Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz szotyika77 #154292 üzenetére

    Most nem mennék bele mekkora kétszínű húzás lenne a segélykiáltó Pereztől.
    Inkább arra térnék ki, hogy a Juve vezetőség nyomja a fullkretént.
    Jelenleg ott tartanak, hogy a majdnem győztes gólt - jó, igen majdnem a kutya sem sz@rik - ez a nemvédekezikéscsaksíralabdákért CR szerezte vasárnap.

    Kulut betolja Max papa centerbe? Vagy Morata és Kaio lesz ott? Ettől nem fognak elszédülni az ellenfelek, mert Morata annyival tud többet Mayoralnál, hogy jobban utánozza CR gesztusait. A brazil srác pedig még nem tekintehető alapnak.
    Elvileg nincs pénz, na meg hülyének is kell lenni ahhoz hogy 70+ millát adjanak Vlahovicért.

    Szóval nagy téttel mernék fogadni, hogy egyedül senki, de együtt is nehezen fogják hozni CR legutóbbi 29 bajnoki gólos szezonját 33(!) meccs alatt.
    Oké, ledobják a bérét, meg kapnak egy 30-ast érte az cca 60, de ez akkor lesz csúnya ha a fentiekből kifolyólag esetleg lecsúsznak a BL-ről és idejekorán búcsúznak idén az jóval nagyobb kiesés összességében.
    Csak volt tizi a 29 serie a gólból, vonjuk le, de sokszor döntött a zsenialitása, hogy ketten figyelnek rá, a váratlan megoldások, felhőfejesek, minket is megcopatott szépen.

    #154296 DeathAdder: Vagy előveszi 2016-ot és az egyszemélyes letámadását, amikor sprintelt a labdásra fél percen át, majd hátranézett hogy nincs ott senki mögötte és elküldte a társakat a 'csába majd csapkodta a combját. :D

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák