Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    A Radja Nainggolan story.

    Először is fáj, de nagyon, ő egy vezér volt a csapatban.
    Másrészt, ha tényleg nem akart volna menni simán elutasíthatta volna a kérőt, ahogyan Manolas megtette a Zenittel.
    Azt beszélik a szilveszteri bulika és az azt követő büntetés után nem volt boldog, szerinte a magánéletének semmi köze a hobbijához, a focihoz. Ezek után a tréningeken sem voltak elégedettek a hozzáállásával.
    Bizonyos fokig egyetértek vele, mert a pályán egy harcos volt, cigi és pia után is és mások is nyomják, csak titokban. De ha sutyiban is nyomja az ahogy idősödik lehet egyre jobban meg fog látszani a kondin, főleg ha az Interben hosszabb lesz a póráz.
    Hozzáteszem Bruno Peres is többek közt azért került most átadásra mert kiverte a biztosítékot az ittas vezetéssel és összetört sportautóival, pedig neki is nagy szíve van...

    Nem tartom korrektnek viszont, hogy a saját zűrjeiről nem ejtett szót csak hogy a vezetőség rakta ki.
    Remélem lesz bővebb magyarázat, mert az sem biztos hogy véletlen, hogy más csapat nem jelentkezett be érte pedig FFP miatt nem kellett eladnunk senkit és a többi játékos árából ennek megfelelően nem egednek. Jaj bocsánat volt egy kínai ajánlat de nem akart külföldre menni.
    A vezetőségnek így is magyarázkodnia KELL egy ilyen transzfer után, plusz innentől nem lennék a helyükben ha eladnák Alissont vagy Manolast.

    Maga az üzlet és a pénz kicsit kevés. A 24M€ helyett inkább 30M€ + Zaniolo + Santon. Ha úgy nézzük, hogy ez tulajdonképpen egy Pastore + Zaniolo + Santon = Radja, így már kevésbé kurta gáz az üzlet. Zaniolo az Inter U19 legtehetségesebb és egyben legértékesebb középpályása, elég komoly elismerő szavakat kapott, Santon pedig elvileg a padra jön és nem rosszabb mint mondjuk Peres, Pastorét pedig nem kell bemutatni 1 évvel fiatalabb Radjánál és hogy a PSG-nél peremre került és most az FFP miatt eladták nem jelent semmi rosszat.
    Kérdés hogy fogja elbírni egy Ninja hiányát a középpálya, mert ő volt az a játékos akit bárhova tettek mindenhol megállta a helyét, ütközőből pillanatok alatt vérbeli támadó középpályásba váltva is. Ilyen sokoldalú játékos nem nagyon van, máshol erre külön játékosokat alkalmaznak. Talán Kovacic lehet majd hasonló, de jó lenne inkább őt leigazolni Ziyech helyett.

    Magyarázat kell és erősítés, persze Ninja így is nagy kedvenc marad, a lelke mélyén valahol biztos ő is tudja hogy nem kellett volna így lennie, én pedig ugyanitt mindig meg fogom őrizni azt amit a csapatért tett.

    Dino Viola szavait kell idéznem: “il giocatore non va divinizzato. Di chiunque si tratti. Quella che tiene il sudore è la maglia”

    Grazie Radja ma sempre Roma. ♥

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák