Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    válasz bandus #110661 üzenetére

    Nagyon összetett téma. Ugye Ő és Gündogan sikeresen lefényképeztette magát Erdogannal " az én elnököm" feliratú mezzel még a VB előtt. Ami finoman szólva is írtózatos baromság volt. Aztán nem volt hajlandó nyilatkozni az esetről egészen tegnapig. Most meg bedobta a rasszizmus kártyát a DFB elnöke ellen. Full shit stormot generálva. Gratula neki ezért ;)

    De tény, hogy a DFB elnöke egy ízig vérig idióta politikus aki semmit se ért a focihoz. Akkora kontár, hogy akár még a magyar fociban is vállalhatna szerepet. (Mondjuk szerintem nem rasszista, csak egy bűnbakot keresett magának a vb kudarc miatt). Sikerült is megtalálnia amit Özil saját balfaszkodásának köszönhet.

    Közben Bierhoff is kvázi Özil-t hibáztatta, hogy ekkora felhajtás lett az Erdogán fotó miatt ami nyugtalanságot okozott a csapaton belül. Szintén saját bőrét menti itt Oli.

    Löw meg szépen hallgat és nem mond semmit. Full káosz ami a német válagatott körül van.

    Van egy közepesnél inkább gyengébbnek mondható edző, aki talán a legjobb német generációnak köszönhetően mindig eljutott legalább egy torna elődöntőéig. Majd kudarcot vallott rendszerint mert nem tudott reagálni az ellenfél lépéseire.

    Ott van a manager Bierhoff személyében, aki kvázi mindent megtett azért, hogy a válogatottba csak és kizárólag sablon egyéniségek legyenek: balhék,saját vélemény és feltűnési viszketegség nélkül (Sané, Wagner) és aki ebben nem passzol az nem nem lesz tagja a "mannschaftnak".
    Majd abszolút csődöt mondott ezzel az Özil balhé kezelésével.

    És végül a DFB vezetése akik tejhatalmat adtak Bierhoffnak és Löwnek.
    Azért elég beszédes volt az is, hogy a vb után Löw időt kért, hogy eldöntse marad-e vagy sem.......
    Általában ez úgy szokott menni, hogy a szövetség szépen kielemzi mi nem működött és közlik az edzővel, hogy továbbra is folytathatja a munkáját vagy ki van rúgva.
    Borúlt nem kicsit a bili.........
    :C

    De nyugi, Olli és Turkász eldöntötték, hogy maradnak. Szóval nincs itt semmi látnivaló, menjen mindenki tovább :D

Új hozzászólás Aktív témák