Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz sh4d0w #168056 üzenetére

    Ez a Zaki már nem az a Zaki, aki tavaly belépett a kapun. Óriásit javult, egyre inkább játékba jön. Felszántja a pályát, mindenhol IS ott van - csak amíg tavaly összevissza rohangászott, mint pók a falon, most sokkal tudatosabb és hasznosabb a játéka.
    Traoré szerintem klasszis játékos, ha hozza, amit tud és fejlődni képes, a mennyei legjobbja lehet - míg itt játszik.
    Vécseit gondolom csak példaképp hoztad fel, mert amúgy más pozíció is. Neki nagyon jó labdaérzéke van, képes forintos labdákra és nagyon jól lát a pályán.
    Viszont bántóan lassú. A támadásban is gond ez, de míg legalább fejben gyors, jó helyzetfelismerésekre képes, abből még születhetnek szép dolgok. Védekezésben viszont az ő sebessége inkább mennyire elegendő. Azt láttuk tegnap, hogy pl. egy azeri bajnok ellen már kevés.

    Szerk, kieg: Zaki kapcsán jut eszembe, mennyire nem beszélünk róla, de hihetetlen, mennyit ártott a Csapatnak Stöger.
    Bevallom férfiasan, én örültem, mikor őt nevezték ki, jó választásnak tartottam, de - amellett, hogy még jobban örültem, mikor elküldték - eléggé lerí, hogy visszaesett vele a Fradi. Sokan poszton kívül szerepeltek, mások árnyékuk voltak önmaguknak - és túl nagy szabadságot és lazaságot adott a játékosoknak, amikkel sajnos sokan vissza is éltek.
    Kívülről talán nem látszik/látszott annyira, de egy iszonyatosan szétzilált társaságot vett át Csercseszov. Akit amúgy szintén divat ekézni - és néha van is egy-két érdekes vagy érthetetlen taktikai húzása vagy cseréje - de egyértelműen klasszisokkal jobb, mint az osztrák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák