Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz kacsyx #116331 üzenetére

    Heynckes beugrása óta erősödött volna a keret? elment Vidal, Rudy (most a védekező középpályás felhozatal pont elég sovány) Bernat (nincs balhátvéd csere, Rafinha van mindkét szélre), jött Goretzka (egyelőre nem váltott világot, de nincs vele baj), Gnabry (ő nagyon jól jött, mert kompenzálja azt a formahanyatlást, amit a két öreg mutat be), de romlott a formája Boatengnek, Hummelsnek, Javinak, Jamesnek, Müllernek, Robbennek, Ribérynek. Wagnert nem tudom illik-e idevenni, mert percek nélkül nehéz mutatni bármit is, de amikor a pályán van, akkor általában csak azt látom tőle, hogy két nyújtott karral a széttett lábai elé mutat, hogy "a pálya ezen területére kéne passzolni a labdát, kolléga úr" :DDD

    és most nem azt mondom, hogy Rudyért vagy Bernatért nagy kár (Vidalra mondom, mert ő jól jött volna idén - de a keret és a szerződésének lejárta miatt logikus volt elpasszolni), csak azt, hogy a pótlásuk hiánya bajos.

    szerk.: kifelejtettem Sanchest, de szerintem ezzel el is mondtam, amit el kellett. :B
    na jó, nem leszek genyó, az ő formája egyértelműen jobb, mint az első itteni évében, de bőven van még hova javulni. jó kis energikus felfutások, terminátortestéről lepattog bárki, csak aztán a végén a passz vagy a lövés valahogy mindig szar lesz.

    [ Szerkesztve ]

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák