Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz drachoHUN #161541 üzenetére

    Most minden szemétség nélkül, de már látom, hogy ismét előjönnek azzal, hogy csak a szipiszupi mentheti meg őket, különben nem tudnak olyan játékosokat venni akikkel megverik a Villarrealt. Mondjuk ahogy olvasom már nyitott lenne nem alanyi jogon lennének ott, szóval a még ezen erőlködő hármasból (Barca, Juve, Real) talán a Real áll legjobban.

    Pont ezek a meccsek hoznak futballszerető embernek újabb érvet egy ilyen kezdeményezés ellen, ahol az elit címet leginkább a gazdasági előny, a sportdiplomáciai hatalom és ezek megtartásához fűződő vágy jelenti nem a futball.

    Nem rosszindulatúan írom, a Rómának is talán jobb lett volna ha a Juve nem csak a bajnokságban érdekelt és talán jobban fáradnak. Kis harag amiatt van, hogy lehet olvasni hetekig egy ilyen elcseszett meccs miatt az elmés kommenteket a közösségi felületeken, mert ez coeff. pontok miatt sem jött jól az olaszoknak, de még degradálni is lehet a bajnokságot aránytalan meccs alapján aránytalanul. Szerencse, hogy a németeknél meg a franciáknál sincs nagy eresztés és csak egy toptop van, ráadásul a PSG megtette a szívességet és kiesett.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák