- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Kiss Tamás » Felcsút. Gyönyörű.
-
dudu5130
őstag
-
paatrick
őstag
mai meccsekhez kapcsolódva:
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #108242 üzenetére
a másik lehetőség az, hogy igazából nem is akartuk megvenni.
ami az ffp-vel kapcsolatban dühítő, hogy a pénz joao mariora, barbosára, kondogbiára ment el többek között.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #108229 üzenetére
FFP. Cancelót talán június végéig kellett volna kivásárolnia adott összegért az Internek, de az FFP miatt nem tehette meg, a Valenciának viszont szüksége volt a pénzre még adott határidő előtt, ezért a spanyolok nem hosszabbították meg a határidőt az Inter számára. A Juve ezért is tudott közbeavatkozni, és állítólag az első 10-12 millió eurós részletet kb. azonnal utalja a Valenciának. De persze erről csak pletykák terjengenek.
-
Soulfly842
addikt
Szerintem azért Neymar kapott rendesen a pofájára Brazíliában is... Most akart és tudott is focizni... nem akart (csak) bájologni, szimulálni, bazári majmoskodni...
-
Ringman
félisten
neymar egyszer bele fog sérülni a fetrengésbe: [link]
-
szami777
addikt
válasz
CptAdamica #108232 üzenetére
Az eddigi meccsek alapján a horvátokat simán top4be tippelem.
Ugyanilyen játékkal az ilyen lelketlen, tutyimutyi focit játszó francia-spanyol-portugal brigadokat siman kiejtenek szerintem.
-
törölt tag
válasz
bandras0226 #108201 üzenetére
-
Cartevo
őstag
Mexico hivatalosan is köszönetet mondott Dél-Koreának.
-
Ringman
félisten
válasz
bagyulajuve #108225 üzenetére
ez szerintem el lett balfaszkodva az inter részéről, sőt valahol olvastam hogy rafinha sem fog jönni, így hogy a belga piást leigazoltuk
-
MdewC
nagyúr
Sztem jó volt ez a brazil meccs.
-
Peterhappy
őstag
Na kidrukkoltam a 2-2-t erre most nézem, hogy 1-0-t tippeltem
édes istenem...
Hihetetlen ez a rengeteg büntető.
-
IntelKiller7
veterán
Nem hiszem el ezt a Svájcot.. 5 perc alatt 2 tizi eset... RIP 2-1-es tipp.
-
bagyulajuve
addikt
na, Cancelo Juve játékos lett, tetszett az Interben a mozgása, remélem jó vétel és jól keni majd
-
Ringman
félisten
egyébként uruguay/brazília/horvátország közül egynek ott kell lennie a döntőben, hogy az inter sorozata folytatódjon - 1982 óta mindig volt inter-játékos a meccsen: [link]
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #108161 üzenetére
Szolnokrol tenyleg nem nagy deal..
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg #108217 üzenetére
Aha, ha meg elengedi az a gond...
Ennyi erővel vegyük elő Neuert aki pedig a bundesligában a Hoffenheim ellen kettőt kapott a rövidbe.
Össze lehet hasonlítani a mutatóikat is, save %, xG, pass success %.
A bravúrjai nélkül kiesünk a Sahtar ellen és a bajnokságban is legfeljebb EL helyen bohóckodnánk. -
DeathAdder
veterán
Nemrossz ez a brazil csapat, viszont Jesus és Willian nagyon gyengék ma is, és Paulinho posztját is lehetne upgradelni.
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg #108215 üzenetére
"(#106697) BenHans: Lám lám, pont ilyenkor kellene nekik egy Sané aki a vonal mellett meg tudná bontani az ellenfél védelmét."
"Neuer elbalfaxkodott valamit, attól még ő marad a top-3-ban"
A neve miatt biztosan, amúgy kevésbé biztos, már amennyiben a jelenről beszélünk... -
válasz
BenHans #108210 üzenetére
Nem volt 1v1-re képes ember a csapatban, ez így kevés volt.
Ahogy írtam, lefőtt a Leroy (Sané) Café!Ha jól emlékszem, 3 ziccerük volt fejjel: Goretzka, Gómez és Hummels.
Ez nem fér bele, mert a beálló kis csapatok ellen ennyi van max. 0-0-nál.
Nem láttam az esetet, a meccs legvégét, de az, hogy Neuer elbalfaxkodott valamit, attól még ő marad a top-3-ban.
Az a Kroos féle csőrrel belepöckölés volt nagyon amatőr, de anélkül is még 0-0, gólt kellett volna lőniük. -
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #108212 üzenetére
Közben írtam az előzőhöz egy viccet kiegészítésül...
Én legjobbat nem tudnék választani, vagyis szerintem nem lehet, de TOP3 legjobbat igen.
-
emre
veterán
A szerbeknek megmondták, hogy ez nem barátságos felkészülési meccs?
Úgy játszanak mint svájc ellen, mintha mindegy lenne, pedig szerintem azokat is verhették volna. -
BenHans
addikt
Hát megtörtént...
...pedig azt hittem holnapig húzzák hátha...
Mexikó játékkal és szervezett alázatos küzdéssel verte őket, a svédek ellen a javukra tévedett a játékvezetés és mákkal mentek tovább, aztán most Dél-Korea alázattal, vért izzadva,
csukott szemmeltalálta meg az ellenszert.
Végre van ellenszere ennek a sematikus centire kimért gépies célfutballnak.
Ezt a világ legjobb kapusa dolgot is érdemes volna átgondolni egy ideje..."Ha nem Németország emeli magasba a trófeát, akkor kik lehetnek még befutók?
Nehéz megmondani. Szerintem Olaszországnak és Hollandiának is lehet esélye." (Bastian Schweinsteiger a meccs előtt)
Tudok jobb viccet: "Schweinsteiger és Nationalelf".A német gőg mindenesetre megmarad míg világ a világ.
Über alles etc. etc. -
villamos
őstag
Ezek a b.zi brazilok bezzeg nem akarnak kiesni...
-
Vladi
nagyúr
Jújdebrazil, na ez brazil.
-
emre
veterán
ezzel az iráni mesterhármassal lesznek még gondok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest