Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Az idei labdarúgó vb-láz kapcsán a sport.hu bloggere elkapta egy villáminterjú erejéig Tibiajax-ot, akit a prohardver! focis fórumáról ismerhettek közületek is nagyon sokan:

    - Tibi, hogy tetszik eddig a volt szovjet területen rendezett labdarúgó-világbajnokság?
    Köszönöm a megkeresést, először is, igazából nagyjából azt kapjuk, amit várhattunk. A nagycsapatok hegemóniája helyett vergődést, kínkeserves egygólos győzelmecskéket a töredék költségvetésű kiscsapatok felett.. Az házigazda csapat magabiztos menetelése is kisebb csoda, a csoda német csapat veresége meg annál is nagyobb.. azt hiszem, összességében elmondható, minden nagy országnak meg kell szenvednie a papíron jóval gyengébbnek tartott csapat ellen, klasszis-mozdulatok helyett a steril erőfutball-dominancia továbbra is kézzel tapintható.

    - Kiknek szurkolsz, van-e esetleg favorit csapatod?
    Sajnos az én kedvenc válogatottam most nincs ott a világbajnokságon, nem sikerült a kijutás, de 'hála istennek ott vannak helyettük például egy fantasztikus izlandi válogatott, akikben gyönyörködhetünk.

    - De most nem Magyarországra gondolsz igaz, mert egyébként gondolom a saját válogatottunk miatt is fáj a szíved..
    Nem. Én a Hollandokra gondolok.

    - És kik azok, akik nem annyira szimpatikusok, akiket nem szívesen nézel?
    ez nyilván egy szubjektív kérdés persze, de ha már válaszolnom kell, a németek és a portugálok.
    Sajnos, őket továbbra is rühellem. de ez nagyon már nem is fog megváltozni. (mosolyog)

    - Követsz-e úgy egyébként a nagy tornákon kívül más labdarúgó-eseményeket, bajnokságokat?
    Igen, követek, nagyon szeretem pl az olasz és spanyol focit. Vannak ott is kedvenc csapataim, de ne erről szóljon szerintem ez a mélyinterjú, ez nyilván egy természetes dolog egy olyan nagy foci-rajongótól, mint amilyen én vagyok.

    - Te köztudottan elég nagy népszerűségnek örvendesz az online fórumokon, talán a meglehetősen ami szíveden az a szádon-stílusodnak is köszönhetően, szokott-e érni ellenvélemény, netán negatív visszacsengésű hozzászólás éles kritikádat követően?
    Persze hogy szokott, de nem szoktam ezektől úgymond hasra esni. Aki ismer engem tudja, hogy általában úgyis mindig igazam van, a régi motoros online barátok már elég hamar igazat adnak nekem, az újak meg valamivel később, belátva esetleges tévedésüket. De mi mind éppen ezért vagyunk ott a fórumon, a Ph! egyébként rendkívül népszerű online felületén, hogy segítsük a fiatalokat. Hogy igenis legyen igényük a valóban szép focira, a szép, a klasszis mozzanatokra és azokat tartsák nagyra igazán, ne egy szabadrúgás elvégzésére a kameráknak felgyűrt nadrágszárat.

    Esetleg egy hozzáértő tippmesteri tipp, az idei végső győztesre?
    - Nem tudom, tényleg.. Én általában a hollandokat, vagy ha ők épp véletlen kiestek az olaszokat szoktam mondani, de most sajnos egyikük sincs ott

    - Köszönjük, egy élmény volt hogy szakítottál ránk időt és továbbra is jó meccsnézést!

Új hozzászólás Aktív témák