Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #157525 üzenetére

    Én csatlakozom Ringmanhez. Már alakult a dolog, de nem lehet 13-14 emberrel lenyomni a szezont.
    Voltak bírói hibák is, amik pontokba kerültek, nem is egy...
    ...de én elmondom azt is ami szar, szóval jelenleg a Roma kezdője is jórészt az, csak Patricio aki brutál volt ma is, ajánlom megnézni az egymást követő két szögletet és a védéseit annak aki szereti kapus szemszögből is nézni a focit.
    Mindenki hulla, az örökmozgó motor Veretout is.

    De nem csak ez a baj, hanem, hogy a, sőt A! balbekkünk sérült, Vina is kidőlt pont akkor amikor kezdett jobban menni, a jobb bekkünk Karsdorp siralmas, és itt most bárkivel kötök bármilyen fogadást, hogy én 10/7x legalább jól adok be, állítottból is futtából is. Na erre ő képtelen idén.

    Ja és kis adat: A Roma 14 kapufát lőtt idén. 9 a bajnokságban és 5 a konfettiben. A bajnokiból 7db! Abrahamé. :O :( Küzd hajt injekciózott tapaszolt bokával is, ma is megtette amit tudott, Shomurodov is ügyes volt.

    Ezt Mou össze fogja rántani, pont ahogy idény elején tette. Most egyelőre elvileg azt mondta a játékosoknak, hogy ne fogjanak kezet a bírókkal. Én megértem, ez már túl sok volt és látványos. Itt az ideje nekimenni a az AIA-nak, a vezetőségnek is lépnie kell.
    Télen pedig igazolni kell jobb bekk, középpályás és le kéne igazolni Fortunát is, meg Rocchit, meg van valami fiatal tehetség valami Formajavulás a neve.

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák