Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Dinter #26350 üzenetére

    ilyen például az a rész, ami a vallási, etnikai kérdést taglalja, mit mondhatnak, mit semmiképpen, mik tabuk, hova mehet, hol semmiképpen sem jelenhet meg és ha mégis megszegi ezeket milyen anyagi vagy egyéb szakciók vonatkoznak rá. különösen részletesen írják meg az edzésekre és a csapatban vonatkozó részeket.
    az ilyen dolgok, mint a götze nike pólós partizán akciója a bayern pk-n a legkisebb dolgok közé tartozik - számomra a személyes vélemény nyílvánítás és egyéb korlátozások igen durvák. üvölt ezekről a részekről, hogy a klub maximálisan levédi magát mindennel szemben, hogy ne legyen perelhető és bármikor eltudjon határolódni bármitől, amit a játékos tesz.
    meg persze van egy rakás rész, aminek a focihoz sehogy semmi köze.
    nyílvánvalóan azért hasonlítanak ezek a szerződések inkább egy könyvre mint egy 10 oldalas iratra, mert a történelem mindenhol megmutatta, hogy mindig van valami belső balhé játékosok között, és ha éppen nem ott, akkor a pályán kívül. és mivel itt a legtöbb esetben 20-25 éves túlfizetet fiatalokról van szó, abszolút szükségét is látom neki és támogatom, mert lassan az összes játékos elszállt gucci majom lesz és olyan dolgokat engednek meg maguknak, amit egy normális fizetésből élő, dolgozó ember sosem tenne.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák