Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #122720 üzenetére

    Nekünk aztán nem hiányzik egy Dalbert, az Inter akarja elvileg bevonni.
    De akkor már inkább Joao, keretmélyítés céljából jó lesz a padra, ha azért csapnak még mellé kb 10 milliót.

    Most olvasom, hogy 30-at kérünk a lusta darabos köpködőért, aki tényleg nagyon jó volt és lehetne is még, ha nem csak várná mindig a sült galambot, és ne lenne a délszláv mentalitása, csak a sör és valami gyorsétel hiányzott a kezéből amikor fent sétált a pályán. Az utóbbi időben minden és mindenki hibás volt ha nem kapta a labdát, és akkor is ha megkapta de lepattant róla méterekre vagy kilőtte a stadionból, csak mutogatott hőbörgött köpött fejet csóvált változó sorrendben.

    A nagy mea culpa után itt az ideje, hogy aszerint cselekedjen a vezetőség amit most talán belátott végre az elnök. Meg kell tisztítani a csapatot, úgy, hogy alapból is volt hiányposzt. Nehéz dolog ez, ahogy a jelenlegi keret minőségi többségének a megtartása is, de nincs más lehetőség. Kis Kluivert is magára talált a végére, de számítani lehetett volna arra, hogy kell egy év mire összeszoknak és nem egyből rájuk alapozni... Szerencsére egész használható nevek merülnek fel a kapusposzttól a Dzeko helyettesig.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák