Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz viharhozo #38806 üzenetére

    Tudod baszottul nem mindegy, hogy szerdán játszol egy rangadót a MU-val, aztán hétvégén FA kupa nyolcaddöntőt a Liverpoollal majd megint szerdán a Bayernnel.
    És azt sem kell elfeledni, hogy az angolok keményen malmolnak az egész karácsonyi ünnepek alatt, sokkal több meccs van bennük, ezen kívül a bajnokságban az ellenfelek is sokkal erősebbek.
    Hogy csak a kisebb csapatokat említsem, nem sokan mennek tutira a WBA, Stoke, NC, Soton, Swansea.. otthonában.

    A felől nincs kétség, hogy a bayern jobb csapat jelenleg mint bármelyik PL csapat, de az sem nagyon nem mindegy, hogy kikkel mérkőzöl meg a bajnokságban hétvégenként, és kiket tudsz pihentetni amikor csak akarsz. Ezt nem csak én mondom, hogy nálamnál sokkal okosabb, tekintélyesebb szakemberek.
    Ki lesz az elkövetkező 3 évben a német bajnokság győztese? ki az angolban? Ki indul jövőre BL-ben? ki az angolban?
    Mikor férhet BL-t érő helyre egy beton stabil állandó felsőházban végző Everton? és ezt az Evertont szerinted agyba-főbe verné mindenki, ha valami csoda folytán bejutna a BL-be?
    Egy könnyebb csoportból még egy swansea is továbbjutna.

    Én már régóta Liverpool szurkoló vagyok, és tudom mekkora dolog ettől a kerettől egy esetleges BL-t érő negyedik hely, ahol olyan erősebb kereteket kell magunk mögé utasítani, mint a Spurs vagy a MU, úgy hogy előttünk is van három még erősebb, ráadásul minden szezonban van egy két bombaerős meglepetéscsapat, erről ennyit.

    A BL egymás elleni eredményből konklúziót levonni meg akkora hülyeség. Az FA kupabán is rendszeresen előfordul, hogy egy sokadosztályú kiver egy elsőosztályút, vagy éppen egy sztárcsapatot.

Új hozzászólás Aktív témák