Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegez1
csendes tag
Először nekem sem ment, mert nem látta a nas-t a box.
Eszembe jutott, hogy nálam csak dedikált eszközöknek van engedélyezve a DLNA elérés a nas-on, ezért a DiskStation menübe a médiaszervernél a DMA kompatibilitásnál minden eszköznek engedélyeztem a láthatóságot.
Ezt követően újraindítottam a boxot és már látja a Syno nasom és a megosztott könyvtárakat. Kipróbáltam simán viszi a 1080p MKV filmeket, de nem 24Hz-en hanem 60Hz-en játsza le.
Maga a lejátszó nagyon puritán semmit nem lehet állítani rajta, ha jól láttam csak gyors tekerés és hangsáv választás van. Filmezésre hálózati Dune médialejátszót használok és a box sajnos azt nem tudja kiváltani, jelen tudásával, pedig jó lett volna egy eszközzel kevesebb. -
krokk
senior tag
dlna szerverként is üzemel a nas? vagy csak tárhelyként ha pl PC ről akarod elérni?
nekem nem synology van de nekem simán látja a box és lehet is nézni róla bármit.
gondolom ahogy írták is kellene rá egy media server és utána elvileg kéne, hogy menjen.egy kis leírást is találtam hozzá sorry hogy ps3as minta van nem tehetek róla
[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest