Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Viszlát #128425 üzenetére

    Nem, csak szörnyülködős hsz volt. Olyan csapat címere alatt van mindössze 4 győzelme ennek a hordának, amelyik játékát nézve az ember sokszor letette anno az állát. Én romanistaként is, be kell valljam. Ők lehet kettőt kaptak volna ettől a Brightontól, de négyet lőttek volna nekik.
    Na jó, kicsit annak is szólt, amiket nagyritkán olvasni lehet a PL fanoktól, de ebbe én nem megyek bele jobban, mert egyszerűen nem lehet hasonlítani, mert ahhoz kellene csinálni összevont bajnoki idényeket.
    Az EL/BL eredmények sem mutatnak mást csak annyit, hogy azon a napon x csapat az y ellen mit tudott, de ezt is felnagyíthatja a forma, hogy kivel játszott a saját bajnokságában előtte, a sérültek, stb. Mi is kaptunk már sokat, főleg kirúgás szélén álló edzőkkel, szétesett öltözővel és fejekkel, tele sérülttel.
    A szurkolás meg hát na, a Stamfordra is a Roma vitte a hangulatot, de azért tisztelet a kivételeknek és egyes csoportoknak.
    Na de ott van a MU, azzal a presztízzsel és pénzzel ennyit tud felmutatni...
    Hát mélységesen elszégyellném magam a játékosaik helyében, mert ahogy nézem csak a friss fiatalok kezdik felfogni hol is vannak. Más játékstílus ide vagy oda, nem Smalling és Lukaku volt akiket ki kellett volna tenni onnan.

    A Chelsea-nek viszont örülök. Örülök, hogy eltiltották őket az igazolástól, mert ennél jobb nem történhetett velük. Nem kótyavetyélhettek el tehetségeket, nem vásárolhattak felesleges játékosokat, ezért be kellett nézniük a hűtőjükbe és kiderült, hogy minőségi alapanyagokat dobtak volna el. Lamps érkezése csak hab a tortán, van kire felnézni, mert látott már pár csatát.

    DeathAdder: Jobban belegondolva, kéne egy év amikor a top 5 bajnokságból a felezővonaltól számított 1-2. is megy BL-be, a 3-4. pedig EL-be, hogy ott egymás ellen játszva felkerülhessenek az A divízióba.:)) Így lesz BL győztes a Newcastle. :DDD Vagy az Arsenal. ;]
    Oké 15 forduló, de így "játszani"?
    A szakértésekkel pedig az a baj, hogy arról is velősebb véleményt akarnak formálni amit nem is követnek igazából, és utána sem néznek.
    Igazából ez nem a csapat szurkolóinak szól, vagy aki igyekszik több bajnokság több csapatával képben lenni, hanem a kocanézőnek.
    Nem tudom elvárható-e minden közvetített csapatból naprakészen felkészülni és még szűrni is a sok információt, hogy a lényeg maradjon.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák