Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    válasz DeathAdder #107576 üzenetére

    Na én ezt nem értettem soha. Pontosan ennyit kell hosszabítani, ha valaki pofátlanul húzza az időt. És igen, jellemzően a Mourinho féle csapatok csinálták ezt rendszeresen.Undorító is volt mindig.

    A németeknél meg pont az van mint az Argentinoknál. Egy tanácstalan edző aki nem csinálta meg a házifeladatát. Nem működik a csapat, pedig itt aztán tényleg van alapanyag. De ugyan úgy kontárkodik, nincs megfelelő taktika. Én csak annyit látok, hogy labdatartást játszunk és olyan jól passzolgatunk, majd valahogy rúgunk ebből egy gólt.
    A védelem mintha abszolút nem lenne összehangolva (közzéppálya+hátsó sor) szintén edző dolga. Ráadásul a védelemből 4 ember ugyanabban a klubban játszik! (Boateng, Hummels, Kimmich, Neuer)

    Játékosok rossz helyen szerepelnek. Müller mit keres szélen,amikor mindenki tudja, hogy lomha és nem robbanékony. Másik oldalon Draxler aki alig játszott idén. Werner mintha lámpalázzal küszködne. De legalább a félidőben változtatott Jogi és ez bejött.
    Itt látszik megint, hogy Löw elbaszta a keretet. Amit Werner játszott (bal szélső) ott most Sané lehetett volna. Csatárként meg egy erőszakos Wagner szintén többet nyújtana szerintem. Ugye arra hivatkozott, hogy neki fontos a csapat kémia. Úgy fest ez a válogatott mint aminek megvan a kémiai összhangja???

Új hozzászólás Aktív témák