- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Proxmox VE
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=Swallow's&ie=UTF8&ll=44.445385,34.133685&spn=0.001792,0.003648&t=h&z=18&om=1
wazze micsoda épület!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
1010
őstag
nem tudom miért vagytok oda annyira ezért
3 éve lakok itt de a házam még mindig nincs rajta
kicsi a felbontása ahelyett hogy bazmeg feliratokat és gabona körket mutogatnának ezt az országot kéne végre rendesen megcsinálni
-
Andie
őstag
Összegyűjtöttem néhány érdekes koordinátát, nézegessétek meg:
area 51
wtc
stonehenge
pyramids
sphinx
london eye
eiffel tower
parlament
mount everest
disneyland
taj mahal
kerkyra
golden gate bridge
white house
niagara falls
yellowstone
51 24' 31'' N, 30 3' 20'' E (Csernobil óriáskerék)
statue of liberty
+35° 21' 49.88'', +138° 43' 42.55'' (vulkán)
Titokzatos helyek (youtube-ról):
44°40'53.40''N 10°19'2.02''E
50° 0'41.36''N 110° 6'57.26''W
53°31'56.00''N 1°21'23.26''W
53°32'19.24''N 1°20'48.18''W
19°56'56.75''S 69°38'0.17''W
37°37'52.41''N 116°50'26.89''W
45° 7'27.71''N 123° 6'48.84''W
32°40'36.63''N 117° 9'27.32''W
37°24'9.90''N 116°52'1.05''W
További izgis, látványos helyeket várok, ha tudtok ilyenrölSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
rdi
veterán
nem tudja valaki, hogy a térképeket hogyan lehet lementeni koordinátákkal együtt ?
a térkép érdekelne,mert a geográfiai képet le tudom tölteniFej! Tor! Potroh!
-
gabberthehun
csendes tag
Legutóbb mikor néztem a strandunkat még a régi 4-5 évvel ezelőtti kép volt fent most meg teljesen új. Nem tudjátok milyen időközönként frissítik a képeket?
-
Pandimakaay
tag
Jóez a google map, megtudod nézni műholdas képen hoyg merre laksz!!!
Egész részletesek a képek már a kisebb településekről is!
http://href.hu/x/2rrb -
RedAnt
aktív tag
Magyarország kicsit részletesebb lett Eddig kb csak a Duna volt meg a Map nézetben, most néztem Budapestet, utcaszintű lett, szép részletes, egyirányú utcák jelölésével, stb.
Csak hogy kötözködjek is: de miért nagy U az utca, T a tér, stb
Érdemes hibrid nézettel is megnézni.
Ezenkívűl - a Dunakanyarban néztem - sokkal részletesebb felvételek vannak jópár településről mint eddig - jobbak mint Bp-ről... bár ott még utcák nincsenek.╚╦╦╦
-
Bash
addikt
A bíróságon is bizonyított a Google Maps: Bővebben: link.
TéKrys!
5 mérföld, ez csúcsforgalomban 10-15 perc, éjszaka padlógázzal megteszem a hazautat 3 percen belül, átlagosan 7-8 perc.http://bashtravel.com/
-
TéKrys
senior tag
Ez a távolság km-ben (vagy ahogy ti használjátok mérföldben) mennyi. (lakás és melóhely)? Gondolom hamar megjárod, nem kell sokat fordulnod a kereszteződésekben.
Egy hotelben dolgozól? Megkérdezhetem hogymit? Meg hogy mióta? Csak úgy kíváncsiságból.http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
moonman
titán
Google Maps Wallpaper Bővebben: link
megadod a helyet, felbontást és a zoomot, aztán vársz -
Bash
addikt
A város, ahol lakom: Bővebben: link
A ház ahol lakom: Bővebben: link
A hotel, ahol dolgozom: Bővebben: link
Otthonról munkába: Bővebben: linkhttp://bashtravel.com/
-
gLes
őstag
Öhö
Egy-két link
Bővebben: link
Bővebben: link -
benyo
tag
csak amerika van kész szvsz, mintha ezt írnák is az oldalon. amúgy tetszik az ötlet, térkép théma.
majd megcsinálják a srácok a virtual earth-ot, vagy mi a projekt neve, akkor fogunk csak nagyokat nézni....a satellites képre reádobhatod az utcaneveket, megjelenítheted az múzeumokat, látnivalókat, éttermeket, mosodákat, akármit, meg még mittomén,lesz benne -tól -ig legrövidebb, út kijelölős thémát is.
pulsz annyival nagyobb lesz a felbontása, h az embereket ki lehet majd venni, nem azt mondom , h látni lehet majd h kék-e a szeme vagy piros, de azt kb. milyen színű ruha van rajta, kicsinykét elmosódva igaz.
kíváncsi leszek, ha kész lesz az egész föld, ha bárhol lehet nézelődni
amúgy new york---->hoover repülőtér
[Szerkesztve]HAÉRTMIGO
-
taltos
senior tag
Sehogy nem találom meg, hogy Magyarországon hol lehet bóklászni...
Mármint a maps.google.com- on. Valaki le tudná írni, hogy hogyan kell?
Köszönöm! -
Shim
őstag
-
Hypp
aktív tag
válasz VladimirR #23 üzenetére
Elvileg azt hívják ortofotónak, de ebben nem vagyok biztos...
Egyébként valaki mondta, hogy ez jobb, mint a Kethole. Nos, a Keyhole is google termék, ugyanazt az adatbázist használja, csak részletesebb képet mutat (, legalábbis azon a részen, amit én néztem régebben).Bite my shiny metal ass!
-
_cirmos_
őstag
mutasson nekem valaki katonai bázist! bár gondolom el vannak maszatolva... a legjobb az lenne ha a címeket írná ide valaki, pl. az area 51 levélcíme: Arizona, Sárfészek, Mexikói út 5. vagy valami ilyesmi.
-
-Jackson-
őstag
nemtűnik rossznak, csak elég zavaró pl az, hogy a városoknál egyik háztömb erre, a másik arra dől... jó tudom hogy egy képből nemtudják megcsinálni, de legalább ugyanabból az irányból készítenék a felvételeket...
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
lapa
veterán
jól beleoffolom ide a konkurenciát: néztem múltkor riportot azzal a csapattal, akik a microsoftnál fejlesztik a térképet. nemsoká működik és nagyjából azt tudja, mint a google. mind a kettő a lokalizált reklámokra épít. aszonta a fickó ha jól értettem, hogy végignéztek egy csíkot a keleti parttól a nyugatiig és nem találtak törést benne. komoly meló lehet a képek összerakása, mert végülis 2d-ben kellett leképezni a gömbfelületet.
-
Perjel
tag
Jól vettem észre, hogy katonai bázisoknál sokszor kitakarják a kényesebb területeket? Vagy csak olyan vacakok a képek?
-
BosX
aktív tag
ezek az amcsik nem aprózzák el ezt az útépítés témát úgylátom.
akármelyik várost nézem, mindenhol alap a 2*6-8-x sáv
Meg akkora parkolók vannak, hogy csak ahhoz kéne egy külön kocsi, hogy a boltból eljuss az autódig, ha messze parkoltálmentality, tradition, history. these things never change.
-
-
Shim
őstag
nézd ha találsz jobb képet róla...a közelben nem találtam más helyet, kizárásos alapon ez az. a párhuzamos fekete csíkok egy szimpla út, vhogy az amcsiknak is el kell jutniuk a bázisra nem gondolod? mellesleg ha tényleg így képzelsz el egy tanyát az a te bajod. ez egy tanya: Bővebben: link
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
tiv83us
veterán
Voi'la
A haz ahol lakom:Bővebben: link
A hotel ahol dolgozom:Bővebben: link
ui:Ja egyebkent itt az egesz varos: Bővebben: link
/well, nem fert be a kepbe az egesz, de egy resze.../
[Szerkesztve]Always Outnumbered, Never Outgunned
-
lapa
veterán
most nézem, a tanya két jobbra közeledő egyenessel az 51-es körzet? látom jó kis kifutókat csináltak a jószágoknak. mia rák a két párhuzamos feket csík jobb fent? kijárta a trakesz a nyomsávot?
különbenis biztos fake mert láttam a filmet és kéne lennie mellete egy harmincezer km-es űrhajónak. 2005 az okosok éve.
lehet elvontatták a trakesszal? -
pauly
tag
Képminőségre jobb mint a Keyhole. Magyarország nagyjából egész jól behatárolható.Főleg a keleti határrész. A közeljövőben várható esetleg majd nagyobb felbontás Magyarországról?
<--L |--| Return |--| Run :)
-
tiv83us
veterán
Megtalaltam a hazunkat, meg a munkahelyemet
Olcsojatek hulyegyereknekAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
ReJim
őstag
szép magyar hazánk:
ez meg valami kanada, vagy usa:
mod:
tiv83us: ott fent a mpa ról satelit-re váltasz!
itt:Bővebben: link
[Szerkesztve]</end.?>
-
tiv83us
veterán
Tudom biztos lama kerdes, de hogy lehet muholdas nezetre valtani?
Nekem csak rajzolt terkepet hoz elo...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ReJim
őstag
pár hete, akartamneki topikot nyitni...
de sajna egyelőre európa nem annyira részletes, így számomra sok értelme nincsen
egyébként tényleg részletes.. és tök jó new yorkot néztem
google-nek csak a english -> hungary; hungary -> english fordítóját kellene + csinálni...
dehát azt senki sem hajlandó megcsinálni</end.?>
-
Shim
őstag
már egy ideje fut a google érdekes kísérlete Bővebben: link
megjelenéstől kezdve rá vagyok kattanva, hihetetlen móka, órákat el tudok tölteni a műholdképek nézegetésével, egy-két jobbat (niagara, Area51, cape canaveral, tampa [Hi Bash ]) felraktam ide: Bővebben: link
haverokkal szoktunk versenyezni, minden nap más a célterület (''ki találja meg a legtöbb: katonai bázist, természeti csodát, közlekedési balesetet)
ha találtok vmi jót, osszátok meg, sztem buliReligion – causing genocides over differing imaginary friends