-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
EL
Hannover-Levante
Hannoverben hazai, idegenben XBL csoportkör:
Bayern-Valencia
Münchenben hazai, idegenben X
Dortmund-Real
Dortmundban hazai, idegenben XBL egyenes kiesés:
Dortmund-Malaga
Dortmundban hazai, idegenben X
Bayern-Barca
Münchenben hazai, idegenben ?
Dortmund-Real
Dortmundban hazai, idegenben ?
... -
veterán
hát cask gratulálni tudok a dortmundnak, meg bízom abban, hogy összejön a 3-0, vagy még jobb a bernabeuban. gyökeres változások kellenek, ha valaha a kezünkben akarjuk tudni azt a tizedik trófeát.
lewa harmadik gólja zseniális volt
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
NyxNyxNyx
addikt
Ja és ezért utálok idegenben kezdeni... Most otthon lehet szarni, hogy ne kapjanak gólt és így menni előre.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Richard!
addikt
Azt beszeli egesz Europa
4-0lett a Bayern Barca
Az eredmeny realis
4-et kap a Real is!Ezt megkaptuk
Ma kezdődik életed háralévő része
-
cyberkind
félisten
Ha innen továbbmegyünk le is pippantom magam, bár erre kevés esélyt látok !
-
7600 GS
addikt
válasz Motion_Blur #15149 üzenetére
Az első negyed órában kéne találni két nagyon gyors gólt. Akkor tényleg reális esélyünk lenne. Bízzunk benne.
Ps Vita: A németek úgyis mindig az utolsó pillanatban szopnak már idestova több mint 10 éve. Ha két német döntőzik, akkor legalább itt lesz német győztes.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Na most hogy kikaptunk : A Bild szerint José Mourinho ismét a Chelsea edzője lesz a következő szezontól, és Roman Abramovics tulajdonos biztosította arról, hogy Radamel Falcaóval is számolhat a keretben. A portugál szakember állítólag ezt már Pérezzel és a játékosokkal is közölte a mérkőzés után.
-
Nálam a Barca továbbjutás 0% esély.
Ennek a Bayern-nek sosem lőnek négy gólt (főleg ha Messi nem lesz top formában) és az is kétséges, hogy egyet-kettőt nem kotornak be idegenben is.A Realnál ha élete meccsét hozza Lopez és CR valamint lesz egy védelem is akkor max 15%.
Ha nem német-német BL döntő lesz az gyakorlatilag a csoda kategória.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ijk
nagyúr
Majdnem bejött a 4-0-ás tippem.
Fogalmam sincs hogy lehet ezt bírni erővel amit a két német csapat játszott. Lewandowskira meg nincsenek szavak, amit ma produkált./人◕ ‿‿ ◕人\
-
veterán
válasz cyberkind #15166 üzenetére
szerintem se mourinho, se cr7 nem marad sajnos (ez utóbbi ronaldora értve). itt megint lezárul egy korszak, pedig ronaldora építve össze lehetne rakni egy bl győztes csapatot megfelelő edzővel, és úgy tündökölhetne a real, mint a 90-es évek végén, kétezres évek elején.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
válasz cyberkind #15166 üzenetére
Nem tudom miért vagy olyan biztos abban, hogy CR marad. Ő egy sztárjátékos akiért európa legjobb és leggazdagabb csapatai versengenének. Fiatal és becsvágyó, nyerni akar. Nem meccseket hanem címeket, kupákat. Erre pedig most nem a Real tűnik a leg megfelelőbb helynek.......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Integra
titán
igazából, ha jól belegondolok, a barca tegnapi maflása még hízelgő is annak fényében, hogy ma a játékvezetéssel az ég világon semmi gond nem volt, így még nagyobb a zakó..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
válasz mefistofeles #15169 üzenetére
Ha annyira nyerni akart volna akkor nem ide jött volna és nem ez lenne az álmai klubja !
Őszintén a legelvetemültebb drukker se gondolhatja azt hogy 4 év alatt olyan csapatot lehet építeni a 0-ról amivel meglehet mindent nyerni, idő kell még ide sajnos !
Depibe esek ha kedvenc játékosom lelép !(#15168) bandus
Mou meg lépjen, nem tud semmi normálisat csinálni sokáig, vagy ha igen akkor megnyer mindent és lép, egy normális ám de hosszútávra berendezkedő edző kell !(#15167) Integra
Götze meg fiatalság bolondság röviden ![ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz mefistofeles #15169 üzenetére
Visszajön a MU-ba megnyer megint mindent.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Tomi0703
őstag
Rakat fos volt a Real játéka. CR és Lopez dicsérhető. Ennyi. Nem vártam győzelmet, de ilyen mértékű alázást sem, meglepett és tényleg megérdemli a Dortmund a döntőt. Gratula nekik!
(#15143) cyberkind: És Casillas megint csak padozik, hogy meri ezt megcsinálni Mou !
Őőő, ezt akárhogy olvasom nem értem... Én Ikert ebben a szezonban már nem játszatnám. Szerintem Diego rászolgált a bizalomra és arra, hogy ezt a szezont végig védje. Sokszor kihúzott minket a szarból.Szerk.: Amúgy drága Madridista barátaim! Én meccs után eme videóval vigasztaltam magamat.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Integra #15172 üzenetére
Kellett ez a pofánvágás mindkét klub szurkolóinak. Igaz mi már idén kaptunk párat.
De az egész futballsajtónak is. Már nekem is ki volt hogy minden a barca-real körül forog, Messiről már lassan azt is hírbe hozták mit reggelizett. Én persze maradok továbbra is Barca fan, és Messit tartom a legjobbnak, de néha már kicsit én is besokallok ezektől.
Mondjuk a tegnapi 4-0-át magam részéről túlzónak tartom, így nem vonok le belőle messzemenő következtetéseket. Azért várjuk meg a visszavágót mielőtt elkezdünk temetkezni, nyilván nem leszünk döntősek, de bízom benne hogy otthon megverjük a Bayern-t. Még egy nagyon gyenge védelemmel is.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
NyxNyxNyx
addikt
"A Cope rádiónak Heynckes ügynöke, Enrique Reyes megerősítette, hogy a Dortmund támadója Lewandowski a Bayern Münchenhez igazol."
Forrás: Transfer - Átigazolási hírek portálja (facebook)
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Ps Vita #15171 üzenetére
egyébként xanyiék ma egy kellemes xopásban részesültek.
ők voltak a nyeles végén.
liga kupa döntöben kaptak egy 5:1-et a fraditól.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
A pofonok időnként kellenek mert lehet belőlük tanulni és megerősödve talpra állni.
Tegnap kint voltam a Vidi meccsen ott is szép pofonba futottak bele és meg is érdmemelték.
A Real is megkapta a hozzánk hasonló verését. Viszont remélem a divatfikázó szurkolók most majd találnak más csapatot akit állandóan szidhatnak, mondjuk a Bayernt.
Amúgy aki azt mondta hogy milyen jó hogy a Real a Dortmundot kapja mert simán tovább mennek azok ilyenkor mit éreznek?A Dortmund tegnap jó volt megérdemelték és végre a játékvezetésre sem igazán lehetett rossz szó, itt nem voltak gólokat befolyásoló ítéletek. Jó lenne ha a Dortmund nyerné a BL-t nagyon szimpatikus csapat.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Murder3
addikt
válasz Integra #15099 üzenetére
na, de úgy összevásárolt, hogy az alapembereiből a nagy részük saját nevelés!
a bundesliga csapatok nagy baja, hogy nincs elég pénzük megtartani a nagy játékosokat, még ennek a dortmundnak sincs.
Amikor feltűnik egy tehetség akkor azt szinte rögtön a következő évre rá már el is viszik.
így elég nehéz felvenni hosszutávona versenyt angol,spanyol,olasz nagyobb csapatokkal.mert picit árnyaltabb a kép ezzel kapcsolatba, hisz ok van egy bayern aki eggyértelműen európai top 3-ba benne van.
A dortmund még talán bele is tartozhatna ebbe a körbe, de ahhoz együtt kéne a keretnek maradnia.de németországon belül ez a 2 mondjuk úgy kiemelkedik...pénzileg csak a bayern!
de ezeken kívül a schalke az ami még nemzetközi szintéren mondjuk arra képes, hogy egy bl csoportkörből való tuti továbbjutásra esélyes legyen..
egy leverkusen már nem, de bundesligába modnjuk a 4 nagyhoz tartozik.
de amíg a schalkénál még van egy kis pénz, addig a leverkusennél már nem nagyon.lejjebb menve meg mondjuk egy wolfsburg,hamburg az akik képesek lennének felnőni ezekhez és európai szintéren is tartani a lépést, de ők évek óta nem találják a kiutat nemzetközi szintérre.
az ilyen mainz,freiburg,hannoverek megarra lehet hogy jók, hogy egy el-be továbbmennek a csoportból, de másra már nem, mert ezeknél méginkább nincs pénz és méginkább képtelenek európai szintű játékosokat vásárolni.
tehát idén nagyon szép, hogy nagy valószinüsíthetően összejön a német házi döntő.
De mi lesz jövőre?
ok a bayern mehet megint a bl győzelemért, de ez a dortmund már akkorra szét lesz cincálva.
bundesligába még tartani tudják a helyüket, de bl-be max a schalke szintjét fogják súrolni, hogy a csoportból továbbmennek,de onnan már nem nagyon tudnak menetelni tovább.a bundesligának még kéne egy leverkusen és schalke akik felnőnek a dortmudn szintjéhez legalább.
egy erős hamburg és wolfsburg vagy ahol van anyagi háttér stabil jó nemzetközi szereplésre. -
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #15186 üzenetére
Sokan akarják, kérdés, hogy mennyire akar menni. Götze eladásával már nem fog arra szorulni a BVB, hogy a keretét gyengítse, hacsak nem akar menni valamelyik játékos egy nagy klubba.
-
Murder3
addikt
hát ha nagyon köcsögök leszünk őt is mi visszük, de még mindig inkább mint külföldi csapat.
guardiola listáján szerepel elméletileg ő is és hát götze is szerepelt, aztán most, hogy götze jön így már elég sanszos, hogy lewa is ide jön(őróla már tudni lehetett, hogy biztos megy idény végén)Gomezt meg vinné a cyti,chelsea is tartalékba ha nem jön be nekik a fő igazolásuk.
amúgy a korábbi kérdésedre, hogy mit szólnak azok akik sima meccsnek tituálták a dortmund ellenit, hát a bayernnel jobban jártak volna?
ezek szerint a barca lett volna a legkönnyebb nekikXD csak úgy nem jöhetett volna össze a classico finálé(nem véletlen kezdett mindkét német elsőnek otthon). -
venember83
nagyúr
Legújabb hírek szerint őt is viszi a Bayern: [link].
-
nagyúr
válasz Murder3 #15188 üzenetére
Félreérted a kérdésem. Voltak itt akik nagyon lenézték a Dortmundot. A bayernt szerintem senki sem ők tényleg bombaerősek. Viszont a BvB-re páran csak legyintettek hogy de jó hogy őket kapta a Madrid. Aztán meg lehet nézni mi lett.
Nálunk most erősebb jóval a Bayern meg is érdemlik hogy megvertek és bejutnak a döntőbe, ez a realitás. A BvB pedig mint csapat rendkívül egységes és ezzel le is nyomták a Madridot na meg egy Lewandovskival is jobbak voltak.venember83: ó na ne, remélem nem jön össze. Még antipatikusabb lesz a Bayern számomra ha elviszik.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Murder3
addikt
válasz Napfénysüti #15190 üzenetére
értettem én.
Arra céloztam, hogy ha egy Dortmund amit még le is néztek(főleg a malaga elleni meccs után kezdték el temetni)4-et vágott nekik akkor egy bayern is hozta volna ezt a szintet.
Szóval nem nagyon jártak volna jobban a bayernel, mert tény és való a papíron leggyengébb ellenfelet kapták a 4 között. -
Murder3
addikt
ó Youtube-ról egy gyöngyszem:
"German police of Munich is looking for 11 men, dressed in red who raped 11 unknown persons from spain on april 23rd." -
Tomi0703
őstag
válasz Napfénysüti #15190 üzenetére
en a Barcat szerettem volna. egyedul o ellenuk van meg a taktika, o ellenuk lett felepitve minden. persze nem voltam csalodott, hogy a Dortmund jott(ekkora veresre azert nem szamitottam), de Barcanak jobban orultem volna. Bayernt semmikepp nem akartam. de ez mar a mult es a helyzet az, hogy eleg szepen elkalapaltak a spanyolokat.
egyik szemem sir, a masik nevet. imadom a nemet focit es a kedvencem a nemet valogatott, de klub szinten a Madrid a kedvencem. ugy tunik tovabbra is alom marad szamomra a Bayern-Real donto. -
Sickboy25
addikt
Guten Morgen!, hogy stílusos legyek.
Nah megint 204 hsz nincs kedvem visszaolvasni... Ti nem is nézitek a meccset??!! Inkább pötyögtök?!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
válasz Murder3 #15191 üzenetére
Bayernnel szerintem még rosszabbul jártak volna lehet ott többet kapnak. Legalábbis én erősebbnek érzem azért azt a csapatot mint a Dortmundot (sajnos).
Sickboy25: nem is írtam tegnap. Kiballagtam a Fradi-Vidi döntőre hazafelé meg egy sört betolva mentem nézni a Dortmund-Realt. Csak reggel jöttem írni.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Sickboy25
addikt
válasz Tibiajax #15195 üzenetére
Ennyi... Nekem ilyenre nincs időm, mert "kisüti" a szemem a SKY HD
Napfénysüti: utolsó pillanatban döntöttünk, hogy nem megyünk, de már megbántam... TV-ben követtem a zöld sasok szárnyalását
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
nagyúr
válasz Sickboy25 #15197 üzenetére
Kár pedig össze is futhattunk volna.
Mondjuk én Vidi szektorban ültem de egyik csapatnak sem szurkoltam, semlegesként néztem. Amúgy a győzelmetek teljesen megérdemelt volt a Vidi bennem egy nb3-as amatőr csapat benyomását keltette tegnap. De igazából olyan hibákat követtek el amikért még nálunk megye3-ban is leb*szás járna.Kíváncsi vagyok mi lesz a hétvégi bajnoki "visszavágón".
Més que un club!
-
Integra
titán
válasz Murder3 #15185 üzenetére
ez szépen lassan megfog történni, még kell pár év.
tisztában van mindenki vele, hogy addíg a lerablás van, amíg nem elég erős több csapat. nem a bundesliga-ba kellenek milliárdok, hanem a többi anyagilag rendesen működni képtelen angol és egyéb klubnak kellene elzavarnia a pénzmosó olajos geciket, akik idejönnek európába és azt hiszik, hogy nekik mindent lehet. itt kezdődik a gond. igen, a bl-ben tudatosan verik vissza ezeket a mocskokat, pedig a bl felét azonnal felvásárolnák. csak nem engedik. szerencsére. inkább legyen ez, mint, hogy ide is betegyék ezek a férgek a lábukat és tovább mossák az olajmilliárdjaikat.
senki ne higgye, hogy abramovics meg a többi olajos, meg szaúdi meg a büdös sejkek a foci szeretete miatt vásárolják be magukat mindenhova.. pénzt mosnak, vagyont mentenek át.
hol lenne ma a legtöbb angol, spanyol, olasz klub ilyen maffia és olaj pénzek nélkül? sehol.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen