége, de ezeket pl. a németek felzabálják. -
venember83
nagyúr
Hogy ment el Hazard, felrúgni sem tudták... Viszont a csatárokkal eddig megbirkózik a védelem.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz
Motion_Blur #81168 üzenetére
Ez bunda ...
-
NyxNyxNyx
addikt
Lukaku eddig is ennyire agyhalott volt? Kb mintha nem tudná mi a dolga egy csatárnak. Vagy ennyiből áll a csávó, hogy belövik neki a tizenhatoson belülre aztán hátha beszenvedi? De Bruyne is kurva szar. Alderweireld meg már többet hibázott, mint egész évben összesen.
Nem túl szimpatikus most így ez a belga csapat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
máyköl #81163 üzenetére
Én sem. De ez a Juve védelem annyira jó, és összeszokott, főleg, hogy még Contéval is jól megértik egymást, hogy akármilyen gagyi elöl a válogatott, nagy bajban már nem lehetnek.
Csapatként jobbak az olaszok, pedig a belgák jobb játékosokból állnak össze. Mondjuk Lukaku helyett Origi játszhatna, mozgékonyabb és jobban cselez.
-
DS39
nagyúr
válasz
Ez minden EB VB esetén előfordul a helyszíni közvetítés miatt az MTV-n.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Jaja nagyon szar igy meccset nezni
Más: ugy latom a belga csapat edzőben is hasonlít az angolra
lukaku nagyon darabos, alig mozog. KK is egy vicc
-
venember83
nagyúr
Milyen gyönyörû passzt adott Bonucci. Pirlo sem szégyenkezne egy ilyen után. Juvét idézô támadás volt. Meglepôdtek a belgák.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ilyenkor mi van?
-
Motion_Blur
félisten
Gundel 2mp-el előre bemondta a gólt
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Hamar el fognak fáradni a digók. Szétfutják őket a belgák.
-
törölt tag
Ez a Fellaini pont úgy néz ki ezzel a séróval, mint egy új traktor!
[ Szerkesztve ]
-
Marchisio? Verratti? Giovinco? Berardi? Balotelli? El Shaarawy?
Komolyan, mit akar ez az olasz válogatott Pellével és Éderrel elöl? Meg ilyennek miért jut szerep, hogy Giaccherini? Úgy ki fognak kapni, mint a huzat.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Erdekes adatok
[link] -
NyxNyxNyx
addikt
Hogy a brébe nem kezd Dembele?
-
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #81155 üzenetére
Van racio abban amit mondasz, de remelem nem lesz igazad. Rengeteg idejuk van meg bizonyitani, epphogy kijottek csak egy sikeres futball reformbol.
Kompany hianyozni fog azért a vedelembol ma.
Egyebkent benne van a mecsben h nagyon ratyi lesz. 1-1 vagy 0-0.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
szami777 #81149 üzenetére
Kurva erős kerete a belgának, de valahogy angol csapat szindrómám van velük kapcsolatban. Tele vannak PL játékosokkal, ezèrt jellemző lehet rájuk amit Hegedűs Henrik mondott, h mire elkezdenének egy nyári tornát már el is bukták...mert a seggükön veszik a levegőt.
Hülye angolok, angol hülyék
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #81151 üzenetére
-
itouchfan
senior tag
Svédország kaput eltalalo lövés nélkül áll 1-1re.
-
venember83
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz
venember83 #81140 üzenetére
Semmi. Nem is arra irtam, varom az esti meccset.
máyköl: A keretuk bivaj. Most majd kiderul, hogy valojaban ez mire eleg. Persze, hogy mondenki kivancsi rajuk.... Ok vezetik az egyebkent minden realitast nelkulozo FIFA erosorrendet.
-
szami777
addikt
válasz
máyköl #81146 üzenetére
Azota hazard ev jatekosa lett a plben, igen utana szar volt de most megint magar talalt. De bruyne sztem egy zseni, 2 eve o se volt sehol, azota bundas assist kiraly meg city alapember lett. lukaku ugye a vbn nem is jatszott nagyon azota meg rugott kb 40 golt. Szal azert vannak ott nevek, csak a forma legyen meg es tudjanak csapatkent jatszani.
Nem a mai meccs fogja oket bearazni, hanem az egesz eb, en sokat varok toluk.[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
-
szami777
addikt
válasz
máyköl #81142 üzenetére
Vb-n nagyobb volt a füstjük, mint a lángjuk, de mocskosul erős a keret, főleg a támadórész, bár azért ott sem voltak rosszak, és az eltelt 2 évben pedig minden kulcsjátékosuk pengébb lett.
Szerintem az emberek inkább kíváncsiak rájuk, mintsem túlértékelik őket, bár magunk között szólva én a top4-be várom őket.
Keretérték szempontjából is Európa top5 csapatában vannak már, asszem negyedikek.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Hihetetlenül idegesítő, ez az idétlen nyávogó zene...
-
KubanitoS
veterán
válasz
#20655360 #81134 üzenetére
Én ugyanezt a spanyolokról mondanám inkább el. Ez az össze-vissza, értelmetlen tiki-taka baromság (meg a sok flegmázás), amivel előre ugyan nem haladnak, de tartják a labdát, na ez inkább a futball meggyalázása. Ennél egy klasszis pl német csapat összehasonlíthatatlanul korrektebb. Határozott, kemény támadójátékkal, sok góllal. Ha ehhez még ellenfél is párosul, mint az ukránok voltak, akkor adott a kiváló mérkőzés.
Nagyon szorítottam a cseheknek, meg is voltak a lehetőségeik, de nem sikerült gólt rúgni.
-
MPowerPH
félisten
Nem baj, remelem a Belgak jol megverik az olaszokat. Kivancsi leszek az O jatekukra, ha mar eselyeskent vannak kikialtva.
-
törölt tag
Áhh, ezek a csehek. Undorító, focinak nem nevezhető vmit játszottak.
Nem bántam vna ha kapnak 6 gólt. -
szami777
addikt
válasz
DeathAdder #81126 üzenetére
Dettó.
Túl sok az irányító játékos, mindenki gólpasszt akar adni.
De most komoly, ennyi dudás egy csárdában nem fér el: Iniesta, Silva, Fabregas egyszerre a kezdőbe.Megértem hogy Matát nem vitték ki, viszont Morata helyett Torres vagy Costa jobb lehetne, mert őket talán jobban ki tudnák szolgálni a középpálya spílerei.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
zzZ
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #81129 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Sikerült gólt szereznie a Barcának szerencsére. És még Suárezt vagy Messit sem kellett pályára küldeni.
-
Enzolord
addikt
No de ilyet... Pique gólt fejelt, az első a nyakában Ramos...
-
MPowerPH
félisten
Csak osszejott... Majdnem sikerult.
-
szami777
addikt
Valaki mondja mar meg a spanyoloknak h nem kell bevinni a kapuba a labdat, be lehet loni 6-7 meterrol is.
-
MPowerPH
félisten
Az mi szereles volt?! Bravo.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder #81120 üzenetére
nálam hamarabb jön a hang egy kicsivel (upc dig.kábel)
-
Viszlát
addikt
válasz
MPowerPH #81114 üzenetére
En igazabol nem vagom miert nem jatszik tokosebben a cseh valogatott, a spanyolok a szokasos tikitaki meddo verunalmat toljak. Aztan ha a csehek felernek a kapu ele akkor rogton van helyzet. Elso felidot nem lattam, de a masodik alapjan ez siman nyerheto a cseheknek, de igy csak magukra huzzak a
katalanokatspanyolokat. -
DeathAdder
veterán
M4en a hang másnâl is tolódik?
Rohadt idegesítő, a BL meccseken is szinte âllandó... -
szami777
addikt
Gyenge ez a spanyol meccs. Tobbet vartam. Foleg a tegnapi német-ukrán utan.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Azert a spanyolok nagyon ott vannak. Durva kulonbseg van a ket valogatott kozott.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
vzsryl #81108 üzenetére
A hivatalos mediaklikk-es m4 stream elég jó. Valamennyit csúszik, de inkább másodperceket, mint perceket.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Van az EB-re valami értelmes stream? (nem akad, nem késik perceket) Az előző VB-n nem volt sajnos ilyen. Egy TV-t tartunk a házban, és nem akarom azt, hogy az asszonynak mindenben igaza legyen, cserébe napi 1-3 meccsért. Ha PC-n is tudnám nézni, akkor helyre állna itthon a rend.
-
MPowerPH
félisten
válasz
DeathAdder #81104 üzenetére
Ez adja.
-
válasz
DeathAdder #81104 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr