Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz LyonnaisFan1 #138691 üzenetére

    Na akkor a fenti képen a juve vezérkar szerepel egy személyben.
    Marchisio véleménye. Ő még mindig ember.
    Tudom, hogy ott van venember szerkesztőként, de olyan emberek hogy lehetnek ott, akik egy juventino oldalon a kommentek között becsmérelnek egy ilyen kaliberű játékost? Ez nem a FB, hanem egy szurkolói oldal, és nem a 23. zsoldosról van szó.

    A kedvenc kommentem mégis ez, pláne a történtek fényében: "Abban is biztos vagyok, hogy új időpontban kerül lejátszásra a mérkőzés és a Napoli megússza -1 ponttal. Senki nem mer a mi javunkra dönteni, mert rögtön azzal jönnének a többiek, hogy bunda. Nem szeretem a régen minden jobb volt történetet, de volt idő, mikor ilyeneket nem mertek megcsinálni velünk szemben."
    :DDD :DDD :DDD Amikor már egy juventino fejében is felmerül a részrehajlás gyanújának morzsája, de a végén azért rámutat a régi szép időkre. :)) :D

    Btw, abban egyetértek velük, hogy nem lehet folyamat halogatni, nyáron EB stb, de kíváncsi leszek a juve nyomorára, pl a Barca ellen CR nélkül. A pad hosszát és minőségét tekintve még mindig náluk a legjobb a helyzet.

    Azért így a végére rájöttem, hogy különösebben nem is érdekel a Napoli nyomora, vagyis ezt tudtam eddig is, csak bejelzett az igazságtalanság detektorom, főleg, hogy a világi balf*szok gondolom nem is sejtették, hogy valami ilyesmi lesz és 3 az 1 -ben cappucinót küldtek a juvénak, 1) 3 pont 2) plusz egy nap pihi 3) megszívatták magukat.
    Nem baj, a juve legyen csak bajnok, a változatosság miatt nem örülnék jobban másnak sem ha nem a Róma az.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák