Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #110541 üzenetére

    Icardi szerintem örök darab, olyan ő az Interben mint egy kiskirály. :D
    110M€-s záradéka van/volt, ami csak külföldi klubokra vonatkozik július első két hetében.
    Ez lejárt, most pedig azt olvastam 2023-ig kötelezné el magát 5M€ feletti fizetéssel plusz bónuszok.
    Kivételes helyzetben van csapaton belül, rá építenek, jól is megy neki, anyagilag is kielégítik ami által Wandát is könnyebben ki tudja elégíteni :D , Olaszországnál nincsen jobb hely és Milánóban divatozni is tud.
    Mi kell még? Szívesen cserélnék vele, egye fene még kék-fekete mezt is húzok. :D Wandát megtarthatja.

    Perisic érdekesebb. Bár róla is azt olvastam legutóbb, hogy marad és hosszabbít, mégis vannak pletykák a Uniteddel, hogy Darmiant is bevonnák.
    Rá is férne az Interre egy épkézláb szélső védő.

    Ninját a Sion ellen 2-0-ra elvesztett meccsen már a 24. perceben le kellett cserélni combsérülés miatt.
    A hajlítója fájt már párszor nálunk is, de nem hagyott ki és injekciózva játszott is vele.

    Amúgy ezen mindig jókat mosolygok amikor egy Pound Łeague csapat sokallja egy máshol már bizonyított játékos árát, de a garasoskodás közben olyan belterjesek, hogy egyik szigetlakó a másiktól a középszert is megveszi bőven valós értéken felül, csak hogy fenntartsák a látszatot.
    Mert a #besztlíg lufit ha tovább fújni már nem is lehet, minimum fenn kell tartani miután megreformálták a vergődő angol bajnokságot, hogy pénz és marketingvárat azaz a PŁ-t emeljék fel belőle. Tanári.
    Ezért olyan kiegyenlített a PŁ, nem csak 1-2 top csapat van, a közepe sincs annyira sokkal lemaradva és talán ez a legnagyobb bajuk is, többen vannak, nincsenek elég távol a középmezőny szintjétől és ezért sötétebb az ég felettük a sziget határain kívül mint belül. Nem is baj ez, pénzből van a bajnokság és a bajnokságból van a pénz, nem is éri meg igazán kilépni a komfortzónából ha annak rovására megy.
    Kele János írása két évvel ezelőttről.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák