-
- Utoljára frissítve: 2018-11-06 12:41:27
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
Semmi újat nem írt le az elején a szerző , ezt mindenki tudja ,hogy így működik . Nem vagy annyira jó de van pénzed gyere csak a tehetség meg ül a padon , mellett szétszopatják a ficsurok
Más de a téma ugyan az , egyik haverom tényleg jól vízilabdázott vitték is volna felnőtt csapathoz -ha jól emlékszem a vasashoz- , mondták rakjon le 1 millát és mehet is edzeni aztán ha úgy alakul játszhat is...érted 1 millka...
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Ne felejtsd el ,hogy vízilabda nem annyira felkapott nincs benne annyi pénz , illetve ezt szerintem nem egy és nem két sráccal játszották el.
De tudok sok sok példát felhozni arra milyen emberek foglalkoztak anno velünk a serdülőben ifiben meg a korosztályosban az még az 1 millkás beugrót is kenterbe verik sajnos.
Ezért sem foglalkoztak a magyar foci...ahány tényleg tehetséges velem egyidős srác kallódót el a rossz otthoni nevelés , példa , a rossz edző és a rossz környezet miatt.....Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyapámék még anno bőr focilabdákat varrtak amik aztán mentek ki a németekhez. De egyet kaptam azért én is, rettentő sokáig bírta pedig nyúztuk betonon is. Viszont vizesen istentelenül tudott csípni a felszívott plusz nedvességnek köszönhetően.
Més que un club!
-
szab.tam
nagyúr
"Lecsuktak pár korrupt román focivezért."
adócsalásért ítélték el őket.
tudtommal
nem korrupcióért.
habár lehet, hogy a román nyelvben a 2 fogalomra egy kifejezés van.
ezt nem tudhatom.****
(#39209) Napfénysüti
asszem tökölön is varrtak adidas (tango?) labdákat...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
habár anno marika állítólag fizetett picurkának, hogy játszhasson, és így szöktethesse a -1. percben a szaváriai gizmo.
ha így nézzük.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
viharhozo
addikt
Felul Nikopolidisz, Hierro, Suker, alul Michel Salgado.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
lacy86
addikt
Eldőlt: Puyol távozik a Barcelonától
Ez varhato volt!
-
Tibiajax
veterán
Davor-t én sem ismertem meg..
mindenkinek megvan az ára bankjegyekben.. igen, a tiéd is.
-
viharhozo
addikt
Nagy traumam volt anno 98-ban a nemet-horvat 0-3, Suker fejet nem tudom nem megismerni, bar o is jo sokat Ronalodsodott.
Nezem, a Sport 1 harom es fel oran at adja a szunettel egyutt fele ilyen hosszu meccset. Elnezve a ket csapat kepessegeit es azt, h Pinter szerint "nem varhato latvanyos meccs", kivancsi leszek, hanyan birnak majd ennyit vegigszenvedni, es mirol fognak szakerteni a szakertok 105 (!!!) percen at. Eldontottem, h ha beledoglok is vegignezem (persze lehet, feltavnal rajovok, h ha vegignezem, bele is doglok).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Tibiajax
veterán
uramisten, tényleg
teljesen kész vagyok, most jól beégtem. nemtom, miért asszociáltam vucinire (még mindig). vele kevertemNa akkor reboot
Ó király, fasza. Egy kemény hátvéd mindig jól jön.
De akkor is középen van a legnagyobb lyuk sajnos. Nincs aki irányítson, és az egy elég fontos dolog sajnos a fociban
addig marad az ötlettelen futkározásmindenkinek megvan az ára bankjegyekben.. igen, a tiéd is.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel | MFK Baccarat Rouge 540 és PdM Oajan decantok eladók!
-
pohár
félisten
-
Haart
addikt
Nagyon lagymatag a játék vezetünk 1-0-ra és leálltunk teljesen mintha már megnyertük volna a meccset csak levezetés lenne a meccs többi része. És ez sajnos magyar betegség.
WOT klántagokat keresek, aki szeretne kötetlen maradni és FUNból játszani az jelentkezhet nálam. Jó légkör, családias hangulat. Ha kedved tartja csatlakozz!
Hozzászólok Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- [Re:] Kolosszális teleppel jöhet a Galaxy S11+
- Milyen merevlemezt vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- DIGI internet
- ZIDOO médialejátszók
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Gigabyte fm2 alaplap + 4 magos proceszor
- További aktív témák...