Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #128428 üzenetére

    Nem kell naprakésznek lenni (de kellene, ha már ezzel foglalkozik), de azért olyan alapvető dolgot lassan a bajnokság feléhez érve nem tudni, hogy ki a Brighton edzője (azért elég ismert az angol közeben, ő volt az aki 1996-ban létrehozott Östersundsért kiment külföldre és vette át 2011-ben, és teljesen megreformálta a csapatot, sok passzos, labdabirtoklós játékkal, és a negyedosztályból felvitte őket az első osztályba, nulla pénzből, EL-be vitte őket, és tavaly kiverte az Arsenalt, egy tök csóró csikócsapattal - annó tmarkt szerint még Fradi kerete is értékesebb volt mint az övék) és mi a csapata stílusa, hát egészen hihetetlen.

    Nem hiszem, el, hogy nem készítik fel őket, hogy legalább valamit konyítson hozzá. Sky-nál az olyan hülyéket mint Neville, meg Carragher felvilágosítják, adatokat gyűjtenek, szinte mindent alájuk rak valami 20-30 ember (sokuk blogger, adatbányász), aki helyettük dolgozik.

    Smalling, Lukaku soha nem voltak rossz játékosok, a mu egyik legjobb védője és legjobb támadója voltak, tudásukkal sosem volt különösebb baj, most látszik igazán, hogy edzők kezei alatt milyen teljesítményre képesek. Sokan ezt a PL vs. Serie A-val magyarázzák, de ez hülyeség, bőven jó játékos mindkettő.

Új hozzászólás Aktív témák