Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz mephi666 #171176 üzenetére

    Már az iksznek is örültem volna, de ez így csodaszép volt... :C
    Pozitívumok: magabiztos labdajáratás, időnként szép labdakihozatal, viszonylag kevés hiba és eladott labda (különösen az első félidőben). Gulácsi hozta a szintet, a védelemből kiemelkedett (az általam egyébként nem kedvelt) Lang, de a legjobb ebben a csapatrészben talán az újonc Kerkez Milos volt (nehéz dió, hogy középtávon ő vagy Nagy Zsolt játsszon, mindkettő megérdemelné). Orbán is jól játszott. Fiola is dicsérhető, Szoboszlai meglódulásait is jó volt nézni, és a csatárt elsősorban a góljai minősítik: bár nagyon nem kedvelem Szalait, meg kell süvegeljem a teljesítményét.
    Negatívumok: Szalai Attila nem kevésszer bénázott (túl lett hájpolva az a srác), sokszor csak a többiek kisegítése köszörülte ki nála a csorbát. Nagy Ádám ipari mennyiségű labdát adott el, és elég idegesítő, hogy általában csak 3 méterre tud passzolni (kivétel volt egy jó keresztlabdája Kerkez Milosnak). Schäfer is többet hibázott a szokásosnál, de nála azért többségben voltak a jó megmozdulások (de így is sok volt az eladott labdából).
    A cserék se túl jól szálltak be (kivéve talán Nego-t): Kleinheisler helyzetét még én is berúgtam volna, és Styles is inkább csak szerencsétlenkedett, szemmel láthatóan nem találta a helyét.
    Ha hasonlóképpen (talán egy picit kevesebb hibával) játszunk az olaszok ellen, akkor nem fogunk kikapni, ami egészen extra teljesítmény lenne a csoportkört tekintve (a legjobb 4 között meg már bármi megtörténhet).

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák