Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz mephi666 #199694 üzenetére

    "ez nem "bírózás", hanem ott van rá minden videóanyag bizonyítéknak, esetenként meg már a szövetségük is beismerte a tévedést... csak a bocsánatkéréseiket nem válthatjuk be szezon végén"
    :D ...nyugi, ha azt hiszed egyedül vagy és senki nem figyel rád, csak gondolj a navra rám, én megértelek. :DDD Képzeld nekem videókból és képekből volt egy gyűjtésem, majd' 100 fájl nem képkockénként, hanem kész montázsok egy képre meg videók több szögből...nem nem vagyok auti sem psycho :)) ...aztán amikor a Taylor elleni bizonyítékokat elkezdtem hozzátenni, majd megláttam hogy a szövetség meg a nyomorult kis mitugrász pöcs Xavi megvédi hogy nem lehet ilyen nyomás alá helyezni a bírókat - aki utána ugyanúgy hisztizik bírózik és toporzékol pár nappal később -, majd láttam mire fújt tizit következő alkalommal az a kopaszgexi, na ott b@xtam egy delt a mappára, pedig a fejükre kéne. :U Mondjuk azóta is szépet bővült volna a mappa, pedig olyat bele sem teszek mert mármár ingerküszöb alatti hogy szabálytalanság, sárga, majd az elszenvedőt mégis leküldi ápolás után, pedig a szabály szerint nem kell.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák