Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Viszlát #125156 üzenetére

    Klopp egy olyan középcsapatot vett át ami jó ha minőségben megütötte a mostani Everton szintjét, és érdemben tavaly nyárig nem igazolt úgy, hogy azt ne eladásokból fedezte volna.
    Ezt azért sokan elfelejtik, hogy nem egy topcsapattal volt dolga, és nettó tőkéje sem volt.

    Koncepció már a legelején látszott, amikor lehengerlő játékkal eljutott döntőkig, agyonvert kis és nagycsapatokat, aztán kifújtak mint szél a lyukból és kapta a pofonokat a kieső helyen levőktől is. Eredmény szempontjából valami másfél évig rosszabb mutatója volt mint az elődnek, Rodgersnek, mégsem fordult meg a fejekben egy pillanatig sem hogy ki kéne rúgni, mert semmit nem javult a csapat, látszott hogy mit szeretne, mik az elképzelései, persze 100%-ra nem lehetett mondani, hogy ez majd beválik, benne volt hogy megbukik, ahogy mindenkinél benne van.

    De abban igazad van, hogy az edzőt/menedzsert hagyni kell dolgozni, hogy megvalósítsa az elképzeléseit, és legyen meg a maximális bizalom, de ahogy Emerynél úgy Olenál sem látok semmi ehhez hasonló skillt.

    Nyilván tévedhetek, csak egy szaros fotelszurkoló vagyok, de meglepne, ha hirtelen előállna valami olyan stílussal amire elkezdene építeni így több mint fél év után. Az elvi stílusa az igazolásaival mindenesetre szembemegy, mondjuk hogy miért vesz méregdrága pénzért reaktív védőt egy proaktív fociba..

    vighpeter - Pep egy zseni, már a barsza B -ben is látszott, Zizuval nem említhető egy lapon, de való igaz, hogy világklasszis személy, és annak idején pont egy olyan karizmatikus ember kellett annak a nagyon erős madridi csapatnak. Igazából az elkövetkező időszakban fog kiderülni, hogy milyen edzői tudása is van valójában :)

Új hozzászólás Aktív témák