Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    válasz BenHans #57830 üzenetére

    Nézd természetesen igazad van abban ,hogy ez a mostani meccs egy kalap szar volt.De tessék kicsit mögé nézni a dolgoknak.

    6 meccs kapott gól nélkül ami baromi nagy szó ismerve az elmúlt években mi zajlott hátul, az első döntetlen/pontvesztés, megint új edző , az új edző elsőre egy jó kis munkáscsapatot akar megspékelve a tiki-takáva , sok új - vagy felhozott játékos ezáltal nincs még teljesen összeszokva a csapat .
    Ezek nem mentegetőzések - hanem tények - mivel egy ilyen meccs után nincs is mit de...
    ..
    ..
    Vicces hogy az első ilyen meccs után jöttél és megírtad nV meg ráhelyeselt mint a húzat.
    Ez olyan mint ha én a 4:2 után megírtam volna hogy szar az egész elment a bajnokság és a többi.
    Szerintem kár egy egy meccsből kiindulni , főleg ha nem vagy tisztában a háttértörténésekkel.

    És a legfontosabb olvasva a madridi fórumot , mindig minden kis csapatnál megy a sírás ,hogy élete meccsüket hozzák le bezzeg a Barca ellen , tudod megnéztem volna a Madridot a tegnapi Málaga ellen , pontosabb mint kezdett volna a Madrid ezzel a felállással/taktikával amivel játszott a Málaga , mert remélem egyszer megélem ,hogy a Barca ellen fogják a nyíltabb!!! focit felvállalni ahogy azt mostanság teszik a Madrid ellen.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák