Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz 7600 GS #79723 üzenetére

    Már vagy ötszázezerszer leírtam. Kreténség? Te vagy kretén, ha ilyet mondasz.

    Onnan, hogy mi, akik nézünk Premier League-et, látjuk, hogy hétvégén a bajnokikon milyen összeállításban állnak fel és mennyire hajtanak, illetve hétközben az EL-ben, sőt, még a BL-ben is!!! kimennek kocogni egyet, pihentetve magukat a hétvégi meccsre. Ennyire leszarják az éppen aktuális ellenfelet, legyen az Juve, vagy Basel, vagy akárki. Aztán lehet mondani, hogy a telibeszart meccsen valamelyik nyikhaj csapat, akik 100%-osan mindent beleadnak, győzedelmeskedett.
    Ha egy angol csapat komolyan venné az aktuális BL párharcát, vagyis nem tartalékolna, hanem 100%-osan mindent beleadna, akkor közülük sokan simán elgyepálnák a Dortmund, Juve, Roma, PSG, Sevilla, Wolfsburg és egyéb agyondícsért "csodacsapatokat". Egyedül a Liverpool vette komolyan idén, az is csak a negyeddöntőtől kezdve (az Augsburgot-meccset még ők is leszarták, de még így is sikerült legyőzni), mivel ez maradt az egyetlen esély a jövőbeli BL indulásra. És végigmentek mindenkin úgy, hogy csak egyszer kaptak ki, a Villareal-meccsen az utolsó pillanatban, de oda is tartalékosan álltak fel, mert sok a sérült.
    Csak az angol csapatok többsége ha arra fordítanák az energiájukat, akkor nem jutnának BL-be, mert ennyien versenyeznek a helyekért. Sőt, ez az, hogy még így sem jutnak be. Abszolút, sokkal nagyobb erőfölényben van a Premier League minden más bajnoksághoz képest, mint az a nemzetközi meccseken látszik, mivel tojnak a nemzetközi meccsekre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák