- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Eddig úgy hírlett hogy nem a Huawei szorítja ki az Apple-t, hanem a kínai(-amerikai) kormányzati politika.
Elég erős megfogalmazás
(ha ez igaz)
mindezt versenynek nevezni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mondjuk pont az Apple-t nem tudom sajnálni a masszívan túlárazott vackaival, de ez már egy más kérdés.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jeni
félisten
Az a rosszabb dolog,hogy EU-ban nincs ilyen Apple termék ár csökkentés csak növekedés.
-
kilua
senior tag
Csak kormányzati helyeken tiltják a külföldi cégek telefonjait amivel talán 1% lenne a visszaesése az applenek.
Itt tényleg arról van szó hogy az amerikai szankciók ellenére a huaw visszatért, szorítja ki az iPhonet, a kirin a snapdragont, az Huawei MI chipek az Nvidiát mondjuk azt könnyen, mivel az amerikai kormány írta elő hogy nem szállíthatnak Kínába.
A gond ott van, hogy az apple/Nvidia/Qualcomm részvény árfolyamai elég hevesen reagálnak minden százalékos piacvesztésre.
-
gliskard
senior tag
Ebben az is benne lehet, hogy az Apple próbálja kiárúsítani a china only készletet, mielőtt még nagyobbat bukna rajta és a következő szériából már kevesebb készül...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem még így is igen messze van attól az Apple, hogy bármit is "bukjon".
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
peugeotmate
őstag
Ki hoz be Kínából nekem egyet?
meg
-
himpike
aktív tag
Én a hír relevanciájával sem vagyok tisztában.. egy szaros telefon, kit érdekel mennyit adnak el belőle? Bemegy a minimálbéres nílusi székely egy szolgáltatóhoz és kihozza hitelre...
Ez lenne a nagy státuszszimbólum...? -
janeszgol
félisten
Ha Kínában élnék eszembe se jutna almát venni. Sokkal izgalmasabb telefonok vannak az iPhone-nál, Samsungnál, csak azok Kína only brandek. (Oke a Huawei és a Xiaomi nem china only, de egy Xiaomi is izgalmasabb szvsz, mint a két vezető márka.)
-
gliskard
senior tag
főként SW-esen van különbség a kínai verziók esetében (ezek főként limitációk, pl. Face Time-ban nincs sima hang hívás), illetve két fizikai sim-et lehet rakni a telefonba és ha jól tudom, akkor a modemben is van különbség a támogatott frekvenciák miatt (de ezek sem csak kínára szabott modemek).
Az SW-es különbségek/limitációk feloldásához (firmware upgrade mellett kellene egy típus változtatás is a késöbbi OTA frissítések kezeléséhez) ki kell csomagolni a telefonokat és egyenként kell őket frissíteni, ez időigényes feladat. Tehát más országokban eladásnak lenne egy extra költsége a frissítés, újra csomagolás és a logisztika miatt.
Ha refurbished-ként dobnák piacra, akkor is meg kell ugrani a limitációk feloldását és még olcsóbban is kellene adni.
Mind a két esetnél kedvezőbb, ha a Kinában tudják értékesíteni a telefonokat. -
gliskard
senior tag
"bukás" az elég relatív és a becsült készülék előállítási áron kívül nem tudunk mást (logisztikai–, R&D–, marketing–, kisker üzlet fenntartási–, és egyéb költségek) ezért nehéz megmondani, hogy mikortól csak a nyereséget csökkenti a leárazás és mikortól fordul ráfizetésbe. Persze ettől függetlenül nem kell sajnálni az Apple-t 😉
-
jeni
félisten
válasz peugeotmate #11 üzenetére
Rendelésre küldenek
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van rajtuk pár ezer százalékos hasznuk, de így lehet, hogy csak hatszáz százalék lesz. Cegénykéim.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest