Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
StLui
veterán
válasz tuki2200 #161087 üzenetére
böszme külső táp, nincs gari, én biztos nem vennék, ráadásul pont most BF alatt. Én tavaly ilyenkor már tudtam venni 60 körül S-t
szerk: pontosabban az a kérdés mennyiért. max 30-ért? talán
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
válasz tuki2200 #150645 üzenetére
Szerintem van benne némi pofátlanság. "Játék határok nélkül"
Óriási betűvel kiírva , majd az apróbetűnél,hogy bizony + x forintért kütyü kell hozzá.Ugyanúgy megvan az apuka részéről is a nem kellő körültekintés. Mivel én is apa vagyok , simán megértem ,hogy elsiklott felette ,hiszen a gyereknek akart örömet szerezni! Ez nyilván elvette a figyelmét az apróbetűről. Adott esetben simán beugranék én is ennek. Meg persze ki tudja mennyien beszívták már ezzel.
Minden esetre illene a storeban már a cím alatt jelezni valahogyan ,hogy a játék csak magában nem játszható!....és ahogy írták már korábban. Magyarországon, magyar storeban , forinttal fizetve , angol nyelvű leírás! Ez a legalja.
Az már csak hab a tortán amikor én,mint fizető ügyfél felhívom valamiért a supportot és csak mellébeszél az emberke ,mert finga nincs semmiről!
Aztán a neten googleval hamarabb találok választ a kérdésemre![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz tuki2200 #150645 üzenetére
mint olvastam korábban talán az segíthet neki,hogy vissza lehet vásároltatni az MS céggel a félre értelmezett játékot.
amúgy az MS sokat segíthetne ha az ismertetők is magyarul lennének megadva még akkor ha már csak 8500000 a magyar lakosság létszáma,és abból pár ezer embernek van Xbox valamilyen konzolja.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz tuki2200 #36578 üzenetére
Ez legyen a legkevesebb csak jojjon...
orichalcos: Sosem voltam halo fan ennek ellenere a 4. kivetelevel minddel jatszottam.
Lehet hogy oregszem de nekem kicsit elfaradt a sorozat. Biztos kiprobalom majd de nem erre varok.Tenyleg lehet hogy velem van a baj de valahogy ez a generacio eddog egy picit csalodas. Ez a sok remake meg low budget jatek szamomra kiabrandito.
Sajnos eddig egyszer sem ereztem igazan hogy ez az igen. Ez aztan odab*sz. Sajnos manapsag elobb esik le az allam a jatekaraktol ming maguktol a jatekoktol.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest