Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    LyonnaisFan1: Nem mindegy, hogy valaki pár nap múlva 26 vagy 33. Neymar most teljesedett vagy épp teljesedik ki, míg Ronaldo leszálló ág.

    Az egyikük ide nekem az oroszlánt is és benne van a trükk a váratlan a mozgékonyság a finomság és erősebb bajnokságban is bárhova beférne mert az árral szemben is van benne erő.
    A másik pedig egyre szögletesebb és kiszámíthatóbb, a klasszisa megvan de nem egy akkora zsonglőr, neki lehet már jobbat tenne a langyos álló víz francia bajnokság a PSG-vel míg teperni elég a BL-ben.

    A csere létjogosultságában tehát egyetértünk, de Neymar többet ér.

    paatrick: Annak sincs sok értelme, de vicces lenne az tény. :DDD Lendületvételhez kell a kar, azt pedig lehet látni ki üt fej magasságban vele, vagyis kinek zár be a karja derékszöget a törzsével.
    Amúgy van olyan colos akinek olyan jók a rugói, hogy az újságot nem tudnád kirántani alóla, míg egy alacsonyabb ledolgozza azt a pár centit.

    L_YKing: Múltkor írtunk pár lehetőséget. [link] [link] Itt találsz linkeket Ace + SopCast.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák