Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Erre kiadtak egy új Monopolyt ami már induláskor bugos és nehezen kezelhető.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Busterftw
veterán
-
addikt
De amúgy, mit vártak? Az AC meg Far Cry széria ítéletnapig eltartja őket? Eddig ment, most kénytelenek lesznek mást kitalálni - jöhetnek az AC meg Far Cry felújítások
Mellesleg nem volt rossz a Mirage, csak már én is unom a sehova nem vezető sztorit. Meg esetleg ki kéne rúgni a gyapothajú herceg, néger nindzsa ötletgazdát.
Crus: ugyan már, rengeteg jó játékuk volt / van. Nem értem az ilyeneket se, kicsit mélyrepülésben vannak, és már elfelejtik a több száz játékórát a játékosok, amit Ubisoft játékokkal játszottak vidáman.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Crus
őstag
Azt olvastam, hogy "elaltatnák" és már pukkant a pezsgő... de látom az még odébb van.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Landro
tag
Nem nagyon értem a cikket. Ha valaki elégedetlen a befektetésével, akkor adja el a részesedését. Könnyű kívülre mutogatni egy rosszul sikerült befektetés miatt, miközben ők tették olyan helyre a pénzüket, ami min. erősen kockázatos volt. Ráadásul elég könnyű végignézni egy játékfejlesztő cégnél azt a pár készülő proejektet, amit éppen fejlesztenek. Ha úgy látom, hogy szerintem nem fog pénzt, sikert hozni, akkor nem teszek a cég jövőjébe. De ezek elszúrták, rossz lóra tettek
-
kilua
senior tag
Nagyszerű, a német crytek után a francia Ubisoft is hanyatlik, a lengyel CD project sem az igazi manapság... Marad még valami európában?
-
Victorio
aktív tag
Már régi konspirációs teória, hogy a Blackrock azért erőlteti rá különféle cégekre a DEI propagandát, mert tudják, hogy ez előbb utóbb bukáshoz fog vezetni és akkor az elértéktelenedő cégeket olcsón fel lehet vásárolni.
A Blackrock által irányított Sweet Baby Inc. egyik alkalmazottja épp a napokban nyilatkozta, hogy a céljaik között a játékipar porig égetése is szerepel.
Erre tessék, a Concord nem, hogy földbeállt, de egyenesen halva született, olyan veszteséget okozva a Sonynak ami még a holdról is látszik, és most ugyanez megismétlődni látszik az AC Shadows és az Ubisoft esetében.
Érdekes, máris szóbakerült a cég eladása.
Kíváncsi vagyok, hogy a Square Enix időben lép-e az ügyben.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
cyberkind
félisten
Remélem, be is csődöl, aztán elviszi a Micro vagy Sony, mert a címeikkel, lehetne kezdeni valamit, és ennél az Uborkánál, bárki más többet, jobbat, de biztosan újabbat tudna csinálni, szóval, hajrá csőd!
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Az a 400 millió dolláros (142 milliárd HUF körül) mínusz, az erősen pénzmosás/adócsalás kategória. Már csak azért is rém gyanús a történet, mert ahelyett, hogy árat csökkentettek volna, meg promó, meg influenszerek nagyléptékű bevonása, ahelyett kb. beszántották az egészet a megjelenés után nem sokkal. Ez így qrvára bűzlik.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
myckey
veterán
Jó kis játékokon ülnek, esetleg máshol fel is lehetne őket virágoztatni !
Májkrofost előre"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Raysen623
addikt
-
doooo
veterán
Adják el, csak ne a Tencentnek, vagy bármelyik kínainak.
Bár amúgy 11 százalékkal nem fognak ezek dirigálni.
Mellesleg meg teljesen abszurd ez a tőzsdei árzuhanás. -
AsakuraDave
őstag
És mi a rákért xopják be tövig ezek a nagy okos csillió milliárdos cégek ezt a hülyeséget, mint DEI? Ha nem vakon csorgatnák a nyálukat a még több pénz csinálására, hanem használnák az eszüket ami sajnos újra és újra kiderül, hogy ezekben a magas pozikba valahogy sosincs ész csak arogancia és ego(erősen kétlem hogy ezeken a szinteken a DEI propi menne, tehát hogy Ők ezt akarják tolni, hanem egyszerűen csak látják hogy most menő kutyámajom tepsisexuálisnak lenni így akkor a játékokba is biztos best selling pont lesz)... Akik vigyorral bevállalták, hogy alkmazzák a DEI faszságokat a fejlesztések során azok meg is érdemlik, hogy most mindent elveszítsenek, persze egyszeri fejlesztő-programozó ezekről általában nem tehet, vagyis felállhat, hogy nem nem játszom ezt, de ahogy nézem k.va sok az ilyen lgbtqhdtv4k a fejlesztők-programozók körében, nem tudom, hogy ez társadalmi dolog, hogy "kockák" akiket kinyomott a társadalom magából mert ugye "ciki" gamerkedni meg gépezni így csorik szexuális-nemi és társadalmi fejlettségük 0 és csak káosz van a fejekben....közben meg egy nagyon okos kis programozó-fejlesztő lenne...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Busterftw
veterán
válasz Dark Archon #3 üzenetére
Azert ez nem igaz, az Ubisoft az utobbi 5-6 evben a meglevo franchise-ok mellett kiserletezett is, es hozott ki mas cimeket.
For Honor, Child of Light, Watch Dogs, Valiant Hearts, Immortals Fenyx Rising peldaul. -
AsakuraDave
őstag
válasz Busterftw #17 üzenetére
Te mirű beszélsz? Watch Dogs több mint 10 éves cím és ha megnéznéd az első rész még egész jó volt, eltekintve attól hogy gané volt a performance örültél ha volt 5fps -ed helyenként de egy alapjaiban jó játék volt, aztán a következő részek meg egyből mentek a süllyesztőbe, konkrétan lehet látni ha csak nem vagy vak, hogy mikor kezdett el brutálisan hanyatlani a minőség ubiéknál
For Honor, nem nagyon játszottam vele, nagyon réteg játék, de annak a rétegnek jah egész jó cím.
Child of Ligt, Valiant Hearts úgyszintén, engem teljesen hidegen hagynak ezek a címek.
Fenxy Rising meg egy AC: Valhalla csak kisgyerekeknek.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
myckey
veterán
válasz AsakuraDave #18 üzenetére
Te miről beszélsz
Valhalla? Kisgyerekek... Okes.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
kilua
senior tag
Pedig a játék fejlesztésben lassan a kínaiak maradnak az új játékok közül amivel érdemes játszani. Black myth wukong, genshin/honkai impact... Más 2020 utáni játék nem is érdekelt eddig (pedig 2020 előtt egy kínai játékfejlesztőt sem ismertem, aztán 2020 után csak pár Nintendo játékot vettem meg + dohna dohna és ezekkel a kínaiakkal játszottam)
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
válasz AsakuraDave #18 üzenetére
Jo, akkor az elmult 10 evben a lenyeg latom atment.
-
gabor7th
addikt
Igen bizony van ilyen vetület is. Star Wars Outlaws-nál szándékosan rondították a modelnő arcán, felvizezték a történetet, hogy ne legyen túl ilyesztő És ettől függelenül is egy bug halmaz, vagy még rosszabb, egyszerűen az AI nagyon gyenge... A Assasin játéknál most először nem az országból valót választanak főszereplőnek, hanem egy fekete karaktert, "cuki figurát" készítenek ami Japánra dobott atombombákra emlékezetet. A japánoknál akkora a kiakadás, hogy most a Japánban rendezett expón inkább meg se jelennek.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
válasz AsakuraDave #16 üzenetére
Valószínű a főrészvényesek kérése, vagy valakié aki az eladásokat tudja befolyásolni valami nagyhatalmú entitás, mert értelmes más magyarázat erre nagyon nincs. Tehát marad az, hogy abban reménykednek, hogy a fogyasztók lenyelik, de legtöbbször nem. A japánokat most kifejezetten megsértették...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
cami][us
senior tag
olyan veszteséget okozva a Sonynak ami még a holdról is látszik
A Sonynak nem került sokba. A Concord fejlesztése még jóval a Firewalk megvétele előtt elkezdődött. Fizetős hero shooter témában biztosan képben voltak, de ha már ennyi pénzt elcsesztek rá (nincs hivatalos forrás, a twitteres pletykák sz*rt sem érnek), akkor elkezdték terjeszteni. Persze gyorsan lelőtték a szervereket, mert mindenki rajtuk röhögött, közben nem is igazi 1st party PS cím. Az első bekezdésed ennek megfelelően egy konteós marhaság. -
Tasunkó
senior tag
Wegye meg a Sweet Baby Inc. Úgyis ők a górék.
Kérek egy számot a jútútú
-
btprg
senior tag
válasz Busterftw #17 üzenetére
Hogy várja el bárki, hogy értelmes, jó minőségű játékok szülessenek, amikor ezek már a játékosok számára csak "címek", amiket fosni kell tonnaszámra? Valószínűleg nem véletlen, hogy korábban több év alatt jöttek ki egy-egy játékkal, mert úgy lehetett igényesen valami jót, újat csinálni. Nem az hogy 5 év alatt kifosunk a "fő címeink" x új változata mellett még 6 másikat...
De feltételezem hogy ez azért van, mert a z, alfa (de)generáció nem is vágyik arra, hogy évekig játszva kiismerjen apró részleteiben egy igényes játékot, hanem csak gyorsan bele-belekap mindenbe, pár napig elvan vele, aztán megunja, jöhet a következő "cím".
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
gejala
őstag
Most is 3-5 évig készül egy játék. Van úgy 15 ezer alkalmazottjuk, akik tudnak egyszerre több címen is dolgozni.
És miért akarna bárki is évekig játszani ugyanazzal a játékkal? Ez legfeljebb multiplayer, szimulátor vagy stratégia kategóriában értelmezhető. Egy sztori orientált játéknak az a lényege, hogy végigviszed, aztán jöhet a következő. Open worlddel nyilván lehet nyújtani, de ott is nehéz olyat csinálni, ami 150 óránál többre le tudja kötni az embert.Manapság egyébként is muszáj őrült tempóban pörgetni a játékokat, mert mindenkinek tömve van a backlogja jobbnál jobb címekkel és folyamatosan jönnek az újak is.
Nekem van legalább 100 olyan játék backlogban, amivel tényleg szeretnék egyszer játszani. Emellé jön a 300 wishlistes, amik folyamatosan jelennek meg. Évi kb 750 órát játszom és csak nő a backlogom.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Dark Archon #3 üzenetére
"kicsit".
Az azért erősen idézőjeles az a kicsit, amennyire mélyrepülésben vannak.
Egy olyan cégnél, ahol behívnak a HR -re elbeszélgetésre, mert nem tettél mosolygós smiley-t a mondatod végére a céges chatben, amit egy túlérzékeny munkatársaddal folytattál és ő ezt szóvá tette a HR-en, szerintem mindent elmond, hogy mi a baj ezzel a céggel. Arra akarok kilyukadni, hogy hatalmas belső bajok is vannak ott.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Medocsabi
addikt
A cikket elolvastátok? Egy olyan cég akarja az Ubi részvényeket eladni, ami a teljes részvények alig 1%-át birtokolja.
Hányinger, ahogy ez a clickbait címadás itt is divat lett. -
addikt
-
nubreed
veterán
válasz Dark Archon #35 üzenetére
Nézd meg a videot, ami linkeltem feljebb. A cégnél dolgozó emberek mondják ezt.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen