Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #169325 üzenetére

    Azt nem várhatja senki hogy minden csapatról mindent tudjanak. Nyilván nem fognak minden Roma és Juve meccset megnézni, minden nyilatkozatot vagy vezetőségi nyilatkozatot elolvasni sőt még apró de kontextusban annál lényegesebb infokat összekapcsolni.

    Én csak a lekezelő stílust nem értem és a nagy gallért. Én tényleg bárkivel tudtam érvekkel beszélni fociról, laziale ismerősöm is van, sőt két volt edzőm is az. Olyan embereket győztem meg hetek hónapok alatt a statok átfogó értelmezésének és az új mutatóknak a fontosságáról akik nem is akarták érteni és nevetségessé akartak tenni kisarkított kiragadott stat szeletekkel és olyan konklúzióval hogy mindig minden sportban csak a győztes számít, amitől hányok, mert imádom azokat a kicsi csapatokat mint a Cesena, ahol a fiataloknak buli előtti program kimenni szurkolni (olasz-magyar haver ott is élt tehát ez nem csak fellángolás náluk). Persze mindenhol mások az elvárások, de attól függetlenül ez egy káros gondolat.

    Egy focit értő és továbbra is tanulni kívánó emberrel meg aztán tökéletes tud lenni a beszélgetés, és én úgy látom erre fogékony az emberek egy része, és korábban az informatív részével csalogatták ezirányba a szurkolókat, most pedig olyanok amit írtam, felülnek egy témára és tényleg ilyeneket mondanak mint hogy Mourinho említésre sem méltó csak a cirkuszt tudja semmi újat, régi közhelyek. Amikor rájuk cáfol akkor meg jön az hogy utólag minden szép, persze ez még most a színjáték része, meg várjunk még avagy "majd igazunk lesz". Ezt többször írtam, nálam ez ragad meg ugye ez érint leginkább, de amikor kimondják, hogy Allegri Pirlo helyett hiba volt akkor az sem tetszik, sok dolgot kihagynak az egyenletből, túl van egyszerűsítve a konklúzió.

    Száz szónak is egy a vége, az marad el amire leginkább szükség lenne, az embereket közelebb hozni a szakmaisághoz, könnyen emészthetővé tenni az értő meccsnézést.
    Szaniszló Csaba Falkaösztönét twitchen egyre többen nézik nem romanisták is, mert információt ad át, könnyed, nem akar megmondó lenni, de az asroma data (twitter és magyar srác csinálja ha jól tudom egy olasz sráccal karöltve) révén előkerül a stat is, persze nem ubiszezonban.

    Amúgy ha már kocsmai Zombori szakértés, nekem az volt a kedvencem, amikor elmentünk helyi krimóba meccset nézni és kiderült, hogy a 'pool - spurs döntő színvonalát a Fradi is tudná... :DDD hát a sört kiköptem. :DDD Ezt még Bozsik sem merné kimondani, pedig ő is tud szépeket.

    A "nem futball, calcio" és az új Sporttv-s cucc a "lega favorita" viszont eddig nem rossz.
    Kéne egy Kéri András Dániel minden bajnoksághoz, ő nagyon messze áll a Rómától mégis kedvelem, a könyve is jó (A Calcio titka). Christophe is egész okés míg a tehetségek ligájával foglalkozik, amihez a legtöbb köze van. A teljes terjedelem a határon van de még emészthető.

    #169344 atee_13: kb.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák