Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz vond #116802 üzenetére

    Pedig azért nem volt ennyire sima ügy, időnként annyira nyomott az Arsenal, hogy az életéért küzdő csapkodó halhoz hasonlított a csapat. Az első 15 percben a labda alig volt nálunk (80-20% labdabirtoklás), nagyon álmosan kezdtünk, de aztán csak sikerült összeszedniük magukat, egyre többször jutottunk el az Ágyúsok kapujáig és két nagyon okos gólt szereztünk, Lukaku hibátlanul kiszolgálta kétszer is a befejező játékost. Sanchez meg remélem felszabadult és régi formáját hozza ezentúl. A félidő végén megint nagyon nyomott az Arsenal, lett is belőle góljuk.

    A második félidőben aztán nem tudták ezt az erős nyomás alatt tartást megoldani, volt egy-két komoly helyzetük, de nekünk is. A gólunk felemás érzésű számomra, Pogba jól elönzőzte (mindkét oldalán volt nála sokkal jobb helyzetben lévő csapattárs), de aztán pont Martial elé pattant, ő meg nem hibázott már onnan.

    Összességében jó kis hajtós meccs volt, szegény Koscielny nagyon pórul járt, szerencsétlen eset a sérülése. Az ő ápolásának 8 percét leszámítva nem voltak üresjáratok, kivéve a harmadik gólunk utáni lökdösődést, sutyerák Kolasinac (nem biztos, hogy így írják a nevét) lefejelte Rashfordot (kétszer), Lingardot meg a nézőtérről dobták meg, aki emiatt teljesen elvesztette a fejét. Solksjaer-től igazán megfontolt edzői döntés volt, hogy rögtön le is hozta az eset után, még amikor ment le a pályáról, akkor is látszott, hogy vérgőzös az agya.

    A BBC-n néztem egyébként és az ottani szakik is azt tárgyalták már, hogy mi lesz így az év végén Solksjaerrel, mi lesz ha kitart ez a forma. Szerintem nagy szerepe van Phelan és Carrick jelenlétének is, és ha Solskjaer marad, akkor valószínűleg maradnak ők is, ami jó.

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák