Új hozzászólás Aktív témák

  • Ispy

    veterán

    válasz mefistofeles #70257 üzenetére

    Mit akartam kihozni belőle?

    Azt, hogy a nálunk papíron jobb, vagy papíron gyengébb csapatok is 1-2 góllal verték Feröert, tehát ebben semmi szégyellnivaló nincsen. Vagy most mégis mit vártál? 5-0 nekünk? Ébresztő, nekünk nincsen német válogatottunk.

    Igen, láttam a görögök elleni meccset is. Na, ott tényleg nem volt minek örülni, de én nem is állítottam ilyen sehol.

    Hát igen a félelmetes Románia éppen hogy x-elt otthon a finnek ellen. Akkor most a finnek foci nagyhatalom lett? Vagy lehet, hogy a románok sem azok? Vagy Románia csak az EB-n akar nyerni?

    Most is csak azt tudom mondani, hogy ha ránézel a csoportra akkor a tény, hogy legnagyobb eséllyel harmadikok lehetünk a világ szégyene. .....

    És most komolyan ezen meglepődik bárki? Ezt már az elején is lehetett tudni, hogy az 1,2 nem reális cél. Igaz a lejátszott meccsek alapján lehetne jobb is, de akár rosszabb is.

    Az okokat most hagyjuk, az már egy másik téma.

    Én csak annyit szerettem volna leírni, hogy ne nyavalyogjunk már állandóan, nyertek, nem kamu játékkal, ennyi. Nem kell ebbe belegondolni többet, nem lettünk ettől jobbak, sem rosszabbak. És nem lesz ettől könnyebb a görögök elleni meccs sem, félek nem is fogunk tudni nyerni majd, egyszalais felállásban, oda is támadó jelleggel kell felállni majd.

    "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

Új hozzászólás Aktív témák