Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #123584 üzenetére

    Mondjuk ilyen szempontból Pallottával sincs gond.
    Sokkal jobban állunk mint álltunk anno pl a Sensi éra végén a csőd szélén.
    Az FFP-t is rendezték, de még van hátralék egy banknál amit 2022-ig le kell tudni. De pl kb megduplázták a költségvetést.
    Minimálisan így is veszteséges éves szinten de ez Pallotta gondja, vagyis tudjuk hogy működik, itthon is minden második vendéglátóipari egység veszteséges éves szinten, kivétel egy negyedévet amit szépen leadózott...
    Befektetés bőven volt Jim részéről, nem véletlen akarja a stadiont, mivel anélkül neki és a csoportnak az AS Roma tisztán veszteség, rengeteg kidobott pénzeszsákkal. Arról tényleg nem ő tehet, hogy a sok szemét bürokrata folyamat keresztbe akar tenni a projectnek.
    A legnagyobb hiba az alá tartozó emberek kompetenciájában keresendő, nem is az eladások voltak a legproblémásabbak, hanem hogy ó nagy sevillai, Barca/ManU által is keresett Monchi nem hozott megfelelő pótlást. Bárcsak inkább oda ment volna szétcseszni a keretet.

    A Juve esetében a tulajdonosi háttérről írtakat aláírom, viszont hogy full tiszta azt nem hiszem. :) Nem PSG vagy City, de nem is tiszta. Jól csinálják, nem gáncsolták ki őket a fejlődésben és már rég meglépték amit meg kellett így már az idő is nekik dolgozik.

    dudu5130: Azért még bőven van min dolgozni felétek is. A 2009/10-ig kialakult kép miatt van még mindig kis előnyötök pl hozzánk képest ami a brand építést és a bevételeket illeti. Nagy minőségkülönbséget egyelőre nem látok a javatokra. Határozottan tisztult az Inter helyzete, főleg az előttünk álló szezonra, aztán meglátjuk mit sikerül kihozni belőle, a Milan helyzete viszont továbbra is kacifántos.
    ---- ----
    Leigazoltuk Pau Lopezt a Betis kapusát, már kb csak a bejelentés hiányzik, mert hétfőn érkezik orvosira. Olsen így biztosan távozik, Mirante lesz a 2. számú.
    Spinazzola és Diawara után tehát már kapusunk is van, Manolas távozott, Marcano a Portóhoz tér vissza, így jönni fog két védő, egyre több helyen és egyre több alakalommal merül fel Alderweireld, Bartra, Mancini és N'Koulou, mert azt beszélik közülük érkezhet kettő.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák