Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #163811 üzenetére

    Rendben. :)
    Mondjuk szerintem kb semmiben nincs lemaradva az EL-től. Azért itt a top 4-ben könnyen lehetett volna egy Tottenham is.
    Jó lesz ez a kis kupa jövőre a Uniteddel meg a Spursszel mint EL kiesők ;] Lipcsével meg Bayern verő Villarreallal.
    Nem mondom, hogy a Roma most BL csapat, de pár BL csoportos csapattal simán ki lehetne cserélni, úgy hogy emelkedjen a színvonal, és ugyanez igaz a Leicesterre is, meg a sonkára, Marseille-re, stb. Szerintem egy több csapatos BL, majd onnan csoportből több kiesőnek EL jobb formátum lenne, és akkor a KL megmaradhatna Bodo meg hasonló csapatoknak, esetleg Fradikának és akkor nem kell a top5 bajnokságnak konf hely.

    Ezt a nem futball, calcio adást nagyon szerettem, abszolút így gondolom én is, kb 5 perc talán innen ahonnan időzítettem. A másik amit most hirtelen nem találok az Szabó Christophe egyik unibetes mondása volt, aki kikelt azokra akik szerint a foci egyenlő bajnokok, kuapgyőztesek a többi nem számít, erről szól a sport. Ha tudod melyik rész ez akkor megköszönném, talán Dáviddal volt együtt.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák