Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz woodbear #32190 üzenetére
pont néztem tegnap achievementedet
Én meg amikor kijött a box ezt is megvettem hozzá és mindenki lehurrogott...aztán kiderül mégis elég jó játékot hoztak össze
Jah ezt meg én maxoltam ki teljesen, 1500G
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Because
őstag
na akkor innentől konzolon se tiszta a játék dobhatjuk ki
-
Jovanny2
őstag
Amit linkelt, azt megnezted? Ez nem "wall hack", hanem a jatek egyik perkje. Mindenki hasznalhatja, mert a jatek resze. PC, XBOX, PS. Amirol te beszelsz, az megint nem a klasszikus csalas, glitch-nek hivjak, es par 6 eves kihasznalja, ha megtalalja. Ezzel kapcsolatban. Jatszottam 360-on is, utana One-on. Onnan is latszik, hogy a 360 osszetakolt verzio, mert az ott meglevo glitch-ek 90%-a a One-ban mar nincs benne hal Istennek.
Casanova kartars meg ha kakan csomot keresni jon ide, azert felesleges. Ugyanezt a videot lehetne linkelni a PS vagy a PC topicba, cim nelkul. Ja, es az alairasod most nem allja meg a helyet...
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Casanova*
veterán
[link] azt mondjátok xo-n nincsenek csalók. tele a videó ilyenekkel. ezen a videón nem xo-n játszanak?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
retes
aktív tag
Azért is furcsa, mert máshol már csináltam Synology NAS media szervert és ott ugyanígy látta a tv-t. Ez esetben olyan mintha, az Xbox nem lenne hajlandó kommunikálni a NAS-al... Pedig nincs olyan konfig amit ne néztem volna és a NAS még mindig lát TV-t de az nem ott van sajnos... :-s
A tudás mindenkié!!!
-
woodbear
addikt
Kipróbáltam a ryse-t mert jött haver megnézni mit tud a box, de ez még engem is lenyűgözött horizon mellett ez lesz nyomva
Oldalam: www.swsfoto.de
-
törölt tag
sziasztok.. valaki megvette már a Forza Horizon 2 VIP tagságot a store ban ? 3990 Ft... ez mire jó elmondaná valaki..? köszönöm
-
gabesz839
senior tag
válasz cyberkind #32179 üzenetére
Üdv. Nem sikerült így sem. De ahogy az előbb írták még annak is ott van az ikon aki meg sem vette. Szóval lényeg a lényeg ha törlöm az egész játékot attól megmaradnak a mentéseim, és a megszerzett dolgaim főleg a multis cuccok autók CR stb. Addig is köszi a segítséget.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
krokk
senior tag
dlna szerverként is üzemel a nas? vagy csak tárhelyként ha pl PC ről akarod elérni?
nekem nem synology van de nekem simán látja a box és lehet is nézni róla bármit.
gondolom ahogy írták is kellene rá egy media server és utána elvileg kéne, hogy menjen.egy kis leírást is találtam hozzá sorry hogy ps3as minta van nem tehetek róla
[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Tulku
veterán
válasz medvekutya #32180 üzenetére
Most forza5...na a se kutya...
Gold 3 hónapost hol érdemes venni?
-
gabesz839
senior tag
Írta de nem nyomtam rá. Töröljem a játékot aztán rakjam újra?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
gabesz839
senior tag
-
Tulku
veterán
válasz medvekutya #32168 üzenetére
Települt...elindult...kölök játszik...360-ról váltottunk...ég és föld a két konzol...gta5 360-on egy elmosott vízfestmény volt ehhez képest...megérte
-
gabesz839
senior tag
Sziasztok. Aki megvette az Horizon 2 storm islandot az elárulná hogy hol találom? Nálam ugyanúgy szürkén jelenik meg. Köszi
-
retes
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Xbox One. Szeretnék rajta egy Synology NAS ról képeket videókat nézni. Elég sok mindent találtam a neten, hogy Synology Media Server telepítés után az Xboxnak a mediaplayere kéne, hogy lássa a DiskStation-t, de ez nincs így nálam. Valamiért nem látják egymást. Az a furcsa, hogy az aszatali gép létszik az xboxon, de a synology nem. A NAS eszközlistájában nem látszik az xbox. Minden konfigot kipróbáltam már, a neten leírásokban és youtube-on csak annyit látok, hogy media playerben nyitja a szervert és kész, de nekem nincs ott semmi, viszont az ezközlistában a NAS-on látszi a TV, de az xbox nem...
Tudnátok segíteni, hogy mit rontok el?
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.A tudás mindenkié!!!
-
gianni85
veterán
vettem 12hó live kódot aprón, de folytón hiba történt üzenetet kapok. Magyar profil, magyar régió, magyar cím...
a kód szar, vagy én rontok el valamit? -
cyberkind
félisten
Király, kb fél percet lestem a pc-s Evolve betaról, és elég is volt.
-
Tulku
veterán
válasz medvekutya #32159 üzenetére
sztem újra el kell indítanom mert ez azóta 86%-on áll...sztem ez beakadt valahol...2 órája egy helyben áll...
-
tunkiih
őstag
válasz medvekutya #32163 üzenetére
-
tunkiih
őstag
-
woodbear
addikt
Én is nyomnám állandóan....ja, hogy tényleg így is van storm island-en kicsit kemény az utolsó 4 bucket list! Gyúrj rájuk ha coopba le akarjuk tudni. Bár állítólag kicsit engedékenyebb, mint single-ben. Nem sokszor próbáltam, de a range roveres mocsok
Oldalam: www.swsfoto.de
-
wannnabeees
aktív tag
-
adrian94
őstag
Melyik live-on legolcsóbb a Forza Horizon 2 Storm Island kiegészítő ? Tudom, hogy már kértem 1x azt az oldalt amelyiken kiírja melyik live-on a legolcsóbbak a játékok de nem találom megint.. valaki tudna adni linket ?
-
tunkiih
őstag
-
Tulku
veterán
válasz medvekutya #32144 üzenetére
Rendben...megpróbálok türelmes lenni...mennyi egyébként egy one játék installálási ideje átlagosan?
Csak hogy tervezhessek ha gyereknek ajándékba veszek vmit... -
plejik
addikt
Na horizon 2 úton van lefelé... ☺
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
JamesHun
addikt
válasz cyberkind #32141 üzenetére
hát ennyi még PC-n is összejött volna
pedig nagyon nagy játék
De lehet megvárják sokan a GOTY kiadást és minden kocsival együtt veszik majd meg
Bár az igazán durva a kövi kiadása lesz ami 100% ban only nextgen lesz és több trükköt tudnak majd alkalmazni 8esetleg azt a +10% procierőt is kihasználhatják)SeriesX: JamesSHun
-
pzstm
titán
Forza Horizon 2 sells 1 million copy. Congrats @WeArePlayground
This game will have long legs. Its the only game i want to play every dayiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tulku
veterán
Minden fórumra kell egy láma...
Mi a teendő ha a tegnap vásárolt új dobozos GTAV installációja egy órája 86%-on van és nem mozdul?...addig töltött rendesen...ennyi ideig telepít?
Köszönöm a választ!
-
medvekutya
aktív tag
válasz wannnabeees #32134 üzenetére
legyen 1:1, mert a refur esetén az ms sem használja a bundle megnevezést 😃😃
[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
válasz medvekutya #32131 üzenetére
walmart tmcc szerk: Ez elvileg walmart exkluzív bundle volt.
szerk: mondjuk Horizon 2 bundlet is találtam (tescosat meg amazonosat is), bár azoknál nem láttam odaírva hogy letöltőkódos
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz medvekutya #32131 üzenetére
De aki USA-ban el az a fehet Sunset bundle melle kapott egy ilyen kodot is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
medvekutya
aktív tag
válasz wannnabeees #32124 üzenetére
ezekből sem volt 😊
http://ebay.com/itm/331435164788?nav=SEARCH
http://ebay.com/itm/231447907588?nav=SEARCH[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz wannnabeees #32127 üzenetére
Akkor a boxon át kell allitani a régiót és csapathatom le?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
wannnabeees
aktív tag
válasz plejik #32125 üzenetére
Én most is végignéztem a szokott oldalaimat (ebay, amazon, cdkeys, g2a...)
Viszont egyetlen egy letöltőkódos Horizon 2-vel sem találkoztam (szerintem ilyen ténylegesen nem létezik).
Csak olyan digitálisat láttam ahol accountot adnak...de az meg kell a fracnak.Ha digitálisan a legolcsóbbat keresed, akkor Orosz store. Onnan 13 ezerért a tiéd.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz medvekutya #32122 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Annyira meg nem keresgettem. De volt ahol láttán öné fax editiont. 11... K ért? Szóval ilyesmi árba..
-
wannnabeees
aktív tag
Van digitalis kod hozza?
Pedig nem is jott ki ilyen XBO bundle. Max lemezesen adtak a gep melle. -
plejik
addikt
Honnan érdemes Forza Horizon 2 -höz digitális letöltő kódot venni jó aron?? Ma beruhaznek rá...
-
hitchins
őstag
válasz wannnabeees #32114 üzenetére
köszi
-
wannnabeees
aktív tag
válasz hitchins #32112 üzenetére
ide felnézel
Itt minden akció kint van. Legörgetsz egy kicsit és meg is találod ezt a részt:
"This Week’s Deals with GoldHere are this week’s games and add-on deals on the Xbox Games Store. Discounts are valid now through 12 January 2015."
-
Tulku
veterán
Az a troblémám lenne hogy ha kikapcsolom az onét akkor akár egész este jár a táp hűtőventije...ha kihúzom és visszadugom a táp betáp kábelét (jól megfogalmaztam) akkor elindul a venti de meg is áll pár mp múlva...mi lehet a teendő ilyenkor, mit lehet állítani a boxon?
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
-
hitchins
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a mostani Forza 5 gold akció meddig tart?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Mister_X #32103 üzenetére
LASO jelentése
Legendary nehézségi szint plusz mellé be van kapcsolva az összes koponya a menüből.
A lényege néhány szóban, hogy a legnehezebb szinten kell végigjátszani a játékot, halál nélkül, úgy hogy az ellenfelek sokkal szívósabbak, sokkal több gránátot dobálnak, nem dobálnak ammo-t, neked nem töltődik vissza az energiád, csak ha megütsz egy ellenfelet, ha meghalsz újra kell kezdened pályát, nincs kijlező (HUD)!!!!!!
Ahhoz hogy kimaxoljuk a Halo kollekciót, mind a 4 részt le kell tolni így. Ezért mondom hogy kevés ember fogja idén kimaxolni a játékot.
medvekutya: Köszi.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
január 19-ig a Fifa15 Deluxe Edition 5995 Ft (ha jól tudom 30 dollár, vagyis megéltük, hogy jelenleg érdemes magyar storeból vásárolni )
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest